Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Není pravidlo, že fotka ze screeningu bude ve 3D. Mě nabízeli jen klasickou fotku, což je asi 2D nebo nevím. Byl to stejný typ fotky jako od moji Dr.
@smolkja u mě se to začalo zlepšovat až teď na konci 12. týdne. jinak mě bylo hrozně zle. při prvním těhotenství jsem neměla žádné příznaky ![]()
@smolkja Já taky nemám vůbec žádný těhu příznak. 27.11. jdu na screening, tak doufám, že bude všechno v pořádku.
@smolkja Já jsem 11 týdnu a poslední týden se cítím o 80 % lépe…Neboj, koncem prvního trimestru se nám má udělat líp ![]()
Jasně holky, že záleží na tom, na jaký utz se objednáte, kam jdete
Pokud k doktorovi, kam chodíte normálně, je jasné, že fotka bude stejná. Pokud na nějaký „lepší“ 3D, 4D fotky jsou prostě jiné
Jen jsem psala z vlastní zkušenosti, u nás se dělá ten i s videem takže rozdíl je znatelný, ta fotka prostě vypadá úplně jinak, na té klasické opravdu nikdo z rodiny nebyl schopen nic identifikovat
. Stáhla jsem pro představu jaký je rozdíl nějakou z netu ale je to už větší mimčo ![]()
@Katuska26 ono plati pojistovna jen par ultrazvuku, zbytek se ma spravne platit ale me delala doktorka 3 do 7.tydne a v pohode. Jinak bych si to klidne zaplatila ![]()
@lucil-ka tento znám. 3D dělá i můj dr kolem 17tt. Samozřejmě za vyšší poplatek jako nadstandard
Ahoj holky člověk tu není 2 dny a vás dočíst to je doba
My dneska byli na 1.scr.a dle doktorky všechno zatím dobrý. Pohlaví nevíme jelikož prcek vůbec nechtěl spolupracovat pořád do něj klepala ani otočit se nechtěl tak nakonec na něho vzala chudáka vaginální sondu
spíš chudák manžel
jinak ještě k tomu sexu u nás naposled proběhl snad někdy před 2 měsíci. Pořád mám totiž strach, aby se něco nestalo a ani ta chut moc není. A utz můj doktor taky nedělá když nemusí ![]()
@Dannylinka aha, tak to můj doktor si myslím, že nemá, má tam takovej ten klasickej počítačovej monitor a nevypadá to jako nějaká moderní vymoženost spíš naopak, možná proto taky právě posílá do toho Gennetu a nedělá se screening u něj, na tom monitoru by to moc zážitek nebyl
Jinak na tom screeningu za 3D nic víc u nás nechtějí, což je plus, když se tam vždycky dobu čeká, protože je tam věčně přeplněno.
Ahoj holky. Tak se po týdnu čekání zase ozývám. Na utz pořád nic nejde vidět. Před týdnem HCG 29002 a dneska 46898. Doktor říkal,že plod v sobě mít musím,jinak by se ta hodnota tak (prý) výrazně nezvyšovala. Takže za týden zase krev a utz a výsledek,jestli je to mimoděložní nebo ne. Četla jsem,že většinou při mimoděložním těhotenství se HCG nezvedá nebo klesá. Tak už tomu vůbec nerozumím ![]()
@Saxaki píše:
Ahoj holky. Tak se po týdnu čekání zase ozývám. Na utz pořád nic nejde vidět. Před týdnem HCG 29002 a dneska 46898. Doktor říkal,že plod v sobě mít musím,jinak by se ta hodnota tak (prý) výrazně nezvyšovala. Takže za týden zase krev a utz a výsledek,jestli je to mimoděložní nebo ne. Četla jsem,že většinou při mimoděložním těhotenství se HCG nezvedá nebo klesá. Tak už tomu vůbec nerozumím
Známá to také tak dlouho měla, že nebylo nic vidět a pak už bylo vše v pořádku. Záleží asi i na přístroji. Kolikátý týden ti vychází?
Ahoj holky, po několika týdnech vystupuju z anonymity. Bála jsem se a stále se bojím, jestli bude vše v pořádku. Prodělala jsem zánět dutin, 4 antibiotika, 4 punkce dutin, 1 rentgen a 1 CT. Zánět už mám konečně vyléčený, i když to stále není ono. Dnes jsem byla na kontrole na gynde a mimi se stále drží a i roste dle týdnů správně. 12.12. Bude screening, ale bát se nepřestanu do konce. Ženy dávejte na sebe pozor! Kor v tomhle počasí
@Anonymní píše:
Známá to také tak dlouho měla, že nebylo nic vidět a pak už bylo vše v pořádku. Záleží asi i na přístroji. Kolikátý týden ti vychází?
Podle oplodnění 7+6. Podle menstruace je to víc, protože jsem měla ovulaci až 23 DC. Děkuju za slova podpory,ale myslím si,že už jsem ve vysokém týdnu na to,aby se tam ještě něco objevilo. Každopádně naděje umírá poslední.
Doufám, ze bude vse v poradku
v patek jdu na screening tak se dozvim, jestli je vse v poradku ![]()
Hlavne i vam vsem at vse vyjde a tehotenstvi si uzijete
pokud to jde ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@baruanny měla jsem to úplně stejně jako ty, ale tak zhruba dva a půl měsíce. teď na začátku 13. týdne už je to lepší a vydržím třeba do osmi