Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Veronika 25 Já byla 12+6… prý od 13. Týdne je to vidět. Ale nevím, třeba to muze byt už driv ![]()
@malone.v Já bych klido brala taky holku, ale muzskej řekl, že bysme to pak museli ještě prubnout, aby byl kluk. No a to Já už nechci
mne staci tohle druhý těhotenství a je mi hrozne. Do toho doma batole. Tak budu ráda, že už budu mit splneno
![]()
@N-Nika díky za zkušenost já fakt nevím, čekala jsem ze mi to doktor doporučí, což úplně neudělal
no mám ještě čas na rozmyšlenou ![]()
@Veronika 25
Ahoj, držím na středu palce at je vše tak jak ma
ja jsem dnes 11+5 a jdu na 1. scr také ve středu
, mají mi udělat všechno najednou (měření, vážení, krev, scr atd), je to moje první tak sem trochu nervózní a k tomu sem při poslednim odberu krve pred 3 mesici omdlela (tim jak mi vzali tu krev ne z pohledu na krev, to mi neva
) ale jde tam semnou přítel takže alespoň nějaká podpora.
@mimka678 píše:
Ahoj buseni srdce muze souviset se stitnou zlazou, taky jsem to hodne citila, pred tim, nez mi nasadila dr. lecbuJinak je dobre si to vysetrit, jestli nemas malo hormonu stitne zlazy, to by pak skodilo miminku jelikoz v tehu se zvysuje spotreba hormonu jeste miminkem, ktere si je neumi produkovat
Jo a jeste se nam v tehu zvecsuje krevni obeh, vice krve a srdce rychleji pumpuje a taky se nam zrychluje i pulz
Takze jedno s druhym souvisi
Porad se s dr.
Dekuji za radu:) Myslis, ze kdyz to zacalo vcera tak to tyden do kontroly pocka?
@GoldGirl píše:
Dekuji za radu:) Myslis, ze kdyz to zacalo vcera tak to tyden do kontroly pocka?
Rado se stalo
Kdyz mas kontrolu blizko, tak pocka, jen te to nesmi moc omezovat a nejak extremne busit, ze mas pak mdloby, nebo podobne
Proste je dobre to prekonzultovat s dr.
Drzim pesti ![]()
Holky už hodinu tu koukám do zdi
otravuje mě kašel. Za 2h vstávat do práce a mě pálí oči ![]()
@Dannylinka Já teď taky divně spím. Chodím do práce na 6:00 hod. a odpoledne přijedu a jsem mrtvá, pak se to ale otočí a je to jak na houpačce. Posledních pár dnů mě hrozně bolí v pravém podbříšku. Příští týden ve středu jdu na krev k Dr a nevím, zda čekat nebo ne..... Bolí mě to při smrkání a včera, když jsem rychle vstala tak mě to bolí a nemohla se ani narovnat. Bojím se, že se něco děje..... ![]()
Holky, vím, že toto téma už tady jednou bylo, ale třeba za tu dobu mohla být u vás nějaká změna… Jak jste na tom se sexem? Já teda vůbec nemám náladu ani chuť, a když už se náhodou objeví, nebo si řeknu, že třeba dostanu v průběhu.. tak se stejně nemůžu vůbec uvolnit a je mi to spíš nepříjemné než příjemné..
@Sasori Já mám taky mnohem menší chuť, je to normální. Já mám zase hrozný tlak v podbříšku a je mi to tak tedy taky nepříjemný při sexu.
@Sasori já chuť mám, akorát se mi do toho moc nechce. Ale s mojím teď sexujeme docela často, bohužel mi bylo včera na gyndě doporučeno abstinovat kvůli hematomu. Nevím proč ![]()
Ahojky, tak já jdu ve čtvrtek na kontrolu a asi se nedockam,to je šílený čekání
Snad tam jsou oba dva…
Včera jsem snědla snad půlku velké sklenice domácích kompotovanych švestek a trošku to efekt mělo
přemýšlím,že si nakoupím Active,třeba taky pomůžou.
@Sasori my sexujem tak jednou dvakrát za týden a taky se bojím,aby to moc nebolelo,aby se něco nedělo,ale jak je to málo,tak zas tak dlouho to netrvá ????????
@Sasori tak chuť by byla, ale dost ji kazí ta únava, takže u nás tak 1× týdně
@sonci82 No mě Dr poradil si brát každý večer jednu hrušku a má to efekt úžasný, chodím každý den na záchod a zácpu už nemám, není dobrý chodit 1 x za 3 dny jak tu spousta holek píše..... Já mám kontrolu a krev příští středu a je to nekonečný. Vůbec mě to v práci netěší, tobě to už uteče tak budu držet palce, ať tam jsou oba
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat