Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12032
6.12.18 12:23

@Siesta1 kalendar je dobrej :)

• načítám...
130
6.12.18 12:48

Holky holky,já bych zůstala mezi námi u respektujiciho přístupu,však to není zapotřebí schszovat a navázat se do ostatních za jejich přesvědčení. Já jsem se snažila studovat dost ohledně zdravé stravy i očkování. Snažím se žít zdravě,i když v tuhle dobu mne bílé pečivo,čokoláda a zmrzlina zachraňuje od jisté tehotenske smrti :mrgreen: . To že se někdo rozhodne stravovat vegansky není taková prisernost,jak to že začátku vypadá. Myslím,že mají naopak velmi pestrou stravu, obcas zacházíme do restaurací podobnýho typu a vždy si pochutname.
Očkování je v dnešní době šílený lobby firem. Proč rvat miminku šest smrtelných nemoci do tělíčka,když je mu pár měsíců? A pak další dvě,ktere si musíme zaplatit. Na očkování má být děťátko absolutně zdravé a ve dvou měsících to dokážeme rozpoznat? Malý měl zánět ucha l, v srpnu, v sedmým týdnů.nepoznala jsem nic :,( až když mu z ouška začal téct hnis. Jako speciální pedagog jsem zažila spoustu smutných příběhu,kdy bylo očkování v nemoci velmi špatně a následky celoživotní. Nejsem ale úplně proti očkování,jen zastáváme názor,že by vakcíny měly být mnohem šetrnější,nedávat hexa,ale min nemoci a začít později. Tak jsem učinila se synem a myslím,že to snášel mnohem líp.take jsem nedávala hexu ale pediacel,kteremu zakázali prodloužit licenci na trhu,i když má mnohem lepší výsledky snášenlivosti. Mmr jsem nechala v termínu a bylo to něco prisernyho.proklinala jsem se,že jsem nepočkala.
Jinak lepší zprávy,včera kontrola a opičák se má k světu,az jsem nahlas řekla,že je nějak moc živější.tak Dr sjela ve vtipu,že to je snad dobře :)
Takže buďme na sebe hodný nejen o Vánocích nebo :cert: ;) :jazyk:

• načítám...
330
6.12.18 20:28

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Docela mi trvalo než jsem to tu zpetne dočetla:D koukám, že se tu rozjizdi téma očkování a vegan. K tomu se radši vyjadřovat nebudu, nechci se rozčilovat :D jinak pořád občas zvracim, hlavně vecer :zed: a to už jsem 16. Týden. Doma mám skoro dvouletou a ta mi teda pěkně dává. Furt se vzteká jak blázen. Kolikrát jsem zralá na tabletku. :zed: a navíc jsem děsně unavená. Máte to někdo ppdobne? Uklidnete mne prosím :lol: :lol:

• načítám...
229
6.12.18 21:11

Ahoj :) také se přidávám pokud můžu :) termíny 2.6 a 12.6. :) hlavně ať jsme všichni zdraví :srdce:

• načítám...
2034
6.12.18 21:14

@alena.mo neboj, to vztekání přejde. U nás to trvalo asi 4 měsíce a nepomáhalo nic, ani na zadek ani dlouhé promluvy…jen zatnout zuby. Detičky zkouší, co všechno můžou. Přejde to, jako to přišlo

• načítám...
330
6.12.18 21:26

@Ppawlusha ty jo to by bylo super kdyby to přešlo za pár měsíců. Mne prijde, že už taková bude navzdy :) a jak máš doma velké dítko ?:) Ona si teď vůbec nechce hrát sama a mne to fakt vyčerpává si celý den hrát s ní. Ted ještě bude zima tak to se nedá moc věcí dělat venku. A kdy máš termín? ;)

• načítám...
330
6.12.18 21:28

Ještě mne tak napadá holky, nejste tu některá z Příbrami a okolí? My se tam budeme stěhovat a já tam nikoho neznám

• načítám...
6.12.18 22:21
@alena.mo píše:
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Docela mi trvalo než jsem to tu zpetne dočetla:D koukám, že se tu rozjizdi téma očkování a vegan. K tomu se radši vyjadřovat nebudu, nechci se rozčilovat :D jinak pořád občas zvracim, hlavně vecer :zed: a to už jsem 16. Týden. Doma mám skoro dvouletou a ta mi teda pěkně dává. Furt se vzteká jak blázen. Kolikrát jsem zralá na tabletku. :zed: a navíc jsem děsně unavená. Máte to někdo ppdobne? Uklidnete mne prosím :lol: :lol:

Mam to uplne stejne. Dcerka mela ted 5.12 dva roky a posledni asi 4 mesice se taky silene vzteka. A posledni dobou je to dost vysilujici. Jelikoz se mi vratili rani nevolnosti. Doufam ze ji to brzo prejde.

• načítám...
330
6.12.18 22:25

@Romanecka26 ty jo mne taky. Ale já to mám nejhorší odpoledne a večer. Už jsem myslela, že od toho bude klid. A hraje si malá sama? Ta moje potvora moc ne. Přijdou mi ty dny strašně dlouhý. Vždycky už od rána čekám až bude večer a já se natáhnu k televizi :D jinak

• načítám...
6.12.18 22:59

@alena.mo Ja mam jeste ve vychove 3leteho synovce a ta nase potvurka ho strasne rada provokuje. Takze je to tu cele dopoledne jako na bojisti. Vzdycky se tesim na pul 12 dostanou polevku a jdou spinkat. Tak jsem rada ze muzu chvilku lehnout taky :)

• načítám...
74
7.12.18 06:42

Ahoj maminky

Přidávám se k červeňáčkovým maminkám ;) My máme termín porodu 18.6.2019. hezké ráno

• načítám...
malone.v
7.12.18 07:01

@Mis3 také mám 2.6. :-)

• Upravit
1204
7.12.18 07:19

@Ezrajin Jsme kousek od sebe :mavam: Já 20.6.

• načítám...
13012
7.12.18 07:33

Ahoj já jdu dnes na krev brutálně už mi kručí v břiše :( aj kolegyně to slyší :P ale musím vydržet ještě do 8. Já m termín dle utz až 4.7. dle Ms 26.6., tak uvidíme zda to cvrček dožene a bude červnový , ale na myslím, že jo neb se narodí nejdýl v 39+0

• načítám...
2368
7.12.18 07:40

@Ezrajin ahoj, vitej :D Tak muj termin je blizko tveho 19.6. ;) Jak to prozivas a co nevolnosti? :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100