Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Veeerousek píše:
@GoldGirl Taky čekám první, jsem v 10tt nebo v 11tt a těhotenské kalhoty už taky nosím. Sedím každý den 9 hodin v práci a pak ještě dohromady 2 hodiny v buse, takže mi to ani nepřijde blbéJak je web maminka.cz tak tam píšou, že v 10tt bych měla být ještě beze změny, ale já přibrala už 1,5 kg a bříško je trochu vidět a večer víc, tak nevím, kde je chyba
Ja mam teda -3,5kg jak nemuzu skoro jist. Zvladam smoothie takze ovoce celkove - alpro mleka, jogurty a pudunky a po ryzi s tofu atd mi je pak jeste hur
@GoldGirl No to je dost teda, ale pak poroste bříško tak se spraví i váha ![]()
@Lucie2727 Jééé vy se máte. Už máte jméno pro holčičku? Já bych chtěla Andrejku
![]()
@iwinek Děkuji za povzbuzení. Doufám, že všechny co jsme tady a jak si tak píšeme, tak budeme mít vše v pořádku ![]()
Holky není nějaká tajná skupina? Nechce se mi tu psát veřejne. Čekáme třetí tp 5.6.
@Zzuzzana přesně tak a naděje umírá vždy poslední. Šance je to opravdu minimální. Co jsem četla, tak je to cca 50 dětí statisticky ročně a to je vážně malá pravděpodobnost ![]()
@Veeerousek ono sice běhám, ale žeru. Já jsem hrozně na sladké
tak to jestli jsi na vesnici a většinu času bez auta, tak to všechno vyběháš cobydup
já bych radši šla na plánovaného císaře než to, co jsem měla předtím. 3 dny v porodnici vyvolávali a pak akutní císař. Kámoška ta má kliku, obě děti porodila týden před termínem a do 5 hodin, co se jí spustily kontrakce. Někdo má hold štěstí ![]()
@Ppawlusha píše:
@mimka678 já jsem se vždycky smála mámě, že brečí i u Sněhurky a já jsem teď v dospělosti úplně to saméjasně, že to každý pochopí, však toto období taky netrvá věčně
já měla hormony rozházené ještě celé šestinedělí a kolikrát jsem brečela v kuchyni, že to nezvládnu. Dneska už se tomu směju
Tak to si tim vsem prejdem vsechny tehulky
Uz mamky chapeme, kdyz to same zazivame
Njn, jeste po porodu to nekonci ![]()
@Krjan píše:
Holky, které jste už byly na screeningu, řekli vám pohlaví? My jsme byli včera. Termín porodu 5.6. a všechno v pořádku..
Krasa, moc gratuluji
Jeste jsem nebyla, jen z UTZ dr.vykukal, ze pry se tam mihnul pindik, no nechtel hned na jistotu, tak to uhral,ze je brzo
No mam citak na kluka,tak se uvidi
At hezky dal roste drobecek ![]()
@mimka678 píše:
Tak to si tim vsem prejdem vsechny tehulkyUz mamky chapeme, kdyz to same zazivame
Njn, jeste po porodu to nekonci
To ani zdaleka ne
já měla kompletně nastudovaný porod, medikamenty, porodní plán atd., ale s mimčem jsem pak byla hrozně vykulená, že vše nejde podle plánu. Když jsem někde chtěla být na čas, tak jsem nás musela chystat o hodinu dřív a když už jsme byli oba oblečení a připravení vyrazit, tak přišlo blinkání nebo bobek
na tohle je léto lepší než v zimě ![]()
@Ppawlusha píše:
To ani zdaleka nejá měla kompletně nastudovaný porod, medikamenty, porodní plán atd., ale s mimčem jsem pak byla hrozně vykulená, že vše nejde podle plánu. Když jsem někde chtěla být na čas, tak jsem nás musela chystat o hodinu dřív a když už jsme byli oba oblečení a připravení vyrazit, tak přišlo blinkání nebo bobek
na tohle je léto lepší než v zimě
Jeee to jsi me vystrasila
Uz ted mam strach, jak to zvladnu vse, jeste s tehu demenci na krku
No snad to nejak dame vsechny a vy co mate uz pokladiky doma, to mate nacvicene, my prvo maminky budeme tezce maturovat
![]()
@mimka678 Já doma moc neuklizim
doufám, že než se prcek narodí, konečně se přestavujeme.
Dědečkové to dostali k narozeninám 8.11 a 19.11 , babičky nemáme už
můj taťka byl na narozeniny ještě mimo. Ale teď už je v „poradku“, vnímá, akorát pořád leží. Ještě moc nemůže rehabitovat. Tak snad do března (do svatby
) bude v pohodě ![]()
Cau holky! Uz vas tu ctu od zacatku, ale prihlasila jsem se az ted ![]()
My ted cekame prvni a termin porodu bych mela mit 26.06. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat