Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
141
22.11.18 12:53

Vše v pořádku

Ozivam se po dlouhe dobe, porad je vse v poradku cekame jedno vysnene miminko, o ktere jsme se snazili, otehotnela jsem 2 dny pred MS a MS normalne mela, takze muj maly zazrak :srdce: nekde jsem tu cetla otazku slecny zda se smi barvit vlasy .. odpoved by me take zajimala :lol: uz mate za sebou nekdo 1 screening?

• načítám...
13012
22.11.18 12:55

@iwinek a čím mazes? Já zatim obyč krémem a ne každý den, ale chválu slyším na ten bi oil, jen je dost drahý tak by bylo super kdyby aspoň fungoval

• načítám...
202
22.11.18 13:00

@Zupina Taky mám příští týden odběr krve a pak nějak scr jak ty :lol: Jinak já si koupila v Lidlu dětský olejíček a mažu se tím a vyhovuje mi. Nehty si dělám doma gelové, ale co jsem těhotná tak jsem si nic na nehty nepatlala :lol: ale hodlám si udělat gelové, třeba to nebude tak hrozný......

• načítám...
13012
22.11.18 13:06

@Veerousek super jsem zvědavá zda nám krom té krve udělají i běžnou kontrolu, jako čekat ještě 3 týdny do utz to nedám :think:

• načítám...
2034
22.11.18 13:15

@iwinek synovi budou v lednu 3, takže v červnu uz 3,5. Původně jsme mysleli, že by to mohlo být dřív, ale měl dlouho období vzdoru a mlácení, takže úplně stačil on sám :mrgreen: teď už je ale dlouho hrozně hodnej a nechtěli jsme, aby byl jedináček, tak snad vše dobře dopadne. My v létě rekonstruovali a pak se stěhovali. S pupkem si to tedy neumím vůbec představit. Pak ještě chystat všechno na mimi. Máš můj obdiv

• načítám...
2034
22.11.18 13:26
@Luciee97 píše:
Ozivam se po dlouhe dobe, porad je vse v poradku cekame jedno vysnene miminko, o ktere jsme se snazili, otehotnela jsem 2 dny pred MS a MS normalne mela, takze muj maly zazrak :srdce: nekde jsem tu cetla otazku slecny zda se smi barvit vlasy .. odpoved by me take zajimala :lol: uz mate za sebou nekdo 1 screening?

Barvení vlasů se nedoporučuje. Jednak kvůli tomu, že se dýchají ty látky a zbytek jde přes kůži do těla. Je to ale na každém https://m.maminka.cz/…i-prostredky

• načítám...
2368
22.11.18 13:26
@Zupina píše:
@mimka678 vlasy si moc nebarvim asi tak 3× za rok jen a na nehty chodím gelové tak nevím zda to vadí zrovna včera jsem byla. Ale kámoška blondýna chodí je kadeřnici co měsíc s chodila tak i v tehu a bylo to ok

Taky si moc nebarvim a pouzivam jen palette sampon, barvy ne :) Prave jsem cetla, ze umele nechty obsahuji zlozky, ktere jsou skodlive a prejdou pres nehtove luzko, tak na to pozor, nevim ted ten clanek najit :think: Nastesti ja mam svoje nehty a jenom lakuju :) Ono asi vse s mirou, nekdo rekne ok, nekdo nebezpecny, no kdo vi :nevim:

• načítám...
2368
22.11.18 13:31
@Zupina píše:
@mimka678 vlasy si moc nebarvim asi tak 3× za rok jen a na nehty chodím gelové tak nevím zda to vadí zrovna včera jsem byla. Ale kámoška blondýna chodí je kadeřnici co měsíc s chodila tak i v tehu a bylo to ok

Tady je co skodi, i barveni vlasu i umele nehty a lakovani.. :roll:

https://www.promaminky.cz/…v-brisku-579

• načítám...
4025
22.11.18 13:37

Zrovna na pondělí jsem objednaná ke kadeřnici, objednávala jsem se ještě před tím, než jsem to zjistila, normálně půjdu a poradím se s ní, ale je fakt, že moje kadeřnice používá pouze přírodní produkty, tak snad ok. Nehty si občas lakuju svoje

• načítám...
1152
22.11.18 13:40

@Zupina snažím se každý den, ale když zapomenu tak to neřeším. Je to nějaký elasti-q měl by se 2× denně, ale mažu jen jednou. Jojo ten bi oil sem chtěla koupit taky, ale právě ta cena mě odradila. Ono asi i stačí nějaký tělový mléko nebo krém, který pořádně zvláčňuje. Beztak tyhle předražený krémy nejsou nic jiného :think:

• načítám...
202
22.11.18 13:41

@Zupina No taky jsem zvědavá, ale pokud si budu moct vybrat, tak bych chtěla jít na scr až týden před Vánocemi, tedy ve 13tt, abych měla jistotu, že miminko už je dostatečně velké a tak… no uvidím :lol:
Asi si nehty dělat nebudu a pouze sem tam nalakuji, dokážu bez toho být, tak to přežiju teď :lol:

• načítám...
180
22.11.18 13:42

Já se barvila i chodila na gelové nehty celé tehu a v pohodě, barva nemusí moc držet, ale to, že by se žena neměla barvit, je trochu přehnané. Vzhledem k tomu, v jakém prostředí žijeme a co dýcháme, je nějaké barvení úplně v poho :mrgreen:

• načítám...
202

Ale nemyslela jsem to jako nějakou narážku, že máte některé gelové nehty nebo si je lakujete. Mně beztak chytne chvilka a udělám si nehty bez váhání....... :srdce:

• načítám...
2368
@dixi10 píše:
Zrovna na pondělí jsem objednaná ke kadeřnici, objednávala jsem se ještě před tím, než jsem to zjistila, normálně půjdu a poradím se s ní, ale je fakt, že moje kadeřnice používá pouze přírodní produkty, tak snad ok. Nehty si občas lakuju svoje

No prave, ze vsemu se neda vyhnout :think: Kdyz prirodni, tak fajn, jenze stejne je v barvach amoniak nebo peroxid :roll: Dr.mi rikal, ze je dobre se tem sajrajtum vyhybat, jelikoz prichazime do kontaktu se vsim moznym a nezdravim, tak snazim se..To uz neohrivam jidlo v mikrovlnce, v noci vypinam mobil kvuli elektromagn. zareni, stejne se cpeme pesticidy v zelenine nebo ovoci a o hormonech v masu nemluvne :?

• načítám...
202
22.11.18 13:45

@mimka678 To jo, všude je nějaký bordel, ale nepřipouštíme si ho plně k tělu a snažíme se tomu vyhnout, naprosto ti chápu, ale mobil zatím nevypínám :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100