Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nebojte u nás jsou ti čerti v klidu, žádný šílenosti a traumata jim neděláme, myslím že na ně děti taky nevěří, nevím je jim už 10 a 7 ale i tak se na ten den netěší a jsou hodní a netrpělivý mají trochu strach a pak mají radost z dárků od Mikuláše ![]()
Příspěvek upraven 05.12.18 v 14:19
@GoldGirl Můžu se zeptat na jméno paní doktorky, která si sama dělala takový výzkum a nezveřejnila ho, z čeho má strach?
@malone.v Já mám kolegyni v práci, která je přísný vegan a též nás nechápe, že jíme maso a že jsme zdraví. Ona sama jí na oběd vyváženou stravu ve formě, že má čočku, rýži a pickles, nechápu, co to pak teda vyvážená strava je, protože toto určitě ne. Má tak 40 kg, vypadá staře, nemocně a teď furt lítá po doktorech a nechápe, že je nemocná (nejen na hlavu)..... myslím si, že víc jak polovině toto stoupne do hlavy a jsou praštění
Nikoho neurážím, ale nechápu, že se někdo hned čertí, když prostě většina jsme typický češky, které prostě tyto lidi nechápou.....
K (ne)očkování je dobrá tato FB skupina, tak doporučuji, pokud některá shání doktory podporující (ne)očkování v tom kterém městě, tam vám asi poradí spíš než tady. https://www.facebook.com/…90601950919/
@Ppawlusha tu fotku jsem taky videla
no nastesti je to uz byvala tchyne takze se zas tak moc nevidame, chodila jsem k ni cvicit, ale ted jak jsem tehotna, tak uz cvicit nemuzu. A je mi najednou lip kdyz ji proad neposloucham, me uz nekdy prijde ze ty lidi jsou jak z nejake sekty, presne jak rikas. Do 50 let byla normalni a ted ji hrablo
zije jak v jinym svete ![]()
@Veeerousek taky by mě zajímalo, kdo dělá výzkum na dětěch
to musí být suprová lékařka ![]()
@malone.v No já říkala, že už se nebudu vyjadřovat k tomuto tématu, ale fascinují mě lidé, kteří dělají podle nich úspěšné výzkumy, ale nemohou je zveřejnit, takže jsem se chytla..... Jinak jak mám ten těhotenský deník tak tam se přímo píše, že není vhodné dělat z mimi vegana. Pokud chcete tak doma vyfotím a pošlu… pokud si vzpomenu ![]()
Co vám na tom přijde tak nepochopitelný? Kdyby to zveřejnila, nařknou ji, že jde proti medicíně a seberou lékařskou licenci. Stejně tak, jako by chemicky laborant zveřejnil, že už léta existuje lék proti rakovině. Ještě by si šel sednout do chládku. (Ano, vážně existuje).
Než začnete psat kraviny, že neočkovaný děti nakazí ty očkovaný, tak si o tom něco přečtěte (i kdyby tomu tak bylo, k čemu je potom očkování???).
Kamarádky syn byl jako jediný neočkovaný a ve školce se objevil černý kašel, naočkovaný děcka měly mnohem horší průběh, než ten nenaočkovaný kluk. Tady jde jen o prachy pro pojišťovny a bonusy pro doktory.
@CarmenHa píše:Óó děkuji. Přesne tak, ona nechce byt nikde zverejnena. Nenapsala mi to ale rekla mi to v restauraci do oci. Prisla by o celou kliniku a tim ze by to medializovala by nikomu nepomohla. Tolik dukazu uz mame. Me lekar minule daval prednasku o tom ze bych dite mela ockovat a rikal jak nenaockovane dite nakazilo ostatni ve tride co ockovani byli
Co vám na tom přijde tak nepochopitelný? Kdyby to zveřejnila, nařknou ji, že jde proti medicíně a seberou lékařskou licenci. Stejně tak, jako by chemicky laborant zveřejnil, že už léta existuje lék proti rakovině. Ještě by si šel sednout do chládku. (Ano, vážně existuje).
Než začnete psat kraviny, že neočkovaný děti nakazí ty očkovaný, tak si o tom něco přečtěte (i kdyby tomu tak bylo, k čemu je potom očkování???).
Kamarádky syn byl jako jediný neočkovaný a ve školce se objevil černý kašel, naočkovaný děcka měly mnohem horší průběh, než ten nenaočkovaný kluk. Tady jde jen o prachy pro pojišťovny a bonusy pro doktory.
@malone.v píše:
@Ppawlusha tu fotku jsem taky videlano nastesti je to uz byvala tchyne takze se zas tak moc nevidame, chodila jsem k ni cvicit, ale ted jak jsem tehotna, tak uz cvicit nemuzu. A je mi najednou lip kdyz ji proad neposloucham, me uz nekdy prijde ze ty lidi jsou jak z nejake sekty, presne jak rikas. Do 50 let byla normalni a ted ji hrablo
zije jak v jinym svete
Ja to tu nikomu necpala. Dala jsem otazku a jen ctu vase nazory takze to cpani je spise naopak. Nekolikrat jsem opakovala ze davejte detech co chcete, ja to delam taky ![]()
@sonci82 píše:
Těm,co máte kontroly za sebou,tak gratuluji ke zdravým miminkům…Já třeba nechápu,proč by moje dítě nemělo být očkované? Je to tak daný a respektuju to.
Jíme taky skoro vše…ale nemáme rádi moderní kuchyni, středomořskou - mořský potvory nás neberou,my jsme typický Češi ????????
Souhlasím s tebou.
@Miffča píše:
@provance132Dobrý den/ Ahoj, blahopřeji, také čekám červňátko.
@jasna.s píše:
K (ne)očkování je dobrá tato FB skupina, tak doporučuji, pokud některá shání doktory podporující (ne)očkování v tom kterém městě, tam vám asi poradí spíš než tady. https://www.facebook.com/…90601950919/
Děkuji ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat