Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12032
3.12.18 12:04
@Zupina píše:
@Lemur84 manžel o něm ví od začátku 8o ale jinak nikdo zatím, jen ségra a 1 kámoška

Ja si te s nekym asi spletla. Jedna tu psala ze ceka treti ale ze ho manzel moc nechtel…A ze mu to ani nedoslo kdyz mu to jedno z malych deti rikalo…

• načítám...
12032
3.12.18 12:11
@vice píše:
Holky to oznamování vam nezávidím,je to vůči nastávajícím maminkám pěkně nefér.ja jsem přišla za ridou a z veselá ji oznamuji,že si mateřskou prodlužuji a ona,ze to je nejlepší zpráva za celý den 8) . Jinak máte už některá problém ležet na zádech,včera se mi udělalo vyloženě nevolno,jiné dny mi to prostě vadí,až mi to jde na pálení zahy … To teda brzo :roll:

Az takove problmy mi to nedela, ale nemohu se pak otocit na bok, boli kycel…

• načítám...
2034
3.12.18 12:16

@malone.v tak to jsem ráda, že se ti udělalo lépe. Určitě to bude každý den lepší a lepší. Jo tu samostatnost znám, navíc jsem i dost tvrdohlavá, takže nebezpečná kombinace :mrgreen: Určitě zůstaň doma a odpočívej. Ono tělo si samo řekne. Já si teď taky přijdu úplně hotová, skoro 2 měsíce jsem marodila a nemohla skoro nic. Teď už to snad bude lepší

• načítám...
2034
3.12.18 12:28
@Zupina píše:
No je to hlavní šéfová takže výš si stěžovat nejde a mimco tak úplně plánovane nebylo, já si ho moc přála a přemlouvala manzela už 2 roky a jednou ho ukecala a hned to vyšlo, takže jsem nadšená, ale v práci jsem ještě v červnu když mi dávali smlouvu na neurčitou dobu a ptali se zda ještě plánují rodinu řekla že ne upss a teď z toho nám výčitky svědomí, jsem divná no, mělo by mi to být fuk správně
Černé svědomí vůbec neměj. I když já ho vůči práci měla taky a taaak se mi nechtělo odcházet a po roce jsem se taaak chtěla vrátit, ale odešel můj šéf a kompletní oddělení se vyměnilo. Po 2 letech, co jsem odešla jsem si udělala eshop a teď už se mi ani vracet nechce. A to mi asi 3× volali, jestli bych nechtěla jít zpátky. Nene, za ty nervy to nestojí a navíc KAŽDÝ je nahraditelný. U nás majitel dost často opakoval, ale podobného blbce, jako jsem byla já už asi moc nenajdou, já za ne dýchala :lol:
  • načítám...
7012
3.12.18 13:13

Holky, taky mate kyselou pachut v puse po kazdem jidle? To je neskutecne, cokoliv snim, tak to citim… :zed:

• načítám...
62
3.12.18 13:41

Ahoj holky, tak jsem si Vás teď dočetla a reagovat na všechno by bylo na celý den, ale každopádně držím palečky s trojčátkama, dvojčátkama, ať vše dobře dopadne. Na bolest hlavy mi pomohl hroznový cukr … úplná úleva po něm… bolí mě každý den, už snad od té doby co jsem těhotná, takže je to dost na palici :roll: jinak jsem dnes byla na krvi a 13.12.2018 screening už aby to bylo. Chtěla jsem se zeptat, co už to máte za sebou, brali jste s sebou chlapy?

• načítám...
13012
3.12.18 13:57

@lol28 já chlapa vezmu neb musíme až do krajského města spíš zvažují zda brát děti (7 a 10 let)

• načítám...
62
3.12.18 14:08

@Zupina tak já ho asi taky vezmu, :-) … jeee děti budou určitě nadšený, švagrová je 5tý měsíc nevím jak na týdny a vzala synovce (6let) a ten mi hned volal, že viděl na ,,rentgenu" :-D :-D svého sourozence :lol: :lol:

• načítám...
1071
3.12.18 14:10

@lol28 ja taky mela sebou partnera.
On viděl líp na monitor než ja. Tak mi pak říkal že se tam mrňátko vrtělo a dokonce si cucalo prstíky. ;)

• načítám...
62
3.12.18 14:15

@Zzuzzana a jak to bude probíhat? já jsem z toho úplně nervozni ..

• načítám...
5447
3.12.18 14:16

@lol28 tak to jdeme nastejno :) Jen chlap jít nechce…ten to začne prožívat,až budou děti venku,je mi jasný…ale třeba ve 20tt se mnou snad pujde

• načítám...
62
3.12.18 14:21

@sonci82 vážně ?? Tak se těším až si dáme vědět, ale ty tam budeš mít krásné dva mimisky hihi … :srdce:

• načítám...
1071
3.12.18 14:23

@lol28 jo a ostatní tam měli i dětičky.
Nemusíš být nervózní. Úplně v klidu . Přes bříško dost dat dolů gatě. Me teda dost tlačila na tu utz sondu. Pak me dost bolelo napovrchu kůže.
No a ted čekáme na výsledky z genetiky kde jsme byli posláni. Vyšlo riziko downova syndromu. Ale je krásné když to mimi se tam hýbe. Držíme palečky. :hug:

• načítám...
62
3.12.18 14:37

@Zzuzzana tak děkuji za informaci, no už, aby to bylo .. to čekání je šílené …

• načítám...
malone.v
3.12.18 14:41

@Twixx ano já mám

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky