Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dannylinka krásné porovnání, těším se, až se budeš fotit s melounem
když jsi takhle hezky shodila, tak po porodu ti to půjde určitě taky dobře. Aspoň budeš dávat rady ![]()
@Lemur84 děkuji. Není to dokonalý, ale jednou, až to uvidí prcek… ![]()
@Twixx Taky jsem nafoukla, ale i nakynuta
Nevim, jak to schovame
Zrejme taky budu muset uz po screeningu vyklopit pravdu o pribirani
Drzim nam pesti ![]()
@Dannylinka píše:
@mimka678 je tam jeden, který vyhledává a vyvolává konflikty. Absolutně pak nereaguje, když na ne řvu, ať jdou od sebe. Moc mezi ně nechci, aby mě neprastili, ale když už tak je musím odtrhnout. Ale jakmile on není, je to zlatá práce. On taky není úplně nejhorší, ale bohužel je jak kohout
Njn klukovska machrovina, ta dela hodne..
Jeden kohout a mas tam zverinec
Jasne, radeji moc mezi ne nechodit, clovek nikdy nevi, jak vybehnou..
Predse jen deti jsou nevyspytatelne ![]()
@Ppawlusha Dekuji za povzbuzeni, hned je mi lip
Uz jsem myslela, ze budu porad sahla se vsim mit to top
Jj, vsichni radi co a jak a pritom nevi, jak se citime my a co vubec stihame, zvladame
A je to tak,mimco potrebuje pohodovou maminu
![]()
@Dannylinka jeee, to mas hezke brisko
Miminko roste a potrebuje prostor ![]()
@Slavěnka píše:
@sonci82
Mě je taky 30 a taky cekame prvniholky kolem te 30tky - bojite se Downova syndromu?
Ahoj, zrovna downa se nebojim. To neni zivot ohrozujici pro dite. Jen by me mrzelo ze mam nemocne “svoje” kdyz bych rada v budoucnu nemocne adoptovala nebo si vzala do pestounske
Vice se bojim napr rozstepu hrudniku co mela kameadka nebo jinych chromozomalnich vad neslucitelnych se zivotem.
@Dannylinka No, mas to hezky
Me at nikdo nerika ze prvni neni dlouho videt
Ja prave zhubla okolo 4kg takze 1. fotka je 5tt/65kg, 2. fotka 7tt, 3.fotka 10tt/60,5kg.
@GoldGirl
také ti hezky roste. Já se za něj nestydim. Za toto bříško jsem pyšná. Je vymodlene a dlouho jsme čekali, takže ho hrdě nosím. Akorát ještě týden, dva, abych to utajila před zbytkem, který to ještě neví ![]()
@GoldGirl
No ty jo, krasne ti to roste! ![]()
Me moc netrapi, ze je to ted vic a vic videt, pri nejhorsim se to v praci dovtipi driv.
Ale desne mi vadi, ze je mi blbe… dneska to teda byla parada v noci, jsem myslela, ze budu
A jeste k tomu jsem furt chodila na malou…
Uz aby ty nevolnosti zmizely
Teda holky pěkně rostete. Já mám fotky dvě a musím to nějak sjednotit s oblečením ![]()
Jinak já jsem všude nejmladší
Mně bude 24 let a čekáme první…
Holky, přidejte se do té tajné skupinky. Máme tam na nástěnce medailonky - kolik nám je, kolikáté dítě čekáme atd… Ať se nemusí pořád někdo ptát ![]()
Jinak já mám -3kg a teď už jím vcelku normálně, ale nepřibírám. I když břicho znatelně poskočilo (16.tt) Když jsem nebyla těhotná, tak jsem přibírala málem ze vzduchu a teď nic. Mám pocit, že mám víc nastartovaný metabolismus. V prvním těh. jsem šla rodit se stejnou váhou s jakou jsem otěhotněla a z porodnice jsem se vrátila -8 od původní váhy. Ale při kojení jsem žrala jak kyselina a rázem bylo vše zpátky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat