Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
548
4.12.18 20:00

@Luciee97 Tak fakt záleží na tobe jak to citis ty. Nenechej se nikym ovlivňovat a sama sobe si rekni zda to chces vedet nebo ne. :andel:

• načítám...
141
4.12.18 20:01

@ii-ivuska a v kolikatem jsi tydnu? Kde budes rodit? :*

• načítám...
548
4.12.18 20:03

@Luciee97 prave jsem tady do skupinky nakoukla, protoze to vypada na konec června. Podle ms mam byt 11 tyden, ale vcera Dr. nameril, ze je mimco o tyden vetsi, takze asi 12 tyden.

• načítám...
141
4.12.18 20:05

@ii-ivuska ja prave mela na pameti ze gynekolozka rikala ze termin mam 26. Cervna ale vcera na screeningu mi rekni ze 13.-17.6 maximalne takze to mam 10 dni minimalne dopredu takze jsem ted mela byt 12 tt a jsem teda 13tt? Nebo se to nemeni ? Jsem v tom ztracena uz :lol:

• načítám...
389
4.12.18 20:18

Holky tak jdu na Vas s otazkama :lol:
a) je tu nekdo kdo ma zvlastni tlak po curani v brise? Neboli me moceni, jen mam pak ten tlak
b) nekdo tu psal o registraci u detskeho lekare tak zda nemate nebo nevite o nejakem Praha/ Stredocesky kraj ktery nebude “pindat” ze dite nebudu ockovat (a navic budu stravovat vegan- coz mu rikat sama od sebe nebudu)

• načítám...
143
4.12.18 20:38

@sonci82 Jojo na Genetiku.

• načítám...
548
4.12.18 20:56

@GoldGirl Pravděpodobně sis jeste nenastudovala, co obsahuje kojenecka a batoleci strava. Jelikoz pro normální vyvoj jak kosterni, svalovy, nervovy,mozku atd. je veganska strava naprosto nevhodna, protoze potrebne ziviny nejsou mozne nahradit v plnem rozsahu aniz by byly alergeny atd. Pokud chces, aby bylo tve dite do budoucna zdravé a melo normalni psychomotoricky vyvoj,mela by jsi to velmi zvážit.
Jinak tlak v podbřišku po močení je v tehotenstvi normalni, taky mivam.

• načítám...
548
4.12.18 20:59

@Luciee97 Me rekli, ze to je podle posledního měření. :nevim: Hlasila jsem to prave kvuli NT a objednali me o tyden dříve.
Tak to by jsi uz taky mela brzy jit na screening, ne?

• načítám...
389
4.12.18 21:00
@ii-ivuska píše:
@GoldGirl Pravděpodobně sis jeste nenastudovala, co obsahuje kojenecka a batoleci strava. Jelikoz pro normální vyvoj jak kosterni, svalovy, nervovy,mozku atd. je veganska strava naprosto nevhodna, protoze potrebne ziviny nejsou mozne nahradit v plnem rozsahu aniz by byly alergeny atd. Pokud chces, aby bylo tve dite do budoucna zdravé a melo normalni psychomotoricky vyvoj,mela by jsi to velmi zvážit.
Jinak tlak v podbřišku po močení je v tehotenstvi normalni, taky mivam.

Boze! Na tohle jsem se neptala a vubec ale vubec me tyhle kecy nezajimaji :mrgreen: Ja nikomu nic nevnucuju, ptala jsem se na neco jineho.

• načítám...
548
4.12.18 21:18

@GoldGirl Hezka reakce, nepsala jsem, ze nekomu neco vnucujes, ale jen, ze v zájmu ditete by bylo, aby sis o tom vice zjistila. Takze pokud jsou tohle pro tebe kecy aniz by jsi o tom cokoliv vedela, evidentně je pro tebe tvoje presvedceni přednější nez zdravi tveho ditete. Bohuzel, sobeckost nekterych matek s trubicovym videnim sveta nema stale mezí.

• načítám...
87
4.12.18 21:21

@Luciee97 já jsem si u prvního nenechala říct, co to bude a bylo to fajn, všichni odhadovali, co to bude a ani vybraný jména jsme jim neřekli, takže pak to bylo velký překvápko pro všechny ;) u druhého to uděláme stejně ;) výbavičku jsem měla neutrální a asi i kdybych věděla dopředu, že to bude holka, tak jsem neměla v plánu kupovat „růžovou“ výbavičku -kočár atd. a miminko toho zas tak moc nepotřebuje, pak se všechno dokoupilo nebo jsme spoustu věcí dostali ;)

Jinak dětskýho bych už pomalu řešila, pokud chcete někoho konkrétního, já jsem hlásila sourozence v 13. týdnu a sestřička mi říkala, že už mají květen úplně plný a červen se jim taky plní, tak radši dřív ;)

• načítám...
278
4.12.18 21:27
@paandoraa píše:
@Slavěnka Ahoj, posílám info od gynekologa, seznam co si mám zařídit a kdy :)

moc díky!!!

• načítám...
389
4.12.18 21:30
@ii-ivuska píše:
@GoldGirl Hezka reakce, nepsala jsem, ze nekomu neco vnucujes, ale jen, ze v zájmu ditete by bylo, aby sis o tom vice zjistila. Takze pokud jsou tohle pro tebe kecy aniz by jsi o tom cokoliv vedela, evidentně je pro tebe tvoje presvedceni přednější nez zdravi tveho ditete. Bohuzel, sobeckost nekterych matek s trubicovym videnim sveta nema stale mezí.

Ja mam samozrejme informaci zjisteno dostatek, urcite vice kdo vybleje takovou kravinu jako ze ja si mam neco zjistit ze veganska strava neni plnohodnotna. Prave naopak me zdravi meho ditete zajima, proto jsem se tak rozhodla:) Me prekvapuje opacne stravovani nez mam ja. Kazdeho vec. At si kazdy stravuje dite dle toho jak mu to prijde nejlepsi. Ty si krm decka klidne hnisem, hormonama, zdechlinama… me do toho nic neni :mrgreen: a tobe je ho*no do me.

• načítám...
2368
4.12.18 21:36

@malone.v Taky jsem myslela, ze se to pozna az kolem 18-20 tydne :D Verim, ze to bylo mile prekvapeni ;) :hug: Jedu na odbery ve ctvrtek a pry i utz, no nevim, zda bude ten dukladny :) Tak se az tam dozvim, no na minule kontrole dr. rikal, ze se mu zda, ze bude kluk a pak to zase zahovoril, ze je brzo.. :D

• načítám...
278
4.12.18 21:39
@Smoulinka21 píše:
holky ještě mám jeden dotaz ohledně screeningu pro vás, co už to mají za sebou…předběžně vím, že to má probíhat tak, že se bere krev a pak se dělá ultrazvuk a pak se podle těch dvou věcí vyhodnocuje výsledek…ale zajímalo by mě, jestli jde na tom utz vidět víc, než doted klasicky na gyndě…např.takový ten 3D obraz a nebo jestli to je jen v případě, že bych chtěla tu 3D fotku…a taky jestli se může podívat i tatínek…a s jakou pravděpodobností vám řekli pohlaví? díky za odpovědi :)

já teda 3D fotku ze screeningu neměla, viceméně to vypadlo jako normální ultrazvuk, jen měřil víc věcí. Tatínek byl, na to tam jsou asi zvyklí a pohlaví řekli, ale teda říkal, že to není vůbec jistý, neříkal na kolik procent, ale že to vypadá spíš na holčičku, ale že za to ani nebude nic účtovat (asi se teda za to normálně platí, nevím) protože to prostě nebylo poznat pořádně.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100