Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
330
19.11.18 19:40

@Veronika 25 Já byla 12+6… prý od 13. Týdne je to vidět. Ale nevím, třeba to muze byt už driv :mrgreen:

• načítám...
330
19.11.18 19:43

@malone.v Já bych klido brala taky holku, ale muzskej řekl, že bysme to pak museli ještě prubnout, aby byl kluk. No a to Já už nechci :lol: :lol: mne staci tohle druhý těhotenství a je mi hrozne. Do toho doma batole. Tak budu ráda, že už budu mit splneno :lol: :lol: :lol:

• načítám...
4025
19.11.18 20:08

@N-Nika díky za zkušenost já fakt nevím, čekala jsem ze mi to doktor doporučí, což úplně neudělal :nevim: no mám ještě čas na rozmyšlenou :think:

• načítám...
4025
19.11.18 20:09

@alena.mo gratuluju :kytka:

• načítám...
19.11.18 20:57

@Veronika 25
Ahoj, držím na středu palce at je vše tak jak ma :) ja jsem dnes 11+5 a jdu na 1. scr také ve středu :) , mají mi udělat všechno najednou (měření, vážení, krev, scr atd), je to moje první tak sem trochu nervózní a k tomu sem při poslednim odberu krve pred 3 mesici omdlela (tim jak mi vzali tu krev ne z pohledu na krev, to mi neva :lol:) ale jde tam semnou přítel takže alespoň nějaká podpora.

• načítám...
389
19.11.18 23:14
@mimka678 píše:
Ahoj buseni srdce muze souviset se stitnou zlazou, taky jsem to hodne citila, pred tim, nez mi nasadila dr. lecbu :) Jinak je dobre si to vysetrit, jestli nemas malo hormonu stitne zlazy, to by pak skodilo miminku jelikoz v tehu se zvysuje spotreba hormonu jeste miminkem, ktere si je neumi produkovat :) Jo a jeste se nam v tehu zvecsuje krevni obeh, vice krve a srdce rychleji pumpuje a taky se nam zrychluje i pulz :) Takze jedno s druhym souvisi :)Porad se s dr. ;)

Dekuji za radu:) Myslis, ze kdyz to zacalo vcera tak to tyden do kontroly pocka?

• načítám...
2368
19.11.18 23:20
@GoldGirl píše:
Dekuji za radu:) Myslis, ze kdyz to zacalo vcera tak to tyden do kontroly pocka?

Rado se stalo ;) Kdyz mas kontrolu blizko, tak pocka, jen te to nesmi moc omezovat a nejak extremne busit, ze mas pak mdloby, nebo podobne :? Proste je dobre to prekonzultovat s dr. ;) Drzim pesti :srdce:

• načítám...
5331
20.11.18 02:58

Holky už hodinu tu koukám do zdi :zed: otravuje mě kašel. Za 2h vstávat do práce a mě pálí oči :roll:

• načítám...
202
20.11.18 06:35

@Dannylinka Já teď taky divně spím. Chodím do práce na 6:00 hod. a odpoledne přijedu a jsem mrtvá, pak se to ale otočí a je to jak na houpačce. Posledních pár dnů mě hrozně bolí v pravém podbříšku. Příští týden ve středu jdu na krev k Dr a nevím, zda čekat nebo ne..... Bolí mě to při smrkání a včera, když jsem rychle vstala tak mě to bolí a nemohla se ani narovnat. Bojím se, že se něco děje..... :(

• načítám...
227
20.11.18 08:49

Holky, vím, že toto téma už tady jednou bylo, ale třeba za tu dobu mohla být u vás nějaká změna… Jak jste na tom se sexem? Já teda vůbec nemám náladu ani chuť, a když už se náhodou objeví, nebo si řeknu, že třeba dostanu v průběhu.. tak se stejně nemůžu vůbec uvolnit a je mi to spíš nepříjemné než příjemné..

• načítám...
202
20.11.18 08:54

@Sasori Já mám taky mnohem menší chuť, je to normální. Já mám zase hrozný tlak v podbříšku a je mi to tak tedy taky nepříjemný při sexu.

• načítám...
413
20.11.18 08:55

@Sasori já chuť mám, akorát se mi do toho moc nechce. Ale s mojím teď sexujeme docela často, bohužel mi bylo včera na gyndě doporučeno abstinovat kvůli hematomu. Nevím proč :roll:

• načítám...
5447
20.11.18 08:56

Ahojky, tak já jdu ve čtvrtek na kontrolu a asi se nedockam,to je šílený čekání :( Snad tam jsou oba dva…

Včera jsem snědla snad půlku velké sklenice domácích kompotovanych švestek a trošku to efekt mělo :D přemýšlím,že si nakoupím Active,třeba taky pomůžou.

@Sasori my sexujem tak jednou dvakrát za týden a taky se bojím,aby to moc nebolelo,aby se něco nedělo,ale jak je to málo,tak zas tak dlouho to netrvá ????????

• načítám...
4025
20.11.18 09:23

@Sasori tak chuť by byla, ale dost ji kazí ta únava, takže u nás tak 1× týdně

• načítám...
202
20.11.18 09:29

@sonci82 No mě Dr poradil si brát každý večer jednu hrušku a má to efekt úžasný, chodím každý den na záchod a zácpu už nemám, není dobrý chodit 1 x za 3 dny jak tu spousta holek píše..... Já mám kontrolu a krev příští středu a je to nekonečný. Vůbec mě to v práci netěší, tobě to už uteče tak budu držet palce, ať tam jsou oba :srdce: :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100