Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20
5.12.18 20:34

Holky po screeningu - jaké vám vyšlo riziko?

• načítám...
2034
5.12.18 21:17

@malone.v tak jestli jí je v tom světě dobře, tak ať si tam zůstane. Hlavně, že se s ní teď moc nevídáš ;)

• načítám...
2034
5.12.18 21:19

@GoldGirl já jsem reagovala na to co holky psaly. Tvůj příspěvek jsem vůbec nezaznamenala. A ano, jak říkáš každý je zodpovědný za své dítě, ať se to týká čehokoliv

• načítám...
411
6.12.18 07:02

@GoldGirl Myslím, že diskuze je uzavřená. Není možné zveřejnit ani jméno doktorky a tím je pro mě tato záležitost konečná. Myslím, že tu nejsme od toho, abychom se hádaly..... :) Na fb i zde je spoustu matek veganek a tam to bude užitečnější.

• načítám...
12032
6.12.18 08:35

Ahoj holky, dneska tu je nejak prazdno…

• načítám...
malone.v
6.12.18 08:48

@Lemur84 já tu jsem :-D právě jsem odvedla dítě do školky :-)

• Upravit
473
6.12.18 08:58

Ahoj holky, tak v pondělí jsem byla kontrole, miminko mělo 5 cm :srdce: Pořád se vrtělo, nádherně mu bylo srdíčko :srdce: Dnes bych měla být v 11+6 tt. Cukr mám v pohodě, čehož jsem se obávala a vše ostatní vlastně taky. Další týden nás čeká screening. Večerní nevolnosti se zlepšily, váha mi ale pořád zůstává, někdy jde malinko dolů. Poslední dny cítím malinko bolesti v podbřišku a hlavně v bedrech, bříško mi ještě vidět nejde.
Už aby byly Vánoce, jsem šíleně ve stresu a nechci to přenášet na miminko. Vůbec nevím, jak to mám vše stihat. Napekla jsem jen perníčky, nemám vůbec čas je nazdobit. Než přijdu z práce, už je tma, sotva nachystám večeři, popř. oběd na další den a už abych šla spát. Teď o víkendu jedeme pryč a příští týden taky, tak jsem opravdu zvědavá, kdy budu péct… :nevim:

• načítám...
1204
6.12.18 09:14
@Siesta1 píše:
Ahoj holky, tak v pondělí jsem byla kontrole, miminko mělo 5 cm :srdce: Pořád se vrtělo, nádherně mu bylo srdíčko :srdce: Dnes bych měla být v 11+6 tt. Cukr mám v pohodě, čehož jsem se obávala a vše ostatní vlastně taky. Další týden nás čeká screening. Večerní nevolnosti se zlepšily, váha mi ale pořád zůstává, někdy jde malinko dolů. Poslední dny cítím malinko bolesti v podbřišku a hlavně v bedrech, bříško mi ještě vidět nejde.
Už aby byly Vánoce, jsem šíleně ve stresu a nechci to přenášet na miminko. Vůbec nevím, jak to mám vše stihat. Napekla jsem jen perníčky, nemám vůbec čas je nazdobit. Než přijdu z práce, už je tma, sotva nachystám večeři, popř. oběd na další den a už abych šla spát. Teď o víkendu jedeme pryč a příští týden taky, tak jsem opravdu zvědavá, kdy budu péct… :nevim:

Jéé, tak to máme stejně. Kdy jdeš na scr? Já v pátek 14.12.

• načítám...
473
6.12.18 09:19

@Dita0001

Ve středu 12.12. :)

• načítám...
1204
6.12.18 09:24
@Siesta1 píše:
@Dita0001Ve středu 12.12. :)
:D Tak dej vědět, jak jsi dopadla :mavam:
  • načítám...
473
6.12.18 09:43

@Dita0001

Jj, dám, ty pak taky ;)

• načítám...
227
6.12.18 09:44

@Krjan 1:3200 na Downa, pak vůči věku 1:1200 a to třetí 1:24000 takže negativní ????

• načítám...
12032
6.12.18 10:11
@Siesta1 píše:
Už aby byly Vánoce, jsem šíleně ve stresu a nechci to přenášet na miminko. Vůbec nevím, jak to mám vše stihat. Napekla jsem jen perníčky, nemám vůbec čas je nazdobit. Než přijdu z práce, už je tma, sotva nachystám večeři, popř. oběd na další den a už abych šla spát. Teď o víkendu jedeme pryč a příští týden taky, tak jsem opravdu zvědavá, kdy budu péct… :nevim:

Klidek, ja nemam jeste napeceno nic a ani uklizeno…pristi vikend maj deti mit cukrovi na skautu…Tak ne im jak to udelam :lol:
Super ze kontrola byla ok :)

• načítám...
473
6.12.18 11:52

Holky, posílám odkaz na skvělý těhotenský kalendář https://www.convertworld.com/…ky-kalendar/#… ;)

• načítám...
malone.v
6.12.18 12:06

@Siesta1 To je moc pěkný, díky :-)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky