Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4025
19.11.18 08:17

Holky, zeptám se, třeba tím netrpím sama - ještě než jsem si udělala test se mi začaly zdát strašně živé sny a trvá to do teď, každou noc. Problém je, že se jedná o ošklivé sny vždycky o mě, nebo někom blízkém a já jsem z toho pak celé dopoledne rozhozená. Setkala jste se s tím některá a pomohlo něco? :nevim:

• načítám...
malone.v
19.11.18 08:34

@dixi10 tohle jsem měla asi tři týdny potom, co jsem zjistila, že jsem těhotná. pak to samo preslo.

• Upravit
12032
19.11.18 08:34
@dixi10 píše:
Holky, zeptám se, třeba tím netrpím sama - ještě než jsem si udělala test se mi začaly zdát strašně živé sny a trvá to do teď, každou noc. Problém je, že se jedná o ošklivé sny vždycky o mě, nebo někom blízkém a já jsem z toho pak celé dopoledne rozhozená. Setkala jste se s tím některá a pomohlo něco? :nevim:

Me se to stalo v predchozim tehu, ale jn jeden strasnej sen vzbul me ve 4 rano a ja uz neusla a jak se zacal chylit vecer bala jsem se jit spat. To byl nejhorsi sen co jsem kdy mela…
Asi s tim nic neudelas…

• načítám...
4025
19.11.18 08:36
@Dannylinka píše:
@dixi10 Tak já zítra začínám 14tt, takže už je na to čas si myslím. Pritelovo tatínek s přítelkyní byli nadseni. "Děda " říkal, že bude vozit kočárek. :*

To je krásný :srdce: tak my čekáme také pozitivní reakce, původně jsme chtěli čekat do vánoc, ale už je nám jasné, že to nedáme :lol:

• načítám...
546
19.11.18 08:40

@dixi10 uz to nevydrzite nerict? :lol: k tem snum - taky se mi porad neco zda, ale u mne je to normalni… zdalo se mi, treba, ze mi pritel zahyba a pak jsme se o tom bavili..a ja na nej byla nastvana i po probuzeni (i kdyz sem vedela ze je to totalne iracionalni) a kdyz prisel na to, proc se na nej zlobim, tak se mi smal :lol:

• načítám...
4025
19.11.18 09:01
@Sam4077 píše:
@dixi10 uz to nevydrzite nerict? :lol: k tem snum - taky se mi porad neco zda, ale u mne je to normalni… zdalo se mi, treba, ze mi pritel zahyba a pak jsme se o tom bavili..a ja na nej byla nastvana i po probuzeni (i kdyz sem vedela ze je to totalne iracionalni) a kdyz prisel na to, proc se na nej zlobim, tak se mi smal :lol:

Já bych vydržela ráda, ale chlap na to asi nemá buňky na ty tajemství :lol: a druhá věc teda je, že to na mě opravdu začíná být dost vidět a nechci aby to poznali sami :oops: přesně tak i tohle se mi zdálo několikrát, prostě celkově šílenosti a já mám pak náladu na nic i když vím , že je to jen sen. Než jsem otěhotněla, taky se mi občas zdálo něco nepříjemného, ale nikdy takhle živě a často.. Hezkého, nebo neutrálního se mi za těhotenství nezdálo nic :? :nevim:

• načítám...
1916
19.11.18 09:10

Ahojky holky, maminky. Ráda se k vám přidám :). Mám doma již jedno 3 leťáka a teď čekáme druhátko. Termín porodu mám 7.6. 2019 :) Dnes jsem 11+3 a ve středu náš už čeká první screening. Jdete taky někdo takhle brzy?

• načítám...
4025
19.11.18 09:12
@Veronika 25 píše:
Ahojky holky, maminky. Ráda se k vám přidám :). Mám doma již jedno 3 leťáka a teď čekáme druhátko. Termín porodu mám 7.6. 2019 :) Dnes jsem 11+3 a ve středu náš už čeká první screening. Jdete taky někdo takhle brzy?

Ahoj vítej :kytka: já čekám první a nevím oproti všem tady vůbec nic, ani termín porodu, natož screening, ale dneska odpoledne mám kontrolu, tak snad už se taky něco dozvím, podle MS bych měla být na začátku 11. týdne :srdce:

• načítám...
4025
19.11.18 09:15
@malone.v píše:
@dixi10 tohle jsem měla asi tři týdny potom, co jsem zjistila, že jsem těhotná. pak to samo preslo.

Já bych strašně potřebovala, aby to přešlo, i když si pokaždý opakuju, že jsou to jen sny, tak mě to strašně vyčerpává, já se třeba x krát probudím, ale jakmile usnu znovu sen pokračuje, tam kde skončil, děs :zed:

• načítám...
malone.v
19.11.18 09:24

@dixi10 me pomohlo kdyz mi kamaradka rekla ze kdyz se ti zda neco spatneho tak v realite to znamena ze te potka neco hezkeho, tak to me trosku uklidnilo ale neprijemne to bylo protoze sny byly opravdu hrozne.

• Upravit
21681
19.11.18 10:25

@smolkja třetí :lol: :mrgreen: no první se narodil 4 dny před termínem, druhá 5 dní před, tak tentokrát by to mohlo být 8-6 = 2.6. a to mám narozky :dance:

• načítám...
21681
19.11.18 10:28

@Veronika 25 já už mám screening za sebou, v 11tt ;)

• načítám...
194
19.11.18 11:20

Holky, můžete mi prosím poradit? Co je to za kolečko vedle plodu? Zapomněla jsem se dr zeptat. Pořád na to koukám a nějak nevím,..... :? Dle pm dneska 8+0 a podle utz 9+2

• načítám...
13012
19.11.18 11:32

Ahoj kecalky vy jste toho napovídali co jsem tu nebyla. Tak jdu dočítat.
Holky už jste to někdo řekl v práci? Jsem 8+4 to je ještě brzy co? Dnes máme totiž schůzi úplně všichni tak mě napadlo že by to bylo jednodušší než jít jen za ředitelkou, ale na druhou stranu na kontrole jsem byla jen 1 v 6+6 tak nevím zda je vše ok. Příští kontrolu mam za 10 dní, počkali byste?

• načítám...
4025
19.11.18 11:35

@Zupina asi záleží na práci, já zítra začínám 11. týden a v práci ještě neví, ale nemyslím si ze by to bylo nefer vím, ze do konce roku by už nikoho stejně nepřijali na zauceni, řeknu někdy během prosince

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100