Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2034
29.11.18 21:05

@Dannylinka krásné porovnání, těším se, až se budeš fotit s melounem :) když jsi takhle hezky shodila, tak po porodu ti to půjde určitě taky dobře. Aspoň budeš dávat rady ;)

• načítám...
5331
29.11.18 21:30

@Lemur84 děkuji. Není to dokonalý, ale jednou, až to uvidí prcek… :*

• načítám...
2368
29.11.18 21:46

@Twixx Taky jsem nafoukla, ale i nakynuta :lol: Nevim, jak to schovame :dance: Zrejme taky budu muset uz po screeningu vyklopit pravdu o pribirani ;) :think: Drzim nam pesti ;)

• načítám...
2368
29.11.18 21:48
@Slavěnka píše:
@mimka678
Taky jsem puvodne chtela vydrzet do Vanoc, ale dneska zacinam 14tt a myslim, ze to nedam, zda se mi, ze to zacina byt videt :)

Tobe az zacatkem 14ho tydne zacina videt brisko? :roll: :lol: A moje je zacatkem 12tydne jako na konci 5 mesice velke :lol: Ach jo, nemam sanci :lol:

• načítám...
2368
29.11.18 21:51
@Dannylinka píše:
@mimka678 je tam jeden, který vyhledává a vyvolává konflikty. Absolutně pak nereaguje, když na ne řvu, ať jdou od sebe. Moc mezi ně nechci, aby mě neprastili, ale když už tak je musím odtrhnout. Ale jakmile on není, je to zlatá práce. On taky není úplně nejhorší, ale bohužel je jak kohout :cert:

Njn klukovska machrovina, ta dela hodne.. :think: Jeden kohout a mas tam zverinec ;) Jasne, radeji moc mezi ne nechodit, clovek nikdy nevi, jak vybehnou.. :roll: Predse jen deti jsou nevyspytatelne :)

• načítám...
2368
29.11.18 21:54

@Ppawlusha Dekuji za povzbuzeni, hned je mi lip ;) Uz jsem myslela, ze budu porad sahla se vsim mit to top :lol: Jj, vsichni radi co a jak a pritom nevi, jak se citime my a co vubec stihame, zvladame ;) A je to tak,mimco potrebuje pohodovou maminu ;) :hug:

• načítám...
2368
29.11.18 21:59

@Dannylinka jeee, to mas hezke brisko ;) Miminko roste a potrebuje prostor :hug:

• načítám...
389
30.11.18 01:19
@Slavěnka píše:
@sonci82
Mě je taky 30 a taky cekame prvni :srdce: holky kolem te 30tky - bojite se Downova syndromu?

Ahoj, zrovna downa se nebojim. To neni zivot ohrozujici pro dite. Jen by me mrzelo ze mam nemocne “svoje” kdyz bych rada v budoucnu nemocne adoptovala nebo si vzala do pestounske :? Vice se bojim napr rozstepu hrudniku co mela kameadka nebo jinych chromozomalnich vad neslucitelnych se zivotem.

• načítám...
389
30.11.18 01:27

@Dannylinka No, mas to hezky :potlesk: Me at nikdo nerika ze prvni neni dlouho videt :mrgreen: Ja prave zhubla okolo 4kg takze 1. fotka je 5tt/65kg, 2. fotka 7tt, 3.fotka 10tt/60,5kg.

• načítám...
5331
30.11.18 06:03

@GoldGirl :* také ti hezky roste. Já se za něj nestydim. Za toto bříško jsem pyšná. Je vymodlene a dlouho jsme čekali, takže ho hrdě nosím. Akorát ještě týden, dva, abych to utajila před zbytkem, který to ještě neví :lol:

• načítám...
7012
30.11.18 06:05

@GoldGirl
No ty jo, krasne ti to roste!  :palec:

Me moc netrapi, ze je to ted vic a vic videt, pri nejhorsim se to v praci dovtipi driv. :) Ale desne mi vadi, ze je mi blbe… dneska to teda byla parada v noci, jsem myslela, ze budu :poblion: A jeste k tomu jsem furt chodila na malou… :zed: Uz aby ty nevolnosti zmizely

• načítám...
411
30.11.18 06:57

Teda holky pěkně rostete. Já mám fotky dvě a musím to nějak sjednotit s oblečením :lol:
Jinak já jsem všude nejmladší :lol: Mně bude 24 let a čekáme první…

• načítám...
7012
30.11.18 07:10

@Janča209
Janco, muzu prosim taky do te soukrome skupiny? :)

• načítám...
3077
30.11.18 07:57

@Dannylinka Jéé, takové kreativní focení, pěkné! :palec:

• načítám...
3077
30.11.18 08:00

Holky, přidejte se do té tajné skupinky. Máme tam na nástěnce medailonky - kolik nám je, kolikáté dítě čekáme atd… Ať se nemusí pořád někdo ptát :)
Jinak já mám -3kg a teď už jím vcelku normálně, ale nepřibírám. I když břicho znatelně poskočilo (16.tt) Když jsem nebyla těhotná, tak jsem přibírala málem ze vzduchu a teď nic. Mám pocit, že mám víc nastartovaný metabolismus. V prvním těh. jsem šla rodit se stejnou váhou s jakou jsem otěhotněla a z porodnice jsem se vrátila -8 od původní váhy. Ale při kojení jsem žrala jak kyselina a rázem bylo vše zpátky :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100