Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
227
26.11.18 09:18

Ja jsem asi do minulého čtvrtka pomalu nevěděla, že jsem těhotná. Dnes končím 12. týden a mě je tak strasne špatně :? Teď už chápu, co zazivate..

• načítám...
13012
26.11.18 09:19

@Sasori Ježíš to snad ne a já se furt modlím ať už jsem 12tt a přejde to a ono prd jo, ach jo

• načítám...
13012
26.11.18 09:22

Hlavně že to nazývají nejkrásnějším obdobím ženy co :lol: ale v druhé půlce tehu bude líp. Já už se fakt těším na pohyby až spolu budeme komunikovat. Teď už k němu občas mluvímbi manzel ale je to takové jiné zatím.

• načítám...
2368
26.11.18 09:24
@Zupina píše:
@Dita0001 tak to budeme mít stejné já mám taky děti 10 a 7 v době narození tretatka už budou o další rok starší a právě si od toho slibuji občasnou pomoc s pohlidanim a později třeba inzerátu vyzvednutím ve školce :lol: naše děti o miminku mluví často, zatím nic netuší, protože taťka byl vždy proti, tak myslím že budou nadšené až na Štědrý den rozbalí svůj poslední dárek. Nechala jsem.jim vyrobit trika s nápisy velkej brácha, velká ségra a bodycko - mám nejlepší velkou ségru a bráchu. :P a k tomu uvidí i fotečku se vzkazem

Tak to je krasny, to bude radosti, hezky si to pripravila :) :palec: Bude to skvely moment, urcite budou i slzy stesti ;) A tatka taky zmekne, neboj :lol:

• načítám...
2368
26.11.18 09:30
@Zupina píše:
Hlavně že to nazývají nejkrásnějším obdobím ženy co :lol: ale v druhé půlce tehu bude líp. Já už se fakt těším na pohyby až spolu budeme komunikovat. Teď už k němu občas mluvímbi manzel ale je to takové jiné zatím.

No prave, zatim to „krasne obdobi“prozivam s celodennimi nevolnostmi..Tak snad to pomine po 12 tydnu, no cetla jsem, ze nektere zeny maji nevolnosti az do 16 tydne :roll: To snad nas mine :D Taky obcas promluvim na mimco, nejak mam citak, ze to bude kluk :D Tak mu rikam, ze snad nebude raubir jako tata :mrgreen:

• načítám...
4025
26.11.18 09:30

Holky mám to podobně, já jsem to teda řekla mamce o víkendu, ale spíš proto, že to na mě tak trochu poznala. Jinak se mi komplikuje tajení v práci, zítra jsem měla jít na krev apod., ale potřebuju ráno rychle do práce, takže buď tam poletím 30km zpět a budu minimálně do 9 o hladu a žízni, nebo budu muset kontrolu přeložit ne čtvrtek a to se zase trochu bojím abych něco nezanedbala, nevím no :? :nevim:

• načítám...
2368
26.11.18 09:33
@dixi10 píše:
Holky mám to podobně, já jsem to teda řekla mamce o víkendu, ale spíš proto, že to na mě tak trochu poznala. Jinak se mi komplikuje tajení v práci, zítra jsem měla jít na krev apod., ale potřebuju ráno rychle do práce, takže buď tam poletím 30km zpět a budu minimálně do 9 o hladu a žízni, nebo budu muset kontrolu přeložit ne čtvrtek a to se zase trochu bojím abych něco nezanedbala, nevím no :? :nevim:

Tak to mas fajn, ja to jeste nerekla a chtela bych vydrzet do Vanoc,no uz ted mam brisko jak na konci 4.mesice :D Nevim,asi bych kaslala na praci prvni je mimco a ty, vzdyt na vas zalezi predse ;) :srdce:

• načítám...
12032
26.11.18 10:36

Ahoj holky, tak ja mam take trochu smisene pocity, ale tesim se moc. Ono to bude jine hned jak budem citit pohyby. Na me to je poznat, mam desne brichol.
HOLKY nevite jak se zbavit smradu cigaretoveho koure v baraku? Koupily jsme stary barak a je to sileny. Zatim jsme to vystrikali sanitolem proti tab. kouri.
Premyslim o vonnych svickach. Asi vanilka mozna pomeranc, nebo nejake citrusy. Nebude mi to vadit? Surovala jsem zachod sanitolem univerzalnim cisticem, snad to neublizi…Doma sice taky desinfikuji, ale tady tobyl cela zachodokoupelna…

Příspěvek upraven 26.11.18 v 10:37

• načítám...
1204
26.11.18 10:37
@Zupina píše:
@Dita0001 tak to budeme mít stejné já mám taky děti 10 a 7 v době narození tretatka už budou o další rok starší a právě si od toho slibuji občasnou pomoc s pohlidanim a později třeba inzerátu vyzvednutím ve školce :lol: naše děti o miminku mluví často, zatím nic netuší, protože taťka byl vždy proti, tak myslím že budou nadšené až na Štědrý den rozbalí svůj poslední dárek. Nechala jsem.jim vyrobit trika s nápisy velkej brácha, velká ségra a bodycko - mám nejlepší velkou ségru a bráchu. :P a k tomu uvidí i fotečku se vzkazem

To je super! :D Naši kluci to vědí. Noo bylo to takový složitější. Já jsem v únoru potratila, kluci věděli, že jsem těhotná, ale já neměla to srdce jim říct, že miminko nebude. A tak jsme jen o tom přestali mluvit. A jak se nemluví, pozapomenou. Jenže pak otěhotněla učitelka našeho mladšího a má teď v zimě rodit, takže se sotva valí. Tak to doma strašně řešil, že paní učitelka má už velký břicho a já ne. A tak jsem mu řekla, že paní učitelka ho bude mít už teď a my až před prázdninami. A tak se o tom zase začalo mluvit. Navíc už je to na mě i znát. Ale jinde to zatím tajím, ani rodiče to nevědí - to až k Vánocům. V tom únoru jsem se setkávala spíš s reakcí, co jako blbnu. Mám dvě děti, jsem relativně krátce rozvedená a je mi 34, už bych měla mít rozum. A tak si to tak vesele tajím a všichni mi můžou …

• načítám...
1204
26.11.18 10:38
@dixi10 píše:
Holky mám to podobně, já jsem to teda řekla mamce o víkendu, ale spíš proto, že to na mě tak trochu poznala. Jinak se mi komplikuje tajení v práci, zítra jsem měla jít na krev apod., ale potřebuju ráno rychle do práce, takže buď tam poletím 30km zpět a budu minimálně do 9 o hladu a žízni, nebo budu muset kontrolu přeložit ne čtvrtek a to se zase trochu bojím abych něco nezanedbala, nevím no :? :nevim:

Já si myslím, že když půjdeš na krev o den později, tak se nic nestane. Mě sestra u dr. říkala, že mám jít 6.12., ale když mi to nevyjde, tak klidně den předem nebo potom. Na jednom dnu to nestojí.

• načítám...
12032
26.11.18 10:40
@Dita0001 píše:
To je super! :D Naši kluci to vědí. Noo bylo to takový složitější. Já jsem v únoru potratila, kluci věděli, že jsem těhotná, ale já neměla to srdce jim říct, že miminko nebude. A tak jsme jen o tom přestali mluvit. A jak se nemluví, pozapomenou. Jenže pak otěhotněla učitelka našeho mladšího a má teď v zimě rodit, takže se sotva valí. Tak to doma strašně řešil, že paní učitelka má už velký břicho a já ne. A tak jsem mu řekla, že paní učitelka ho bude mít už teď a my až před prázdninami. A tak se o tom zase začalo mluvit. Navíc už je to na mě i znát. Ale jinde to zatím tajím, ani rodiče to nevědí - to až k Vánocům. V tom únoru jsem se setkávala spíš s reakcí, co jako blbnu. Mám dvě děti, jsem relativně krátce rozvedená a je mi 34, už bych měla mít rozum. A tak si to tak vesele tajím a všichni mi můžou …

Mamka ma taky reci ze chci 4. deti…Ale vis co je to moje vec, takze si muze rikat co chce… :)

• načítám...
12032
26.11.18 10:41

Vlastne ne moje ale nase (moje a manzelovo).

• načítám...
546
26.11.18 11:18

@Lemur84 docela ucinny je. Airwick antitabaco - oranzovy sprej (asi pomerancova vune.)… ale jak je to ve zdech tak jen vetrat vetrat vetrat…

• načítám...
Anonymní
26.11.18 11:22

Ahoj holky, mám takový dotaz.
Byla jsem minulý týden u své doktorky, která mi řekla že jsem v 11 týdnu (dnes bych tedy měla začínat 12 týden) a termín porodu mám 17.6.2018. Ale ať počítám jak počítám, tak podle předpokládaného TP mi vychází, že teprve dnes začínám 11 týden. Tak v tom mám trochu zmatek, je možné že se doktorka o týden „sekla“? Teď teda nevím, v kolikátém týdnu vlastně jsem. Začínám 12tt podle doktorky, který mi ovšem nevychází s TP který určila, nebo 11tt, který už vychází ale zas nesedí s doktorkou? Doufám že mě chápete :D
Prosím o zachování anonymity, ještě všichni neví o těhotenství :P .

• Upravit
13012
26.11.18 12:23

@Dita0001 taky mi je 34 a mam dvě děti a čekám stejnou reakci. Máma bude řešit práci a peníze :? Ani se neteším až jí to budeme říkat, ale mám připravený argument a to ten,že ona ma děti 4 a taky to zvládla :potlesk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100