Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@GoldGirl ne. Prý oni to nesmí vyšetřovat a musí se to posílat do Podolí. Takže mi nabrali 3krat krev a v Podolí jim řekli že si to naberou sami.. ![]()
Takže nevím vůbec nic ![]()
Celý den jsem běhala od jednoho k druhému, kde mi každý řekl, že k tomuhle mi nic neřeknou a tečka ![]()
@Káťa19 děkuji. Nějak to nemůžeme vstřebat…
Mít jedno a pak dvě z toho jedno takové nezvyklé ![]()
Nevíme zda se nebát o všechny tři když nám nechtějí nic říct ![]()
@Dannylinka ono máme jedno jednovaječné to je v pořádku. Pak dvojvajecne z toho jedno to malinký a druhý normální. Není tedy ohroženo i to co je s ním? ![]()
Snad jsem to napsala pochopitelně.. ![]()
@Lemur84 děkuji. Určitě se ozvu jak jsme ve středu dopadli v Podolí ![]()
@Jíťa31 ty brdo,tak to jsem zvedava,co se dozvíš…ufuf,to musí být něco na psychiku. Drž se!
@GoldGirl ty jo, to slyším poprvé, že jde někdo na potrat kvůli rozštěpu patra. Dneska to už umí udělat, že to není později poznat. Možná se bojí toho, že péče bude náročná nebo nevím. Já bych taky nedala pryč, bych si furt potom říkala a co když ne, co když by bylo zdravé. Ale jak říkáš, je to moje dítě a já se o něj postarám.
@Jíťa31 v Podolí jsi aspoň v nejlepších rukách. Moc držím palce, aby bylo vše v pořádku ![]()
@Jíťa31 píše:
@GoldGirl ne. Prý oni to nesmí vyšetřovat a musí se to posílat do Podolí. Takže mi nabrali 3krat krev a v Podolí jim řekli že si to naberou sami..
Takže nevím vůbec nic
Celý den jsem běhala od jednoho k druhému, kde mi každý řekl, že k tomuhle mi nic neřeknou a tečka
A kdy budou vysledky vite? Me by zajimalo jak chteji z krve neco zjistit kdyz tam jsou tri plody co je jednomu, ale asi na to maji nejake metody. Neni mozne, ze to malinke je proste mladsi? Jako napriklad ze se zahnizdilo pozdeji o tyden, mohla si mit 2× ovulaci. Co vim, tak jsou pripady kdy zena otehotnela ve 3.mesici napr znovu (mame dva vajecniky a kazdy muze spustit ovulaci) a tak pak byla tehotna se 2ma plody a kazdy v jinem mesici.
@GoldGirl píše:
A kdy budou vysledky vite? Me by zajimalo jak chteji z krve neco zjistit kdyz tam jsou tri plody co je jednomu, ale asi na to maji nejake metody. Neni mozne, ze to malinke je proste mladsi? Jako napriklad ze se zahnizdilo pozdeji o tyden, mohla si mit 2× ovulaci. Co vim, tak jsou pripady kdy zena otehotnela ve 3.mesici napr znovu (mame dva vajecniky a kazdy muze spustit ovulaci) a tak pak byla tehotna se 2ma plody a kazdy v jinem mesici.
Ano, říká se tomu superfetace. U zvířat je to běžné, u lidí už méně, ale nemožné to není
@GoldGirl výsledky z téhle krve nebudou, protože Podolí si chce nabrat odběry samo a tam jdu až 5.12.
Toto není možné protože zrovna tohle jsou ty jednovaječný. Takže verze pozdějšího oplodnění odpadá ![]()
Co se mnou budou dělat mi nebyli schopni říct, prý ať si řekne Podolí.
Na interentu hledám ale těhle informací se minimum ![]()
@Ppawlusha to je jasny, ze je to pomoc
Na maminky je toho hodne
![]()
@Janča209 píše:
Holky, snad jsem vás všechny přidala, kdybych na někoho zapomněla, tak se prosím ozvěte.
Prosím také ![]()
Holky me vcera přestala tak o 70% bolet mene prsa
Priznam ze dost plasim zda je vse ok. Spatne mi stale je. Myslite ze to mohou byt uz ustupujici priznaky kdyz jsem 10+0 a zitra zacinam 11.tyden? ![]()
@GoldGirl Neboj, to je normalni, hormony se ustaluji a telo si zvyka
Pomalu se budou priznaky menit nebo ztracet
Hlavne se nestresuj, taky bylo obdobi, kdy mi chvily nic nebylo a pak se to vratilo
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat