Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
28.11.18 12:10

Dobry den holky chtela jsem se zeptat jake mate zkusenosti s leky Duomox 750mg v tehotenstvi? jsem v 9+5 tt a mam obavy dekuji za odpovedi

• načítám...
9349
28.11.18 13:14
@Káťa19 píše:
Ahoj holky, kdo jste chtěl do té soukromé skupinky, napište SZ @Janča209, ona vás přidá :mavam:

Jistě, není problém. :kytka:

• načítám...
1152
28.11.18 15:02

@mimka678 teda tak to si dobrá… Takovýho pečení to te obdivuji :potlesk: vidíš a teď to budeš mít i na co svést po svátcích… Miminko potřebovalo papat :lol: už se těším až si dám do nosa :dance: neboj přece to nemůže trvat věčně…ale ono je to dlouhý tak aspoň aby se trochu ulevilo co? :kytka: neříkej? To snad ne 8o …musíš být opatrná… Teď to bude znít asi blbě ale hlavně, že se ti nestalo nic horšího… :srdce:

• načítám...
1152
28.11.18 15:08

@Veeerousek ahojky tak to gratuluji, že je vše v pořádku :srdce: Ty jo to si tě ti upíři teda pěkně vycucali :D ono je to pečení holt aktuální a odvádí to myšlenky někam jinam než na čekání, jestli je vše v pořádku ;) koukám, že to máme podobně i s těmi druhy… Já teď dostala úplně chuť zase na ty rohlíčky jak si je zmínila :D asi si už opravdu budu muset něco upéct :think:

• načítám...
1152
28.11.18 15:14

@MartaKosta ty jo to mi připomnělo mě teď o víkendu :D lístky na koncert doma několik měsíců a v den D od rána mizerný stavy… Ale co zkusila jsem to… Malýmu se to nelíbilo, takže každých 5-10min. ven na vzduch a posedávat kde to jen šlo, protože uvnitř nebylo kde… Asi holt nebudeme mít stejný hudební vkus :D takže maminka bude sedět doma v teple :think:

• načítám...
12032
28.11.18 16:16

Holky co byly na ko gratuluji… :)
Zupi, na zacatku cervna klidne muze byt mimi venku…Me druhe ve 36tt

• načítám...
13012
28.11.18 16:44

@Lemur84 to je pravda uvidíme co nás čeká je brzy házet flintu do žita, syn tam zlobil tak se narodil 37+3, bylo to akutní

• načítám...
2368
28.11.18 16:52
@iwinek píše:
@mimka678 teda tak to si dobrá… Takovýho pečení to te obdivuji :potlesk: vidíš a teď to budeš mít i na co svést po svátcích… Miminko potřebovalo papat :lol: už se těším až si dám do nosa :dance: neboj přece to nemůže trvat věčně…ale ono je to dlouhý tak aspoň aby se trochu ulevilo co? :kytka: neříkej? To snad ne 8o …musíš být opatrná… Teď to bude znít asi blbě ale hlavně, že se ti nestalo nic horšího… :srdce:

Dekuji, pecu rada dalo by se rict, ze pritom relaxuji a oddechuji mentalne :D Njn, to uz i s cukrovim a drobcem budu jako vorvan :jazyk: Presne tak, pud sebezachovy snad zauradoval, hned mne napadlo na brisko nesmim upadnout..Tak co tam noha.. :roll: Hlavne, ze mimco je v poradku :srdce: :hug: Iwi ja po vcerejsku chtela odpocivat a koukej porucha, nedalo mi a upekla jsem adventni medovnikovy venec :lol: A to jeste makam na dalsim s cervenyma svickama, ach jo, muj drobec bude asi cukrar :lol: :lol: :srdce: Jak se dnes mas?Kdyz makam, nejak nemyslim na to, ze je mi.. :poblion: :lol: Aspon to je pozitivum i kdyz me priserne boli hlava a zada.. ;)

• načítám...
2368
28.11.18 17:01
@Zupina píše:
Ahoj tak jsem dnes sla na odběry na skrinink a odešla jsem bez odběru i bez průkazky :think: ale vše je v pořádku jen dřív než sestřička do mě vzal Dr a podle utz je bublinka o týden mladší takže místo 9+6 jsem 8+5 :roll: takže Dr řekl,že by ty testy nebyli úplně průkazné takže to nebude riskovat. Mám tety přijít až příští pátek a na utz az za 3 týdny na to, takže až po vánocích předpokládam, to nevydržím. Posunul se mi tím i TP na začátek července (sranda 20.7. jedeme na dovču). Ale co,důležité je, že bublinka je v pořádku, roste, srdíčko ji busí, a jizva po SC je v pohodě. Datum narození vem čert

Zupi na tom vubec nezalezi, hlavne ze je miminko v poradku a urcite to zvladnes pres svatky, i kdyz je to tezke a taky jsem nervni, ze mam tak pozde kontroly :roll: Miminko vse dobehne a pak bude jeste hezci fotecka a ano, zustan s nami i kdyby byl TP jiny ;) :hug:

• načítám...
757
28.11.18 17:16

Holky v pátek jdu na kontrolu, prý na lačno, moč s sebou a svačinu. Tak nevím co se bude dít ale hrozně se bojím protože se vůbec necítím těhotně, není mi špatně nic. Možná únava a žravost :nevim:
Mám takový hrozný strach :,(

• načítám...
2368
28.11.18 17:23
@Jíťa31 píše:
Holky v pátek jdu na kontrolu, prý na lačno, moč s sebou a svačinu. Tak nevím co se bude dít ale hrozně se bojím protože se vůbec necítím těhotně, není mi špatně nic. Možná únava a žravost :nevim:
Mám takový hrozný strach :,(

Ahojky, neboj zrejme budes.mit odbery a mozna screening :) A to ze se necitis tehotne vubec nezavazi, kazda to mame jinak, poznam holky, ktere cele tehu nemali zadny priznaky a miminko se narodilo v poradku, je to o hormonech a zatezi organismu,.nektere to snasime spatne, ja napr.mam celodenni nevolnosti a ver mi, je to mazec :lol: Neboj, vse bude ok a pak napis ;) :hug:

• načítám...
malone.v
28.11.18 17:25

@Jíťa31 budou ti akorát brát krev a udelaji ti urcite dalsi ultrazvuk. To, ze nemas priznaky neznamena, ze by ses mela bat, ze neco neni v poradku, spoustu lidi to ma tak, ze jim nic neni. Me taky pri prvnim tehotenstvi nebylo vubec nic. Zato ted…:-D

• Upravit
12032
28.11.18 18:03

Koukam ze uz pecete…Uz bych taky mala zacit, ale nevim jak to dopadne, mam denou tehudemenci. :lol: Pekla jsem v po babovku a zapomnela jsem tam dat prdopec, doslo mi az kdyz jsem svetle testo nalula do formy. :oops: :lol:

• načítám...
1480
28.11.18 18:07

čauky holky,

tak jsem dneska byla poprvé v poradně a obdržela průkazku :D Prcka jsem viděla na UTZ a vrtěl se teda dostatečně.
Manželovi jsem ukázala fotečku a hned konstatoval, že tam je prostě čert :D Zahnutý frňák a rohy :D No samozřejmě to tam už vidím i já a jinak už si to miminko ani představit neumím, takže mám po rozněžnění, jelikož mě spíše děsí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1152
28.11.18 18:08

@mimka678 taky mě pečení baví a tahle na Vánoce je to ještě lepší miluju tu vůní všude :srdce: ale i ty na sebe musíš dávat pozor… V pořádku musíte být oba ;) :hug: no to snad já už se fakt budu před tebou stydět :oops: :D to je prostě nádhera :srdce: si šikulka :potlesk: koukám, že u tebe řeči o odpočinku moc nezabírají :D :D dnes je trochu lip, ale stejně se pořád necítím nejlíp… Moje funkčnost je teď tak na 60% :think: pořád ještě je naštěstí čas, aby se to do svátků srovnalo u obou ;) o hlavě mi ani nemluv :zed: :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100