Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ppawlusha a nevis jak je to behem tech malovani? Mas se na ten termin regnout i nekde jinde? Nebo doufat, ze porod probehne mimo termin a mimo rekonstrukci a jinak jezdit od porodnice k porodnici systememm „chcete me? Mam registraci v podoli, ale tam malujou“ ![]()
@E.winka 2 třeba bys nekricela
běž se tam podívat a uvidíš sama, jak to na tebe bude působit. Třeba na Mělníku dělají i dny otevřených dveří, kdy si můžeš prohlédnout sál, pokoje…Třeba to má Bulovka taky
@Sam4077 na kurzech nám říkali, že se můžeš registrovat klidně ve více porodnicích, aspoň pak nemusíš v bolestech vyplňovat vstupní papíry, nevím teda jak je to v pražských…ono pak jezdis i do „své“ porodnice poslední 4 týdny na monitory. No a jezdit od porodnice k porodnici v rozběhlém porodu, to si neumím moc představit. Lepší to obvolat než se někam vypravit na blind a oni řeknou.
@Ppawlusha
Jj maji to za poplatek 200kc nebo v ramci predporodnich kurzu exurzi po porodnici..s tim kricenim nevim
ale mam doat nizky prah bolesti,takze se porodu docela obavam ![]()
@Ppawlusha
Zeptam se na to pri dalsi kontrole sve gynekolozky,mela by vedet jak s registracemi..ale nevim jezdim k ni do Hradce Kralove,po pristehovani do Prahy jsem ji nechtela menit,je skvela ![]()
@E.winka 2 tak to chápu, já bych tu svou taky nevyměnila
s bolestí si teď hlavu vůbec nelam, ono to nějak dopadne. Hodně pomáhá i teplá sprcha a já měla připravená i homeopatika, ty jsem nakonec nepotřebovala. Měla jsem akutní císař
@Ppawlusha
O homeopatikach jsem take premyslela,ale nevim jestli to ma pak naky efekt
Ted cekas druhe mimco? ![]()
@Barb0rka ahoj, mám termín 26.6. ale dvojčátka se rodí vždycky dřív takže těžko říct ![]()
Nic mi jinak neříkali ![]()
@E.winka 2 jejich absolutní nezájem.. dali mě do místosti, najit je když bylo nejhůř byl nadlidský výkon, málem mě tam odrodil býv. manžel.. a po porodu taktéž nezájem, museli mě operovat a ani mísu na močení mi napodali s tím, že přeci se mi nemůže chtít když mě cévkovali… chtělo a nebýt muže tak to mají v posteli.
A o šestinedělní ani nemluvě ![]()
@Jíťa31
Tak to neni vubec dobra zkusenost,zni to hrozne
a kdy jsi tam rodila?
@E.winka 2 jojo druhé, tak ono i kdyby ti to fungovalo jako placebo, tak dobrý. Že by ti to pomohlo na psychiku a i mě se po císaři rychle rozběhla laktace, což mohlo nebo nemuselo s tím souviset…to je celkově otázka homeopatie, ale to patří do jiné diskuze. Já jsem třeba pak dávala i synovi homeopatika k očkování
@Ppawlusha
Brala jsem homeopatika jako dite a zabraly skoro vzdycky..muzou je i kojenci a tehotne
dneska jsem si je kupovala na zanet zubu,je to implantat tak to neboli,ale pokud se to nezaleci mohla bych o implantat prijit,tak snad zaberou..a uz vite pohlavi? ![]()
@Ezrajin Tak to mas skvely, ze mas sveho masera
Urcite je to fajn a zabere to
Dekuji, bylo to tezky skryvat, hlavne kdyz je ti mizerne a mas nevolnosti, no makala jsem jakoby nic a pritom sem tam si lehla na chvilinku, kdyz uz mi bylo k nevydrzeni
Vis co, ani nemam nejake pichani ze spodu, ale v brisku, nekdy vpravo, nekdy vlevo a dnes me boli cele
Na oslave bylo fajn, tvarila jsem se, ze pripijim s cinzanem a pak jsem to dala braskovi a on ze coze? Vzdyt to je tvuj oblibeny drink
A jaaa, nooo dnes nemuzu, mam migrenu
Pak jsem pila vineu, vodu, ani kafe jsem si neobjednala
Takze mi to proslo, i kdyz se vsichni ptali, ale nepili asi dalsi dve holky, tak jsem se „zvezla“
Hodne jsem se prejedla, byly velke porce to ja nejsem zvykla
Ale bylo skvele a neterka byla uzasna, dostala hodne darku s ta radost v detskych ockach
![]()
Holky, jen otázka do placu… prvotrimestrialni screening dle utz 12+4, dle ms 13+4… zdá se vám to brzo nebo ne? Říkala jsem to gyndařce (ptala se, kdy jdu) a ona na mě čučela jak z jara, co tam jdu dělat tak brzo???
je fakt, že v Prenatalu mě chtěli objednat o týden později dle utz 13+4, jenže jsme v té době na horách a pak by prý už neměl smysl
tak nevím
jsem z toho nějaká nesvá…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat