Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5447
21.11.18 09:39

To jsem si holky vzpomněla ,jestli jste sledovaly na ČT1 Čtyři v tom,tak myslím v první sérii byla ženská,která měla statek a ještě snad v 8.mesici vyvážela na kolečku hnůj od koní a prostě takové práce dělala,že jsem jenom cumela :lol: A vše měla v pořádku a ještě snad rodila KP. Mazec.

• načítám...
malone.v
21.11.18 10:23

@alena.mo taky cekam druhe :-) u prvniho jsem prave nemela vubec zadne priznaky takze me to ted docela prekvapilo jak me bylo zle a jak jsem byla totalne neschopna. pritel za me dva mesice delal uplne vsechno chudak. ted uz je mi taky lip takze litam po byte s prachovkou a jsem stastna ze se mi nechce zvracet :-D. ja mam termin 3.cervna :-)

• Upravit
12032
21.11.18 10:26

Holky ja momentalne jeste lezim v posteli od vcera me desne trestila hlava. V pul 7 jsem si vzala paralen a spala do 9.Je to snad lepsi, ale nejsem schopna vstat…Doufam ze bude brzy lip, jsem 11tyden a doma desnej bordel…

• načítám...
180
21.11.18 10:54

Tak já jsem měla dnes druhou kontrolu v těhotenství, jsem 11+1 a jsem hrozně zklamaná. Holky představte si, že mě doktor vůbec nechtěl vidět, avi mi nedělal ultrazvuk. Jen se zeptal, jak mi je, já mu řekla, že pořád trpím na průjmy, on že to musím řešit s doktorem z gastra (jsem celiak). Toť vše. Takže ultrazvuk jsem měla jen jednou v 8. Týdnu . Jsem vytočena. :zed: další kontrola za měsíc, ještě že mám příští týden screening.

• načítám...
180
21.11.18 11:08

Takže ještě že doma poslucham Angelsounds a když už nic, tak vím, že srdíčko tluče.

• načítám...
12032
21.11.18 11:09

@Katuska26 8o to jako fakt?To je divnej pristup…

• načítám...
4025
21.11.18 11:27

Já asi do poloviny minulého týdne usínala i v práci za stolem, v půl 6 jsem se dotáhla domu a byla jsem schopná maximálně nandat myčku a pračku. Teď je to konečně trochu lepší, díky bohu protože chlap lítal na dvanáctky každej den, já nemožná, takže si umíte představit jak vypadal barák po měsíci, už se tam líbilo jenom psovi :D . Takže jsem konečně vydrhla koupelnu, kuchyň a dávám to tam celkově trochu do pořádku. Okna mě čekají taky, ale mám k nim odpor, protože je mi venku teď děsná zima pořád. :zed:

• načítám...
2098
21.11.18 11:34
@sonci82 píše:
To jsem si holky vzpomněla ,jestli jste sledovaly na ČT1 Čtyři v tom,tak myslím v první sérii byla ženská,která měla statek a ještě snad v 8.mesici vyvážela na kolečku hnůj od koní a prostě takové práce dělala,že jsem jenom cumela :lol: A vše měla v pořádku a ještě snad rodila KP. Mazec.

To si pamatuji. Rodit koncem pánevním chtěla ona sama a zvládla to :potlesk: . Bylo to její třetí nebo čtvrté dítě. Ona vůbec zvládala péči o děti, domacnost i o statek. Aspoň tak to na mne působilo, že zvládá. Já bych to nedala :oops: .

• načítám...
21681
21.11.18 12:00
@Katuska26 píše:
Tak já jsem měla dnes druhou kontrolu v těhotenství, jsem 11+1 a jsem hrozně zklamaná. Holky představte si, že mě doktor vůbec nechtěl vidět, avi mi nedělal ultrazvuk. Jen se zeptal, jak mi je, já mu řekla, že pořád trpím na průjmy, on že to musím řešit s doktorem z gastra (jsem celiak). Toť vše. Takže ultrazvuk jsem měla jen jednou v 8. Týdnu . Jsem vytočena. :zed: další kontrola za měsíc, ještě že mám příští týden screening.

tak třeba v Německu je to naprosto normální, tady dělají utz jen 3 za celé těhotenství :nevim: . On pohmatá, jak se zvětšuje děloha, zeptá se jestli máš potíže a tím to končí. jen pokud by se něco nezdálo. Pokud někdo chce, musí si každý utz zaplatit zvášť, a že to jsou pálky :roll: . Takže já měla jeden utz, rovnou screening a další mě čeká až ve 20.tt. Nesmíme se zneklidňovat :hug:

Pokud v Čr dělá Dr.utz pokaždé, tak je to jen z jeho dobrovolné vůle.

• načítám...
83
21.11.18 12:29

holky já jsem úplně hotová, ta únava je šílená. Ráno vstanu v 7h, odvedu děti, skočim nakoupit, usnu na gauči, udělám oběd, usnu , pak přijdou děti, proberu se , něco udělám a jdu spát cca 16-18, pak zas něco udělám…máte ta :pankac: ky takovou unavu? 13tt

• načítám...
83
21.11.18 12:29

holky já jsem úplně hotová, ta únava je šílená. Ráno vstanu v 7h, odvedu děti, skočim nakoupit, usnu na gauči, udělám oběd, usnu , pak přijdou děti, proberu se , něco udělám a jdu spát cca 16-18, pak zas něco udělám…máte ta :pankac: ky takovou unavu? 13tt

• načítám...
202
21.11.18 12:41

@baruanny Já mám taky hroznou únavu, ale chodím do práce, takže přes den nespím, ale kdybych mohla tak spím. Včera jsem šla spát o půl 8 a spala do rána :lol:

• načítám...
757
21.11.18 12:49

@Káťa19 ono ne jen tam. Já když byla těhotná před 12lety tak jsem měla utz dvakrát a jednou 3D placenej…
Pak jsem u dalšího těhu měla jiného Mudr a ten zase rychle kontroloval každou návštěvu utz.
Teď jsem těhu potřetí a už jsem měla utz 2krat. A jsem 8+5

• načítám...
180
21.11.18 12:52

@Káťa19 fakt jo? V prvním tehu jsem měla jiného doktora a ten mi v prvním trimestru dělal ultrazvuk co 14 dní. Myslím, že jednou za měsíc je standard. Ještě tím tuplem, když mívám problémy. On se na mě vůbec nepodíval. Seděla jsem za stolem a to je vše.

• načítám...
110
21.11.18 13:19

@Katuska26 Mne muj dr rikal, ze pojistovna to standardne neproplaci. Jen na zacatku pro potvrzeni a pak az 20. a 30.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100