Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4025
22.11.18 10:32

@mimka678 jé já mám termín taky 19.6. :-) teda ten podle MS, podle UTZ 21.6. :dance:

• načítám...
1152
22.11.18 10:34

@Ppawlusha musím říct, že to byl žůžo zážitek a to jsme se ještě tři měsíce před porodem stěhovali. A všechno v těch letních peklech. Já teda pevně doufám, že počasí nám udělá aspoň trochu radost a tepla, aspoň ta největší, nás minou ;) ale to je asi hodně naivní přání :D synovi jsou 2 roky a 2 měsíce takže to vychází tak nějak rozumně všechno :palec: a co tvoje dítko? Ještě prcek nebo už odrostlík? ;)

• načítám...
4025
22.11.18 10:35
@sonci82 píše:
Holky,ufuf,vše v pořádku. Mimousci oba prospívají a mají 2,7 cm ???? Mám asi 5 fotek a krásne tloukla obě srdíčka,nádhera. Utz dělal už přes břicho a nejdřív prohmatnul břicho a říkal,že už je to na pohmat krásne cítit.
13.12. jdu teda na krev a screening,dělá to on a posílá to na genetiku a výsledky pak za týden.
Průkazku už taky mám - stejnou jako s Tomem ????

paráda gratuluji :kytka: já mám míry z pondělka 2,5cm a ultrazvuku přes břicho jsem se ještě nedočkala :roll:

• načítám...
3077
22.11.18 10:37

@sonci82 Gratuluji! Už si nevzpomínám, čekáš dvojčátka spontánně nebo IVF?

• načítám...
2368
22.11.18 10:42
@iwinek píše:
@mimka678 to dobře znám někdy je den, kdy už to vážně nejde a je nejlepší jít spát a doufat, že druhý den bude líp. To je klidně možný. Rozhodně to všechno na prohlídce řekni doktorovi ať o tom ví. Z krve by to měl zjistit. Na hlavu vlastně nic jen klid a zaspat. Bylo mi řečeno jedině nějaké bylinky optat se v lékárně, ale s těma opatrně. Minule jsem měla nějaký mazání na spánky a stalo za prd… Každopádně hodně pít. Jeee tak to je hezký jak jsem se pěkně sešli :hug: ty termíny se ještě nejspíš trochu promění po screeningu ale o moc to nebude :palec:

To je pravda, spanek jenze ja jeste nerekla, ze jsem tehu, tak proste musim fungovat ze nic :) Nechci to uspechat az koncem 1.trimestru..Snad to zakryju do Vanoc, kdyz uz ted mam brisko jak na konci 4.mesice :roll: Tak cetla jsem, ze magnezko pomaha na hlavu, jenze nechci se cpat, kdyz beru Femibion :think: Jj, mozna se zmeni ty terminky no mne prozatim sedi termin MS s UTZ, tak uvidime ;) Bylinky to jenom opatrne ano, sem tam si udelam medunku, kdyz jsem rozrusena a mam tehu caj z lekarne, ale ten mi nechutna, tak sem tam piju rooibos, je bez kofeinu a ma hodne vitaminu ;) Nemuzu ani do kuchyne vse mne natahuje boze muj ja to tak nesnasim.. :roll: :?

• načítám...
2368
22.11.18 10:48
@sonci82 píše:
Holky,ufuf,vše v pořádku. Mimousci oba prospívají a mají 2,7 cm ???? Mám asi 5 fotek a krásne tloukla obě srdíčka,nádhera. Utz dělal už přes břicho a nejdřív prohmatnul břicho a říkal,že už je to na pohmat krásne cítit.
13.12. jdu teda na krev a screening,dělá to on a posílá to na genetiku a výsledky pak za týden.
Průkazku už taky mám - stejnou jako s Tomem ????

Srdecna gratulace, to je krasa at se mimiskum hezky vede ;) :kytka:

• načítám...
2368
22.11.18 10:53
@dixi10 píše:
@mimka678 jé já mám termín taky 19.6. :-) teda ten podle MS, podle UTZ 21.6. :dance:

Jee, to je fajne ;) :palec: Moje sice sedi na MS i UTZ, ale muze se to zmenit :D A taky 19.6.tak to je sranda :lol: Brisko uz mas? ;)

• načítám...
1152
22.11.18 10:56

@mimka678 joo tak to je pochopitelný. Taky jsem nechtěla, aby se to vědělo brzo a bohužel do toho přišla oslava narozenin a zprava, toho dne jen potvrzena testem, se rozšířila rychlostí blesku. Takže teď musím doufat, že bude vše v pořádku a nebudu muset nikde nic vysvětlovat. Takže děláš jen dobře. Určitě podaří a bude to krásný dáreček pro všechny :srdce: mě to tam dělá rozdíl jednoho dne, ale mám tušení ze se to bude posouvat vic ke konci června. Jak říkáš uvidíme ;) ono je to stejně jedno těch pár dní, dětičky si to stejně zařídí po svém :cert: taky zastávám názor, že je zbytečný toho do sebe rvát vic než je potřeba takže to vždycky radši vydržím. Moc ti přeji, aby to brzo přešlo. Ono to vysiluje už tak a ještě k tomu tohle :srdce: :hug:

• načítám...
202
22.11.18 11:01

@sonci82 Teda to moc gratuluji.

Teda holky, vy jste všechny tak daleko. Já mám termín porodu 30.06. :lol: já jsem všude poslední :lol: Ne z toho si dělám srandu, snad se už příští týden ve středu dočkám utz a krásné fotky, to už budu v 10tt :srdce:

• načítám...
4025
22.11.18 11:02
@mimka678 píše:
Jee, to je fajne ;) :palec: Moje sice sedi na MS i UTZ, ale muze se to zmenit :D A taky 19.6.tak to je sranda :lol: Brisko uz mas? ;)

Já trochu čekala, že to nebude sedět, všude se počítá s cyklem 28 dní a já měla vždy 30 - 31. Jojo mám, večer mi přijde že je vždycky ještě větší, mám tu smůlu, že je na mě vidět každý kilo, což je blbý když to ještě nechci nikomu říkat. :mrgreen:

• načítám...
473
22.11.18 11:05

Holky, zrovna ráno jsem dostala doporučení ohledně pocitů v těhotenství (nejistota, strach, apod). Prej na to suprově pomáhají Bachovky - konkrétně Rescue Remedy. V těhotenství se mohou a někde jsem našla i články, že velmi pomáhají mamince i miminku. Chtěla bych si je pořídit, ale vlastní zkušenost nemám.

Nevolnost mi na chvíli také zmizela a teď se zas vrátila, a to večer. Nejsem schopna nic sníst, jím tak kolem 17. hodiny poslední jídlo a jdu spát kolem 22. hodiny.

Jinak já jdu zítra na pravidelnou lékařskou prohlídku pro zaměstnavatele. V práci to zatím tajím, tak snad se těhotenství neobjeví někde v posudku nebo tolékař neřekne v práci. Četla jsem, že by neměl. Ale i tak mám obavy.

Na bolest hlavy mi nejvíc pomáhají nějaké velmi chladivé kapky na spánky a čelo, nyní mám od JUSTu, ale myslím, že zaberou i jiné. A spát a pít.

• načítám...
1367
22.11.18 11:10

@sonci82 Ahoj. Zatím do téhle diskuze jen nahlížím, termín mám 30.5. a tak vlastně nevím, jestli patřím do květňátek nebo do červeňátek… spíš asi do dvojčátek 2019. Taky čekáš dvojčátka? Já dnes začínám 14tt, mám po screeningu a v pondělí mě čeká další kontrola, tak začínám mít trochu strach. Těhotenství jsme chtěli ještě nějakou chvilku tajit, ale bříško už mám takové, že si ho všimne snad každý :lol:

• načítám...
5447
22.11.18 11:18

@jasna.s mám z IVF ;)

• načítám...
5447
22.11.18 11:19

@Nugetkka já stejně narození vidím už na kveten :lol:

• načítám...
1152
22.11.18 11:19

@Nugetkka @sonci82 Holky chci vám moc pogratulovat k dvojčátkům. Jedno je zázrak a dvě to je teprve něco. Posílám vám i miminkům moc sil a přeji aby vše bylo ukázkové a v pořádku až do úplného konce a vlastně i pak ještě dál. Musím říct, že už předem vás obdivuji :srdce: :srdce: :srdce: :palec: :palec: :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100