Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
389
29.11.18 14:54
@Veeerousek píše:
@GoldGirl Taky čekám první, jsem v 10tt nebo v 11tt a těhotenské kalhoty už taky nosím. Sedím každý den 9 hodin v práci a pak ještě dohromady 2 hodiny v buse, takže mi to ani nepřijde blbé :lol: Jak je web maminka.cz tak tam píšou, že v 10tt bych měla být ještě beze změny, ale já přibrala už 1,5 kg a bříško je trochu vidět a večer víc, tak nevím, kde je chyba :lol:

Ja mam teda -3,5kg jak nemuzu skoro jist. Zvladam smoothie takze ovoce celkove - alpro mleka, jogurty a pudunky a po ryzi s tofu atd mi je pak jeste hur

• načítám...
411
29.11.18 14:58

@GoldGirl No to je dost teda, ale pak poroste bříško tak se spraví i váha :)
@Lucie2727 Jééé vy se máte. Už máte jméno pro holčičku? Já bych chtěla Andrejku :* :* :lol:

• načítám...
411
29.11.18 14:58

@iwinek Děkuji za povzbuzení. Doufám, že všechny co jsme tady a jak si tak píšeme, tak budeme mít vše v pořádku :)

• načítám...
18357
29.11.18 14:59

Holky není nějaká tajná skupina? Nechce se mi tu psát veřejne. Čekáme třetí tp 5.6.

• načítám...
2034
29.11.18 15:05

@Zzuzzana přesně tak a naděje umírá vždy poslední. Šance je to opravdu minimální. Co jsem četla, tak je to cca 50 dětí statisticky ročně a to je vážně malá pravděpodobnost :hug:

• načítám...
21681
29.11.18 15:10
@tytyty píše:
Holky není nějaká tajná skupina? Nechce se mi tu psát veřejne. Čekáme třetí tp 5.6.

je, já to sem občas píšu, ale nikdo nereaguje :D
Ahoj holky, kdo jste chtěl do té soukromé skupinky, napište SZ @Janča209, ona vás přidá :mavam:

• načítám...
2034
29.11.18 15:11

@Veeerousek ono sice běhám, ale žeru. Já jsem hrozně na sladké :mrgreen: tak to jestli jsi na vesnici a většinu času bez auta, tak to všechno vyběháš cobydup ;) já bych radši šla na plánovaného císaře než to, co jsem měla předtím. 3 dny v porodnici vyvolávali a pak akutní císař. Kámoška ta má kliku, obě děti porodila týden před termínem a do 5 hodin, co se jí spustily kontrakce. Někdo má hold štěstí :D

• načítám...
2368
29.11.18 15:16
@Ppawlusha píše:
@mimka678 já jsem se vždycky smála mámě, že brečí i u Sněhurky a já jsem teď v dospělosti úplně to samé :lol: jasně, že to každý pochopí, však toto období taky netrvá věčně :) já měla hormony rozházené ještě celé šestinedělí a kolikrát jsem brečela v kuchyni, že to nezvládnu. Dneska už se tomu směju :mrgreen:

Tak to si tim vsem prejdem vsechny tehulky :lol: Uz mamky chapeme, kdyz to same zazivame ;) Njn, jeste po porodu to nekonci :mrgreen:

• načítám...
2368
29.11.18 15:24
@Krjan píše:
Holky, které jste už byly na screeningu, řekli vám pohlaví? My jsme byli včera. Termín porodu 5.6. a všechno v pořádku..

Krasa, moc gratuluji ;) :palec: Jeste jsem nebyla, jen z UTZ dr.vykukal, ze pry se tam mihnul pindik, no nechtel hned na jistotu, tak to uhral,ze je brzo :lol: No mam citak na kluka,tak se uvidi ;) At hezky dal roste drobecek :kytka:

• načítám...
2034
29.11.18 15:26
@mimka678 píše:
Tak to si tim vsem prejdem vsechny tehulky :lol: Uz mamky chapeme, kdyz to same zazivame ;) Njn, jeste po porodu to nekonci :mrgreen:

To ani zdaleka ne :lol: já měla kompletně nastudovaný porod, medikamenty, porodní plán atd., ale s mimčem jsem pak byla hrozně vykulená, že vše nejde podle plánu. Když jsem někde chtěla být na čas, tak jsem nás musela chystat o hodinu dřív a když už jsme byli oba oblečení a připravení vyrazit, tak přišlo blinkání nebo bobek :lol: na tohle je léto lepší než v zimě :lol:

• načítám...
2368
29.11.18 15:32
@Ppawlusha píše:
To ani zdaleka ne :lol: já měla kompletně nastudovaný porod, medikamenty, porodní plán atd., ale s mimčem jsem pak byla hrozně vykulená, že vše nejde podle plánu. Když jsem někde chtěla být na čas, tak jsem nás musela chystat o hodinu dřív a když už jsme byli oba oblečení a připravení vyrazit, tak přišlo blinkání nebo bobek :lol: na tohle je léto lepší než v zimě :lol:

Jeee to jsi me vystrasila :lol: Uz ted mam strach, jak to zvladnu vse, jeste s tehu demenci na krku :mrgreen: No snad to nejak dame vsechny a vy co mate uz pokladiky doma, to mate nacvicene, my prvo maminky budeme tezce maturovat :dance: :lol:

• načítám...
1071
29.11.18 15:34

@tytyty taky se mi to vic zamlouvá

• načítám...
9349
29.11.18 15:43
@Zzuzzana píše:
@tytyty taky se mi to vic zamlouvá

Poslala jsem Vám pozvánku. ;)

• načítám...
5331
29.11.18 15:46

@mimka678 Já doma moc neuklizim :lol: doufám, že než se prcek narodí, konečně se přestavujeme. :palec: Dědečkové to dostali k narozeninám 8.11 a 19.11 , babičky nemáme už :( můj taťka byl na narozeniny ještě mimo. Ale teď už je v „poradku“, vnímá, akorát pořád leží. Ještě moc nemůže rehabitovat. Tak snad do března (do svatby :lol: ) bude v pohodě :palec:

• načítám...
7012
29.11.18 16:23

Muzu k vam?

Cau holky! Uz vas tu ctu od zacatku, ale prihlasila jsem se az ted :)
My ted cekame prvni a termin porodu bych mela mit 26.06. :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí