Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@malone.v píše:
@mimka678 to zvladneme, nejsme v tom samy, koukam ze je nas tady vic. koupelna je fakt silena, nikdy jsem se nesprchovala tak rychle jako ted
vonavky jsem vyhazela neslo to cuchat a myslim ze uz me to bude smrdet navzdy
sprchac jedine bez vune
ale budeme verit, ze na Vanoce uz to bude ok, to je jeste mesic
No je nas hodne holek, ktere trpime nevolnostmi a kterym vse smrdi..
Kdyz uz smrdi i moje oblibena avivaz a vsechny oblibene parfemy, tak to je sila..Lednice, kuchyne, koupelna, vsechno je ted obtizne zvladat ![]()
No doufam, ze fakt na ty vanoce to bude ok, jeste me ceka peceni cukrovi a to bude mazec, kdyz me napina i z vajicek
No jen vydrzet a snad se to zlepsi ![]()
@Zupina super vychytávka je mokrý kapesník na krk a omotat šálkem/plenou (priesnitzuv zábal) a taky jsou dobré kapky Kaloba.
Holky,mňam teda. Salát jsem dělala nedávno,ale kapra nejime,takže my řízek
![]()
A vám co je špatně,tak vám bylo blbě od začátku zjištění tehu nebo pak až déle?
Já taky pořád čekám,aspoň že budu citlivá na pachy,ale nic zatím ![]()
Spíš mám takové stav,že dopoledne je mi dobře a po o se mi chce děsně spát,tak si třeba chvilku zdrimnu a vzbudím se a nemůžu vstát,bolí mi břicho,musím se najíst,je mi soufl…ale jako na zvracení ne,jen prostě tělo se cítí m divné,mi přijde…holt jiný stav
@sonci82
Me je spatne tak od 4-5 tydne.. jinak je mi taky hur vecer, ale navaluje se mi od rana, prubezne pres cely den, jedinne co me zachrani je rychle to zajist aspon jednim piskotem, takze se mi manzel pekne smal, kdyz jsem dnes rano v metru cestou do prace rychle sahla do kabelky a slupla dva piskoty ![]()
@Dannylinka píše:
@malone.v @mimka678 Holky, jak já vás lituji. Dnes začínám 15tt a špatně mi nebylo vůbec, smrady mi vadily kolem očekávané ms (takže vím, co to je), ale po 14 dnech to vymizelo. Přeji vám, aby to ustoupilo, co nejdřív
Dekuji moc jsi hodna
Je to fakt mazec, bo co nadelame
Nic jine, jen doufat, ze se to zlepsi
Snad uz ani nevim, jak je to kdyz se citis fajn a nic ti neni
Tak at se mas porad fajn a miminko hezky roste, my mame po kontrole aspon to me tesi, ze je v poradku drobecek ![]()
@iwinek to je super zpráva. Screening bude také určitě v pořádku ![]()
@Ppawlusha ta nejlepší
a doufám, že se tu budou dobré zprávy jen množit
budu držet palce, aby tobě a vlastně všem taky vše dopadlo na jedničku
![]()
@mimka678 koukám, že píšeš o kontrole… Je skvělé, že je vše v pořádku
jen tak dál ![]()
@iwinek píše:
@mimka678 koukám, že píšeš o kontrole… Je skvělé, že je vše v pořádku![]()
jen tak dál
Dekuji moc, taky gratuluji a jsem rada, ze je vse v poradku a ze nas pribiva s dobrymi zpravami
O necele dva tydny mam odbery a zrejme asi screening, tak moc si preji, at je vse v poradku a taky pro vsechny holky a miminka
Jak to mas s nevolnostmi? ![]()
Holky co uz mate prcky, taky mate ted rychleji viditelnejsi brisko? Ja jsem v 10tt a s malou jsme byla porad plocha, i kdyz jsme vazila vic nez ted, ale ted uz mam pupik, ze to brzy neschovam.
@sonci82 píše:
Holky,mňam teda. Salát jsem dělala nedávno,ale kapra nejime,takže my řízek![]()
A vám co je špatně,tak vám bylo blbě od začátku zjištění tehu nebo pak až déle?
Já taky pořád čekám,aspoň že budu citlivá na pachy,ale nic zatím
Spíš mám takové stav,že dopoledne je mi dobře a po o se mi chce děsně spát,tak si třeba chvilku zdrimnu a vzbudím se a nemůžu vstát,bolí mi břicho,musím se najíst,je mi soufl…ale jako na zvracení ne,jen prostě tělo se cítí m divné,mi přijde…holt jiný stav
Tak rizecky delam jen jako bonus, u nas kapr musi byt
Jinak nevolnosti mi zacli tak kolem konce 4 tydne a naplno se projevili v 5 tydnu a porad to trva, mozna 3-4 dny mi bylo lip, no to byl plany poplach a ted me to drzi uz porad a taky unava, uz musim spat pred den aspon hodku a nekdy priserna bolest hlavy
Tak bud rada Sonci, ze to nemas
![]()
@Michaela198 s dcerou jsem měla vidět břicho až tak 25.tt. teď jsem 13.tt. a vždycky na večer to vidět je
@mimka678 neboj všechno určitě v pořádku bude
člověk má takhle aspoň na co se těšit
zda se, že nechutenství malinko ustupuje… Ale za to mě teď trápí hlava a delší stání není pro mě hned mám žaludek vzhůru nohama… A co ty trošičku lepší?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat