Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
s tím mytím oken, to snad ani nemohou prokázat… akorát strašení
miminka mývají běžně šňůru kolem krku, holt jí nesmějí mít nějak blbě dvakrát …ale opravdu se tady nestrašte ![]()
Holky a mate některá prcka, kterymu budou cca tri az se narodí mimi? Ja si porad rikam, jak to jako zmaknu, ale budu muset ![]()
Ahoj dámy a slečny tak právě sedím v čekárně pred 2 kontrolou, měla bych být 11+2 dnes dostanu průkazku ,měřili mi tlak ,moc sem musela donést ,váha atd . Doufám že prcek Se má dobré ,snad lépe jak já
v noci jsem nemohla spát ,záda bolí ,a taky mě bolely svaly na vrchní části břicha …hrůza a ta hlava ! Doufám že dostanu foto ![]()
@Zuzu91 ahojky držím palce ať je vše v pořádku. Mě tohle přesně čeká v pondělí. Jo a u nás je psáno, že pokud chceme obrázek musíme říct sestře a zaplatit. Tak bych si pro jistotu o nej řekla, ale třeba je to u vás samozřejmost ![]()
@iwinek jj ja za něj platím 50kc ,ale co to je v dnešní době
jen když si o něj říkám připadám si jak děcko co se těší na sladkosti ![]()
@Dita0001 tak to už je v podstatě na pevno
mě to ještě musí přesně určit. Já mám scr. 11.12. Tak držím palce ať je miminko v pořádku
![]()
@Zuzu91 jeee tak to se vůbec nedivím
ono to bude všude tak nějak stejný. Klidně bych dala i víc za to miminko vidět a mít památku ![]()
Příspěvek upraven 23.11.18 v 08:14
@Michaela198 ano, já, první dcera je narozená 30.4.2016 a teď mám termín porodu 7.6.
@Michaela198 synovi budou bez tři měsíců 3 až bude mimi a musím říct, že se taky někdy bojím jak to dám
ale co šlo to s jedním půjde to i se dvěma
jsme přece ženský ty zvládnou všechno ![]()
@Michaela198 píše:
Holky a mate některá prcka, kterymu budou cca tri az se narodí mimi? Ja si porad rikam, jak to jako zmaknu, ale budu muset
no dcerce budou přesně v červnu tři a bude to pohoda, první s druhou jsou o 22 měsíců a taky to šlo ![]()
Takže v červnu budu mít děti 3 roky a skoro 5 let
@iwinek nevadí a psala jsem to někde zkraje ještě jako anonym
Teď mám 10.tyden a TP 23.6. Já jsem právě v okolí taky moc kamarádek neměla nebo měly děti o hodně dříve a já to v tu dobu ještě nepobírala ![]()
@Káťa19 píše:
s tím mytím oken, to snad ani nemohou prokázat… akorát strašení
miminka mývají běžně šňůru kolem krku, holt jí nesmějí mít nějak blbě dvakrát …ale opravdu se tady nestrašte
Já taky nemám ráda bezdůvodné strašení a plašení kvůli každému píchnutí, ale mám ve svém okolí tolik smutných příběhů a když u něčeho vím, že se to nedoporučuje, tak to zkrátka dělat nebudu. Kdyby to pak mělo vliv, ať už průkazný či neprůkazný, tak si to neodpustím do konce života. Blažená nevědomost je sice krásná věc, ale já jsem radši informována. Neberu vše jako samozřejmost, ale dobu otěhotnění - porod (když je všechno v pořádku) považuju za malý zázrak a porod zdravého dítěte za obrovský dar. Pracovala jsem v centru lidí s dětskou mozkovou obranou. Každá to máme samozřejmě jinak a všem přeju jen samá krásná a hlavně zdravá miminka ![]()
Tak máme po kontrole ,další za 4tydny .vše v pořádku ,krevní testy excelentní a prcek nám trošku víc povyrostl vychází to na 12+1 místo 11+2
ve středu se to dozvím na screeningu přesněji … Fotka opět nic moc páč sem si řekla pozdě
rozdíl ve fotkách je 4tydny . ![]()
@Zuzu91 tak to je, ale naprostá paráda
jen tak dál
a ve středu bude další fotečka a ta už se třeba povede malinko líp. I tak jsou tyhle krásný. Gratuluji ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat