Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1916
7.12.18 18:33

Pěkný večer děvčata, tak já dneska po kontrole. Mimiš v pohodě akorát my vyšlo riziko preeklampsie :( takže nic moc no, ale dostala jsem prášky a uvidíme jestli se to zpraví za týden mám jít znovu. Jinak mě je 28 :D teď už nevím kdo se tu ptal :D

• načítám...
6
7.12.18 19:12

Spineni

Ahoj holky, sleduju vas tady uz dlouho, ale az ted mam duvod psat. Termin mam dle MS 24.6. Cely den mi neni dobre, trosku poboliva brisko, ale zadne krece… jentak trosku, no a ted jsem zacala spinit. Dala sem si intimku a cekam kolik toho bude, zatim nic moc… ale strasne me to vylekalo. Mela jsem dnes dovolenou, takze odpocivam a nic namahaveho jsem nedelala. Doted jsem i vsechny testy mela ok… ve ctvrtek jdu na 1. scrnng, ale ted jsem se vazne vylekala. Je to normalni nebo mam pockat, esi zacnu krvacet vic a jet kdyztak na pohotovost? Prosim poradte :) diky moc! :,(

• načítám...
546
7.12.18 19:18

@E.winka 2 cauky me dneska posunuli termin z 16.6. Na 9.6., tak to mame stejne :) jenom nesmi chtit ven predcasne, v porodnici budou malovat, takze nebudou rodit :) :mrgreen:

• načítám...
74
7.12.18 19:33

@Nikycek
Ahoj.
Mně říkala doktorka, že v tomto období mohu trochu špinit, i v období kdy má přijít jako by menses, tak se mi může špinění objevit (budeme na tom podobně, já mám termín +-18.6.), ale že pokud se tak stane a bude mi přitom více špatně než normálně, tak mám jet k ní či na pohotovost. Já jsem posera, asi bych jela ať mě raději někdo skoukne.
Držím palečky!

• načítám...
6
7.12.18 19:40

@Ezrajin dekuju. My asi pro jistotu pojedeme taky, strasne me to vylekalo.

• načítám...
74
7.12.18 19:47

@Nikycek
Není za co, moc jsem Ti neporadila. Já jsem děsnej plašan a sebepozorovatel, raději bych také jela a byla v klidu. I pro toho prcka je lepší, když nebudeš ve stresu ;-)

• načítám...
1204
7.12.18 20:22

@Ezrajin Na vosí hnízda se taky chystám. A celkově jsem si myslela, že letos budu péct hodně. Ale zatím to moc nevypadá :( Tak vy jste taky kočičáci?! To je super :)

• načítám...
2368
7.12.18 21:17

@Ezrajin Ano, migrena je desna, totalne te odstavi a jeste nevolnosti, tak pak clovek ledva zije.. :roll: No piju magnezko a sem tam je to lepsi, ale posledne dny to byl masaker :? V noci nevolnosti?Fuu, to je sila, ja mela celodenni a vecer jsem musela jeste pred spanim jist :) Ale pres den co hodina neco do sebe nacpat, jinak bych to nedala a bylo mi jeste hur..Porad mi nektere veci smrdi, i oprane pradlo, parfemy, telove mleko, alko, kava, maso :D Jsem taka z toho nesva, dost mam citlivy cich a ted v tehu brutalne :lol: Preji nam vsem, aby vsechny neduhy pominuli cim driv ;) :palec: :srdce: :hug:

• načítám...
13843
7.12.18 21:18

@Sam4077
Taky jsem mela termin jinej,ale na 9.6 mi to posunuli v utery na screeningu. Mam stejny problem,pokud bude chtit mimco ven driv maji v porodnici sanitarku,nechces nahodou rodit taky v Praze na Bulovce? :D

• načítám...
227
7.12.18 21:43

Holky co jste psali s těma mandarinkama.. já jsem slupla i kilo na posezení :D a teď.. ble.. letí hned do záchodu :)

Jinak na termín dle MS 10.6. na screeningu mi to posunuli na 6.6. a teď doktor na 3.6. :lol:

• načítám...
194
7.12.18 22:05

Holky dlouho sem tu nic nenapsala, nebyl žádný důvod ani sem neměla žádné problémy. Ve středu jdu na gyndu pro výsledky ze screeningu ale od včera mám divný tlaky v podbřišku, jako tvrdnutí. Je to jen chviličku a hned zase povolí. Jenže dneska se přidalo i lehké špinění, jen na papíře takové slabě růžové. Nevím zda je důvod plašit nebo vyčkat do středy k lékaři až půjdu pro výsledky?

• načítám...
2368
7.12.18 22:19

@Sasori Mandarinky mi taky chutnaji, ale mam pauzu, ficim ted na jabkach :D A taky se mi zmenil TP z 19.6. na 14.6.podle UTZ, ale dr.rikal, ze se budeme drzet terminu 19.6. :lol:

• načítám...
6079
7.12.18 23:38

@marca9

Třeba to nic není, ale pro klid duše bych k doktorovi skočila hned v pondělí. A pokud se to zhorší, tak bych o víkendu zavolala i do nemocnice.

• načítám...
546
8.12.18 06:37

@E.winka 2 teoreticky jsem nad ni přemýšlela… me se bulovka dost hnusi :( spoluzacka tam chytila na vysce svrab od pacienta kterému urcili jako diagnozu lupenku :pocitac: ale nebylo to v porodnici a ta je tam dost vyhlasena no :nevim: musim zjistit jak to je správně, pac se asi da regnout i to podoli, ale musis neco podepsat…

• načítám...
330
8.12.18 08:20

@malone.v já to mám stejne. Občas je to lepší občas horší. Nejhorší je že vůbec nechci vařit jak na nic nemám chuť. To se musím hodně přemáhat :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100