Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ale na konci týdne to asi řeknu v práci nevím jak to dokážu ale už asi budu muset, přijde mi že je to už vidět a že už by bylo fér to šéfové říct, no jsem na sebe zvědavá
jsem na toto srab
@Zupina píše:
Ale na konci týdne to asi řeknu v práci nevím jak to dokážu ale už asi budu muset, přijde mi že je to už vidět a že už by bylo fér to šéfové říct, no jsem na sebe zvědavájsem na toto srab
No, kdyz si to tak vezmes, tak sefove do toho vlastne vubec nic neni
Jsi tehotna, prcek byl planovany, doma se na nej tesite a je to tvuj zivot a ona ti do toho nema vubec co kecat. Jestli se ji to nebude libit, tak je to proste jeji problem a pokud bude delat nejake problemy nebo naschvaly, tak si vzdycky muzes postezovat u jejiho sefa, pripadne na HR ![]()
Achjo, holky, ja jsem desny dobytek… Ted si davam snidani v mekaci
Ale hrozne mi chutna ![]()
@Twixx píše:
No, kdyz si to tak vezmes, tak sefove do toho vlastne vubec nic neniJsi tehotna, prcek byl planovany, doma se na nej tesite a je to tvuj zivot a ona ti do toho nema vubec co kecat. Jestli se ji to nebude libit, tak je to proste jeji problem a pokud bude delat nejake problemy nebo naschvaly, tak si vzdycky muzes postezovat u jejiho sefa, pripadne na HR
No je to hlavní šéfová takže výš si stěžovat nejde a mimco tak úplně plánovane nebylo, já si ho moc přála a přemlouvala manzela už 2 roky a jednou ho ukecala a hned to vyšlo, takže jsem nadšená, ale v práci jsem ještě v červnu když mi dávali smlouvu na neurčitou dobu a ptali se zda ještě plánují rodinu řekla že ne upss a teď z toho nám výčitky svědomí, jsem divná no, mělo by mi to být fuk správně
@Twixx dobrou chuť co bych za to dala abych měla na něco chuť po ránu, já se musím ráno nutit abych něco snědla a nebylo mi zle
@Zupina píše:
No je to hlavní šéfová takže výš si stěžovat nejde a mimco tak úplně plánovane nebylo, já si ho moc přála a přemlouvala manzela už 2 roky a jednou ho ukecala a hned to vyšlo, takže jsem nadšená, ale v práci jsem ještě v červnu když mi dávali smlouvu na neurčitou dobu a ptali se zda ještě plánují rodinu řekla že ne upss a teď z toho nám výčitky svědomí, jsem divná no, mělo by mi to být fuk správně
Tak to ber tak, ze kdyz uz mas smlouvu na neurcito, tak te vyhodit stejne nemuze ![]()
Tak se proste stalo, je to zivot a ma pro nas spoustu prekvapeni a kdyz se vam to podarilo takhle hned, tak to tak asi melo byt
Nestresuj se tim a neboj, budu ti drzet palce, at to u sefove dopadne dobre ![]()
@Twixx jen si dej, mimčo si vezme z tebe jen co potřebuje ![]()
Já naštěstí nějaké extra velké chutě a nechutě nemám, ale tak dneska jsem už snědla k snídani chleba s marmeládou, pak jsem dojedla tak čtvrtku pomela, pak jsem si dala tři mořský plody (z té bonbošky) a teď jsem byla nakoupit, přišla jsem a slupla jsem půlku hrušky
a na oběd mě čeká rizoto z víkendu ![]()
@Zupina tak nikdy nevíš, kdy se co může stát a ona ti za to přece hlavu neutrhne
A kdyby něco, můžeš se jí na to vyprdnout a jít na rizikový ![]()
Já jsem fakt ráda, že jsem doma, když vidím co se u nás v práci děje, jak se tam za poslední dva měsíce strašně změnili lidi (jako vyměnili), počasí hnusný, tak mám doma svatý klid. Můžu v klídku péct cukroví, poklízet, dělat si co chci ![]()
@Twixx píše:
Tak to ber tak, ze kdyz uz mas smlouvu na neurcito, tak te vyhodit stejne nemuze
Tak se proste stalo, je to zivot a ma pro nas spoustu prekvapeni a kdyz se vam to podarilo takhle hned, tak to tak asi melo bytNestresuj se tim a neboj, budu ti drzet palce, at to u sefove dopadne dobre
Moc ti děkuji, přesně takto mi to říká i ma sestra, že mi hlavu neutrhne a co bude za 3 roky se uvidí (už máme dvě holky na MD, takže se budeme vracet 3)
@sonci82 jo to ti závidím, taky bych brala být doma, zvlášť teď před Vánoci, ale budu se snažit vydržet co nejdéle abych mohla ještě někoho zaučit a neudělala jim tu prekerku
@Zupina píše:
Otazka kterou jsi dostala je protipravni. Nesmi NESMI se na ni ptat.
@GoldGirl Nesmí, ale ptají se skoro všude. Já pracuji ve státní správě, tady se dávají smlouvy na dobu určitou a protahují ji 3 roky, dokud nedostaneš na neurčitou a při vstupu a pak ještě třikrát při změně se mě furt ptali na rodinu, dítě, atd… a pokud bych řekla, že chci nebo se snažíme tak by si našli nějakou chybu, důvod a vyhodili by mě… Tady holce prodloužili smlouvu a ona za 14 dní otěhotněla a zpětně ji zrušili, jsou tady vyčuraní jak hrom..... ![]()
@Twixx jeeee co bych za to dala schutí se najist . Furt se musím nutit abych něco slupla . Je to mazec . Ale hlavně jak chutná. ![]()
@Veeerousek
Teda, to by mě zajímalo kde? Já taky ve st. správě a smlouvu na dobu neurčitou automaticky po úřednických zkouškách. A ještě by mě zajímalo jak ji mohli zpětně zrušit. Ps: Nerýpu, jen by mě to fakt zajímalo.
Asi je to jiné na malém městě a na velkém.
Holky to oznamování vam nezávidím,je to vůči nastávajícím maminkám pěkně nefér.ja jsem přišla za ridou a z veselá ji oznamuji,že si mateřskou prodlužuji a ona,ze to je nejlepší zpráva za celý den
. Jinak máte už některá problém ležet na zádech,včera se mi udělalo vyloženě nevolno,jiné dny mi to prostě vadí,až mi to jde na pálení zahy … To teda brzo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat