Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
5.12.18 10:38

@Sam4077 Velka gratulace, krasne foto i kdyz se nechtelo fotit ;) :palec:

• načítám...
141
5.12.18 10:44

@Káťa19 budu se pripominat co to pujde :D  :D

• načítám...
141
5.12.18 10:46

Taky se hlasim nase miminko je zdrave a roste do krasy :srdce: :*

• načítám...
141
5.12.18 10:48

@Sam4077 nahodou je krasne videt :srdce: jsme na tom uplne stejne :potlesk:

• načítám...
411
5.12.18 10:55

@Sam4077 @Luciee97 krásné fotečky :) taky přidám příští týden :)

• načítám...
389
5.12.18 10:56

@Sam4077 Tak ja Vam tu taky nedelam prednasky co jite/ nejite ci davate detem :lol: Nic mi do toho neni a jsou dnes jiz dospelaci sportovci co jsou od narozeni vegan. Ja mam informaci o strave dostatek a o tom ze ockovat nebudu jsem jen premyslela, dokud jsem se nahodou nedostala k pani ktera ma vlastni psychiatrickou kliniku a ona si delala vlastni vyzkum kde deti napojila na pristroje krere snimaji mozek pred a po ockovani. Zjistila ze ty reakce ktere nastanou jsou obrovske ovsem nechce toto nikde publikovat verejne protoze ma samozrejme strach. Vetsina rodicu kteri bojuji za ockovani sami nejsou ockovani :mrgreen: Ty vakciny jim jiz nefunguji a nejvetsi problem neni ockovani vseobecne ale tyhle kombinovane kdy se do takrka novorozence napere spoustu nemoci. Jsou zeme kde je ockovani dobrovolne a nikdo nekouka druhym do talire. To jen v CR maji lidi pocit ze muzou druhym rikat co maji delat. V jinych zemich neni materska 3 nebo dokonce 4 roky a vecne si nekdo stezuje ze dostava od statu malo penez :nevim: Zeny, ockujte sve deti, davejte jim maso, mleko a co Vam prijde nejlepsi. Ja delam tez to nejlepsi a jsem si jista svym rozhodnutim tak mi do toho nemluvte mam li byt slusna ;)

• načítám...
141
5.12.18 11:17

@GoldGirl Lide se proste narodili jako vsezravci, tvoje telo zvladne prece maso i ty blby korinky , neumim si predstavit ze bych svemu diteti nedala maso, proste to nechapu . Je to jedna ze surovin co potrebujeme kvuli vyvinu sakra :) a myslim ze veganskou stravu by si mel kazdy rict sam pokud ji chce nebo nechce myslim ze pokud mu to bude chutnat ma pravo na to si to v pozdejsim veku rict sam, ano chci jist jako vegan ale pro me normalni zenskou co miluje maso si neumim predstavit ze budu mit doma chlapa s 2 m a aby mi zral jen korinky a zeleninu :lol: a ockovani detem pomaha, moje znama byla takova ta free a hipizacka a jeji mala se narodila zdrava jsko repa kvuli tomu ze neockovala chytla mala nemoc :,( nezanedbavejte nic co sami mate sakra

• načítám...
12032
5.12.18 11:38

@Sam4077 @Luciee97 Gratuluji! Mate krasne fotecky…

• načítám...
13012
5.12.18 11:44

Holky tady se to zvrhává tohle by se mělo řešit v diskuzích tomu příslušných si tedy myslím já. Já to tedy vidím ať se každý zařídí dle svého a pak si nese následky onoho nebo druhého. My jedeme klasiku, která je nastavena spoustu let, nejsem moderní člověk a nezkoumám nové a in trendy, ale nikomu je ani neberu. Každý ať si rozhoduje o svém životě a o životě svých dětí, dokud ho ty děti budou brát. Jen je mi trochu líto těch dětí co budou jiný než ostatní jen kvůli posedlosti rodičů, nebudou si třeba moci dát to co kamosi a tak no. :think:

• načítám...
141
5.12.18 12:05

@Zupina souhlasim s tebou :potlesk:

• načítám...
malone.v
5.12.18 12:17

@Zupina já také souhlasím. Spíš je mi líto, že ty děti nebudou moci navštěvovat školu a chodit na kroužky. Budou izolované.

• Upravit
13012
5.12.18 12:29

@malone.v no do školní jídelny chodit urcite moci nebude, sice u nas v jídelně jdou s dobou a jedno jídlo je vždy bezmasé, ale určitě ne veganské pouze bezmasé. A třeba do školky jsme museli nést papír od Dr že jsme očkování jinak by nás nevzali, nevím jak to dělají mamky těch neočkovaných dětí, Asi max zvolit soukromou školku. Škola tě asi vzít musí a na kroužkach to taky neřeší. Očkování neřeším to se teď řeší všude, ale spíš to jídlo až to dítko bude mít rozum a bude chtít to co ostatní děti, mlsnoty a třeba langoš na pouti, to nevím jak bych zdravému dítěti vysvětlil, proč to nesmi. Kámoška má problém s holčičkou alergickou na lepek a mlíko, pořád si musí nosit vlastní krabičky všude i třeba když jde na oslavu a je jí to líto samozřejmě, ale tam je ta dieta nedobrovolna a nevyhnutelna no.

• načítám...
13012
5.12.18 12:35

Dnes k nám přijdou čerti, jsem škodolibá, ale tak se těším jak ty děti budou zase pár hodin hodný, synator je teď na přes hubu a to je mu 7

• načítám...
13012
5.12.18 12:37

@Luciee97 @Sam4077 gratuluji k úspěšným kontrolám a k fotečkam, my se s Bublinkou uvidíme až někdy mezi svátky :( ale ono to uteče určitě.

• načítám...
141
5.12.18 12:40

@Zupina uvidis utece ti to jako voda :srdce: hlavne ze jsou zdrave :P rikas tomu bublinka? Ja zase fazolka :D :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100