Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@malone.v tak jestli jí je v tom světě dobře, tak ať si tam zůstane. Hlavně, že se s ní teď moc nevídáš ![]()
@GoldGirl já jsem reagovala na to co holky psaly. Tvůj příspěvek jsem vůbec nezaznamenala. A ano, jak říkáš každý je zodpovědný za své dítě, ať se to týká čehokoliv
@GoldGirl Myslím, že diskuze je uzavřená. Není možné zveřejnit ani jméno doktorky a tím je pro mě tato záležitost konečná. Myslím, že tu nejsme od toho, abychom se hádaly.....
Na fb i zde je spoustu matek veganek a tam to bude užitečnější.
Ahoj holky, tak v pondělí jsem byla kontrole, miminko mělo 5 cm
Pořád se vrtělo, nádherně mu bylo srdíčko
Dnes bych měla být v 11+6 tt. Cukr mám v pohodě, čehož jsem se obávala a vše ostatní vlastně taky. Další týden nás čeká screening. Večerní nevolnosti se zlepšily, váha mi ale pořád zůstává, někdy jde malinko dolů. Poslední dny cítím malinko bolesti v podbřišku a hlavně v bedrech, bříško mi ještě vidět nejde.
Už aby byly Vánoce, jsem šíleně ve stresu a nechci to přenášet na miminko. Vůbec nevím, jak to mám vše stihat. Napekla jsem jen perníčky, nemám vůbec čas je nazdobit. Než přijdu z práce, už je tma, sotva nachystám večeři, popř. oběd na další den a už abych šla spát. Teď o víkendu jedeme pryč a příští týden taky, tak jsem opravdu zvědavá, kdy budu péct… ![]()
@Siesta1 píše:
Ahoj holky, tak v pondělí jsem byla kontrole, miminko mělo 5 cmPořád se vrtělo, nádherně mu bylo srdíčko
Dnes bych měla být v 11+6 tt. Cukr mám v pohodě, čehož jsem se obávala a vše ostatní vlastně taky. Další týden nás čeká screening. Večerní nevolnosti se zlepšily, váha mi ale pořád zůstává, někdy jde malinko dolů. Poslední dny cítím malinko bolesti v podbřišku a hlavně v bedrech, bříško mi ještě vidět nejde.
Už aby byly Vánoce, jsem šíleně ve stresu a nechci to přenášet na miminko. Vůbec nevím, jak to mám vše stihat. Napekla jsem jen perníčky, nemám vůbec čas je nazdobit. Než přijdu z práce, už je tma, sotva nachystám večeři, popř. oběd na další den a už abych šla spát. Teď o víkendu jedeme pryč a příští týden taky, tak jsem opravdu zvědavá, kdy budu péct…
Jéé, tak to máme stejně. Kdy jdeš na scr? Já v pátek 14.12.
@Krjan 1:3200 na Downa, pak vůči věku 1:1200 a to třetí 1:24000 takže negativní ????
@Siesta1 píše:
Ahoj holky, tak v pondělí jsem byla kontrole, miminko mělo 5 cmPořád se vrtělo, nádherně mu bylo srdíčko
Už aby byly Vánoce, jsem šíleně ve stresu a nechci to přenášet na miminko. Vůbec nevím, jak to mám vše stihat. Napekla jsem jen perníčky, nemám vůbec čas je nazdobit. Než přijdu z práce, už je tma, sotva nachystám večeři, popř. oběd na další den a už abych šla spát. Teď o víkendu jedeme pryč a příští týden taky, tak jsem opravdu zvědavá, kdy budu péct…
Klidek, ja nemam jeste napeceno nic a ani uklizeno…pristi vikend maj deti mit cukrovi na skautu…Tak ne im jak to udelam ![]()
Super ze kontrola byla ok ![]()
Holky, posílám odkaz na skvělý těhotenský kalendář https://www.convertworld.com/…ky-kalendar/#… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat