Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@malone.v No já už včera ani nevečeřela, neboť jsem 3 hodiny pekla (od půl 4 do půl 7) a uždibovala jsem těsto a tak jsem ani neměla hlad, ale po všem jsem si sedla a najednou se sliny objevily a byl to zvláštní pocit. Uvidím jak to bude dál. Jinak já docela jím furt stejně přes den, akorát nevím co furt vařit a chystat na snídani, večeři, vůbec nemám nápady
Přítelovi vytahám vždy různé kombinace z ledničky a ať si ráno udělá svačinu sám, pač já sama nevím ![]()
@Veeerousek presne, taky nevim co varit a tak…
Jen vim ze v sobotu bude svickova, mozna uz v patek, mam maso v mrazaku jedine tak je to jasne…
Holky, ja jsem si koupila takova ta lizatka proti nevolnosti a byl k tomu pribalovy letacek s celkem zajimavymi informacemi, tak jsem vam ho vyfotila a prikladam ![]()
Holky jsem marna v 5.30 jsem vstala vzala Atb udelala detem snidani a svacinu a zas si lehla, do ted lezim je mi divne a nejsem schopna vstat…A to jsem planovala uklid…
@Lemur84 Jen odpočívej, já každý den vstávám ve 04:30 hod. do práce a ve skutečnosti mě to s prominutím začíná více a více štvát. Nesnáším chození do práce, takže si užívej doma klidu. Mám v kanclu takovou bláznivou ženskou a včera furt, furt, furt kecala a já už ji totálně ignorovala nebo bych musela vyletět a ještě se divila, že se při pondělku vůbec nebavíme
Co jsem těhotná tak to v práci dávám hůř a hůř a proto nechápu, jak to tady zvládnu třeba v březnu, když bude furt zima, budu muset být navlečená s velkým břichem a chodit do práce…
@Veeerousek Mam to uplne stejne
Pred tehotenstvim me to v praci bavilo, ale ted… vcera jsem prisla do prace a uz jsem byla na vsechny nastvana a to mi jeste nic nestihli udelat
A vedle me jeste navic sedi jedna nova kolegyne, ktera se porad ne neco pta a ja uz nemam trpelivost odpovidat
![]()
S tou práci jsem na tom stejně, vůbec, ale vůbec mě to nebaví.. pořád si říkám jestli nepůjdu na neschopenku. Přijedu v 6 večer, nic se mě už nechce. Před Vánoci, doma bordel.. děs!
@Twixx @Sasori Ani nevíte jak jste mně potěšily
myslela jsem, že jsem divná nebo nemakačenko, když mně to nebaví a s tou neschopenkou to mám úplně stejně. Dneska ráno jsem mluvila přes nos a měla menší rýmu a hned jsem si říkala, že jestli lehnu tak jdu okamžitě na neschopenku…
Navíc nemám moc práce, takže mi to vůbec neutíká a to v 5 odejdu z baráku, jsem v práci 9 hodin + dohromady 2 hodiny cesta busem a přijedu po 4 a jsem hotová.
Taky bych brala neschopenku, ale budou se hodit penize, tak se snazim drzet… ale uvidim, jak to bude dal. Porad se mi tu chce spat a na nic se nesoustredim a tim spis me to neba. Takze kazdy den pocitam minuty, kdy uz budu moct jit domu ![]()
@Follynka píše:
Holky,mohu taky poprosit o přidání do tajné skupinky.Děkuji
požádej o vstup https://www.emimino.cz/…ulky-330135/
Mám dotaz ohledně lístků na peníze, to je co? Já jsem momentálně déle než 14 dni na nemocenské a doktor mi dal pouze ten list o nemocenské s červeným pruhem.
Toto jsem už v práci odevzdala, ale i šéf se mě ptal na lístek na peníze a jelikož jsem nikdy nemarodila, tak vůbec nevím co to je. A zatím jsem od doktora nic nedostala.
Děkuji
@MartaKosta píše:
Mám dotaz ohledně lístků na peníze, to je co? Já jsem momentálně déle než 14 dni na nemocenské a doktor mi dal pouze ten list o nemocenské s červeným pruhem.
Toto jsem už v práci odevzdala, ale i šéf se mě ptal na lístek na peníze a jelikož jsem nikdy nemarodila, tak vůbec nevím co to je. A zatím jsem od doktora nic nedostala.
Děkuji
To je papir dava se pi 14. dnech a pak co mesic a je tam uvedeno ze neschopenka stale trva. Podepises to a zaskrtnes potrebnou kolonku…
Proc to je nevim, asi aby socialka vedela…
@Lemur84 píše:
To je papir dava se pi 14. dnech a pak co mesic a je tam uvedeno ze neschopenka stale trva. Podepises to a zaskrtnes potrebnou kolonku…
Proc to je nevim, asi aby socialka vedela…
Jsem to asi napsala blbe prvni listek jdem davala po 14ti dnech a ted 30.11 dalsi bude zase na konci mesice.
@Lemur84
Děkuji, to jsou obstrukce.
Budu si muset zavolat doktorovi, ať mi to napíše.
A myslíš, že bude stačit jim to dát i zpětně. 14. jdu na kontrolu. Ať je tam furt neotravuji.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat