Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sonci82 píše:
@mimka678 já byla dneska na náměstí na trhach,neteř tam zpívala se sborem a měla jsem co dělat,abych tam nebulela a přitom nebylo co k brečela,njn hormony![]()
Jee, moje zlata, to muselo byt dojimavy, plne chapu
Taky bych jsem bulila..
Moje ani ne rocna neterka vcera delala poradky, utirala stul, gauc s vlhkyma uterkama a ja se rozcitila neskutecne
![]()
Holky potrebuju zachránit zítra mám kontrolu, vím ze mi budou brát několik zkumavek krve, tlak a tak, ale teď jsem tady četla něco o moči a vůbec nevím ze by mi něco takového říkali
brali jste s sebou?
@dixi10 tak případně ti dají zkumavku a vyčůras se tam
Ale asi většinou chtějí hnedka ranní moč. A mně třeba sestra říkala,že pak na každou kontrolu budu chodit s močí.
Dnes mě holky Bobešek pozlobil. Na intimce trochu spineni. Vím že to většinou nic neznamená, no ale tak ve 4.měsíci a za tu dobu jsem nic takového neměla… Tak jsem volala dr a řekla mi, ať hned přijdu. Prcek sebou mlel jak čert, vše v pořádku. Asi mi chtel říct, ať zvolnim. Ale ono se to těžko dělá, když si člověk vůbec těhotně nepřipadá
Od se doby nic. Tak snad to bude v pohodě. Ale obávám se, abych z virozy, která mě otravuje už přes 2 týdny, nepřišla chřipka. Nějak mě škrábe a bolí kosti ![]()
@Dannylinka píše:
Dnes mě holky Bobešek pozlobil. Na intimce trochu spineni. Vím že to většinou nic neznamená, no ale tak ve 4.měsíci a za tu dobu jsem nic takového neměla… Tak jsem volala dr a řekla mi, ať hned přijdu. Prcek sebou mlel jak čert, vše v pořádku. Asi mi chtel říct, ať zvolnim. Ale ono se to těžko dělá, když si člověk vůbec těhotně nepřipadáOd se doby nic. Tak snad to bude v pohodě. Ale obávám se, abych z virozy, která mě otravuje už přes 2 týdny, nepřišla chřipka. Nějak mě škrábe a bolí kosti
Tak nastesti vse v poradku
Zrejme je treba zvolnit a taky nemoc vysiluje.. Brzke uzdraveni preji ![]()
@Lemur84 taky mám tehu demenci VB tak jsem zvědavá jak mě pečení letos dopadne. Do perníkového těsta jsem zapomněla dát med a divila se proč to těsto nejde spojit
nakonec to tedy dopadlo ok a děti si to užili. Tak snad dám i ostatní druhy ![]()
@Zupina To znam, tu tehu demenci u me se nastesti u peceni neprojevuje, no nalitam se kvuli skleroze ![]()
Parada, mas skvele pomocniky, to se hned lip pece cukrovi
![]()
Tak ja byla v utery na druhé kontrole, fazolka roste jak z vody, odpovídá par dni vic nez podle MS. 10.12. jdu na krev a pro průkazku a 19.12. na screening, tak doufam, ze bude vse vporadku a pak uz se to chystáme vsem rict, respektive rodiče dostanou fotku z utz pod stromeček do obálky, tak jsem zvedava.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat