Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
malone.v
29.11.18 12:41

@Krjan me rekli, ze to bude holcicka :-)

• Upravit
malone.v
29.11.18 12:42

@Veeerousek já jsem tak přibrala, hodně jsem sportovala a jak jsem toho musela nechat, tak to šlo nahoru, neřešila bych to, každá to máme jinak :-)

• Upravit
2034
29.11.18 13:29

@Veeerousek to jsou všechno jen velmi obecné informace. Já jsem taky 11.týden a mám nahoře cca 2 kg, kalhoty těsné taky. U syna jsem přibrala skoro 18 kg, ale nijak obr pupek jsem neměla, byla jsem hodně zavodněná a skoro 4 kg mimino. Známá zase přibrala jen 9 kg, jiná 30 kg. Každá jsme fakt individuál :)

• načítám...
411
29.11.18 13:40

@malone.v Já právě taky hodně sportovala, běhala jsem, jezdila triatlony a teď nedělám nic. Nejhorší je, že už se asi měsíc dokopávám do cvičení pro těhotné, které trvá pouhých 24 minut :lol: Naštěstí teď chutě na sladké už nejsou a mám chuť na zdravá jídla, tak uvidíme jak to půjde dál. Já bych si přála hrozně moc holčičku. Docela se mi udělaly boky a tak říkám, že čekám prostě holčičku :lol:

• načítám...
411
29.11.18 13:42

@Ppawlusha Jo já vím, že jsme každá individuální a nic si z toho nedělám, teda teď jsem ráda, že chutě už nejsou, právě mám chuť na rizoto, zeleninové saláty a tak, mňaam :lol: Já bych hlavně nechtěla přibrat třeba těch 30 kg, asi bych měla nízkou vůli to pak vše shodit na původní váhu…

• načítám...
2034
29.11.18 13:59

@Veeerousek znám i spoustu holek, co se dostalo pod svou původní váhu. Já jsem dala dolů vše, ale teď během léta jsem se zase trochu spravila a neřeším to. Hlavně ať prospívá prcek, hubnout pak můžeme celý život :mrgreen: to máš dobrý, že máš chuť na zdravé. To já neměla ani předtím ani teď. Teď třeba už 14 dnů ujíždím na vánočce s kakaem a to prosím kakao mám normálně tak jednou za rok na Vánoce :mrgreen: běžně jím celkem zdravě, ale teď se mi ze všeho obrací žaludek. Na druhou stranu koukám, že jsi hodně sportovala, ono si to tělo pamatuje a často potkávám holčinu, co běhá i s kočárkem. Na našem malém městě celkem rarita. A cvičení pro těhotné jsem nedělala a asi ani dělat nebudu. Lítání za synem mi úplně stačí :) Maximálně pak ke konci cviky na pánevní dno, ale myslím si, že když bude vše v pořádku a dočkám se porodu, tak to stejně bude zase císař. Mám takové tušení. Jako předtím

• načítám...
1152
29.11.18 14:28

@Veeerousek já třeba přibrala u prvního 23 kg :D hned po porodu bylo dole 10 a pak dokonce šestinedělí šel zbytek úplně sám bez snahy :D kamarádka taky hodně sportovala a dlouho se srovnávala s tím, že musí zvonit. Pak si začala dělat těhu jógu a byla ráda, že je řada :D teď bych to nijak neřešila a užívala si, že je ,, vše '' povoleno :D

• načítám...
1071
29.11.18 14:30

@Ppawlusha :srdce: jsi zlatá.
Jj oni více věcí vzdy hraje roli.

• načítám...
411
29.11.18 14:33

@Ppawlusha No moje sestra má ročního synka a je taky pod původní váhou. Bydlím na vesnici a auto má jen přítel, který ho většinou potřebuje do práce, tak si říkám, že to nějak vyběhám :lol: Jako já si taky na snídani někdy dám něco sladkého nebo tak, nejsem úplně bez toho, ale už se držím přes obědy, odpoledne a večeře, i když mám furt hlad :lol: Třeba ani císařem rodit nebudeš a budeš rodit přirozeně. Jinak běháš za synem, ale já nemám za kým běhat, tak jsem to brala hodně z toho důvodu. V práci sem tam taky běhám, ale převážně sedím u pc..... :(
@iwinek já si to taky odůvodňuji, že když sním o rohlík navíc nebo si přidám polévku tak si řeknu, že teď můžu :lol: Neřeším váhu, nejsem, že bych držela dietu nebo se nějak hlídala, jím na co mám chuť :) před dvě lety jsem měla těžkou operaci břicha a Dr mi říkal, že bude velký problém mít děti, takže jsem teď šťastná, že jsem těhotná a je zatím vše v pořádku (klepu na stůl) :lol:

• načítám...
1071
29.11.18 14:34

@Lemur84 Děkuji moc Vám oběma. Jj průkazka je už super doklad … :srdce:

• načítám...
12032
29.11.18 14:36

Holky jedu z kontroly, deleli mi uz skreening, krev v poradku…Mam mega radost!Jen jsem si udelala trapas…Nemohla jsem v kabince najit kalhoty…Pani doktorka volala na sestru jestli nevi kde mam kalhoty. :lol: V tom mi doslo se mrknout do batohu…byli tam. Nikdy je tam nedavam. :lol: :mrgreen: Jen mam atb mam v moci nejakou breberu…A vysetreni stipalo, pry mam tehotensky fluor a ze mi na to neco napise.Ale zapomneli jsme na to… 11.12. Jdu na krev jeste. A kontrola 27.12.

• načítám...
411
29.11.18 14:37

@Lemur84 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to je dobrý :lol: aspoň jste se pobavily se setrou. Já jdu na scr 12.12. a kontrolu pak mám taky 27.12. :) příště bude vše ok :)

• načítám...
1071
29.11.18 14:38

@Dita0001 Děkuji moc . Člověka to zaskočí. I když ví že riziko nějaké je tam. Na genetice řekla paní doktorka že vše se vším souvisí. I váha. Věk. .atd. :think: :mavam:

• načítám...
1152
29.11.18 14:42

@Veeerousek a přesně takhle by to mělo být ;) neomezovat se a být šťastná a radovat se ze všeho, v podstatě i z každého kila nahoře :D tak o to úplně chápu, že o to je to pro tebe větší štěstí a určitě to bude v pořádku i nadále :srdce:

• načítám...
180
29.11.18 14:50

@Krjan Ahoj, já byla na screeningu v úterý a řekli nám na 90% holčičku :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100