Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mimka678
Tak to je mi líto, migréna ta potrápí úděsně. Ono je hlavně dneska hodně divné počasí. Já jsem jak napitomělá, pořád zívám a spinkala bych.
Ty nevolnosti byly hodně nepříjemné, někdy jsme nemohla ani ráno vstát z postele. Nejhorší to bylo v noci ![]()
Jak jsi bojovala s nevolnostmi ty? ![]()
@Dita0001
Tak s tou nevolností Tě plně chápu, alespoň že už nezvracíš. Mně někdy stále ještě přepadá celodenní nechutenství a nevolnost, nejvíce pak zvracím v noci
Nejhorší je to moje sebepozorování ![]()
Vánoce jsem pojala letos celkem raději v klidu, v září jsme dostavěli, teď se teprve zabydlujeme, tak už toho bylo nějak dost
.
Dneska jsme byly s mamkou na velkých nákupech a mám dost, šla bych spinkat
.
A jak s tou nevolností bojuješ?
@Sasori jee, to jsem ráda, mě je 24, a mám právě pocit, že jsem tady snad nejmladší…
@Ezrajin Jediný co na nevolnost trochu pomáhá, je se najíst. Tak pořád něco uždibuju. Ujížděla jsem na mandarinkách, ale už je nemůžu ani vidět
A co ty?
@Dita0001
Přesně tak jsem to měla já
mandarinky, doma si že mě dělali srandu, že skupuju všechny mandarinky v okolí. Teď už fuj.
Mně jídlo nezabíralo, do deseti minut jsem běžela blinkat
, zabírá mi spinkat, ležet a nebo vana.
Nejhorší jsou ty pachy, smrdí mi snad všechno ![]()
Holky já taky žeru furt mandarinky a dneska jsem snědla celou mísu rajčat
a nejvíc mi smrdí koupelna
nemůžu tam ani projít ![]()
@malone.v
Já jsem před milovala rajčata, a teď je vůbec nemůžu
. No a nesnášela jsem sladký a teď bych pro něj skákala
. My máme novou sedačku a to je pro mě teda nářez, občas mi zvedá žaludek příšerně, musím si namazat voňavku pod nos, abych mohla v ní vůbec sedět ![]()
@Ezrajin Přesně
Nebyla jsem na sladký a teď na něm ujíždím. Ale ani snad nemám na něj takovou chuť, jako mě fakt pomáhá na nevolnost. Jak když mě hodně klesne cukr v krvi a musím to dohnat. Tělo si řekne. Tak chodím dětem na výslužku od Mikuláše
A ty pachy… Nejhorší je snad lednice. A kočičí záchod
A když vařím něco z kuřete.
Ahoj holky,chci se pridat do diskuze,mam termin porodu 9.6 ![]()
@Dita0001
Teď jdeme dělat vosí hnízda a už se nemůžu dočkat
na cukroví letos ulítávám ![]()
Jo, tak lednice ta mi vadí taky děsně, ještě jsme teď dostali zabijačku a to je vražedný smrad
.
Zachůdek kočičákovi vybírá už jen partner, to bylo utrpení
.
Mně hodně pomáhá odpočinek, sladký, dietka a vana.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat