Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21681
20.11.18 14:44
@Sam4077 píše:
@Zupina statisticky je dokazano, ze muzum orgasmus neskodi :P :lol:…promin ja musela :lol:
:lol: :lol: :lol:
ani miminkům neškodí, naopak :D
  • načítám...
256
20.11.18 15:23

Kočky, prosím, jak to máte doma s domacími pracemi? Konkrétně žehlení? Odrazovala mě i jedna gyndařka, druhá byla benevoletní…žehlíte? :think:

• načítám...
178
20.11.18 15:33

@paandoraa Myslím, že domácími prácemi si ublížit snad ani nemůžeš, jen třeba u mytí oken a vyšších prací bych dávala pozor, aby nehrozilo, že upadneš a omezila nějaké práce se savem atd v nevětraných prostorech, abys to moc nečuchala. Jinak nevím, čemu by to mělo vadit :)
Já o víkendu umyla okna v celém baráku a vyklidila co šlo (mám nemocného syna, tak musíme trčet doma) a naopak mi to pomohlo, hezky mě to probralo z únavy a jsem hned spokojenější :D

• načítám...
4025
20.11.18 15:45

@paandoraa nežehlím, ale díky sušičce, ne kvůli těhotenství. Jinak domácí práce dělám všechno co dřív, jen se musím daleko víc nutit, naštěstí partner nemá problém uvařit, nebo uklidit :srdce:

• načítám...
3077
20.11.18 15:57

@Sam4077 taky nezehlim a to jsem nedělala ani bez sušičky. Když se prádlo hned pověsí a potom hned poskládá/pověsí, není to potřeba :nevim:

• načítám...
5331
20.11.18 17:23

8o 8o to slyším poprvé zákaz žehlení??? To bys musela mít extra rizikové a zákaz snad i vstát na záchod :mrgreen:

• načítám...
12032
20.11.18 18:06

Me dr rekla ze se mam setrit ale zit normalne…taky uklizim pokud mi zrovna neni blbe. Nezehlim taky diky susicce…

• načítám...
170
20.11.18 18:25

@Siesta1 tak to máme skoro uplně stejně, taky jsem dostala průkazku i balíček, objednat se mám na to samé co ty , i brát příště moč. Krev a vážení mi dělala sestra už včera. Měla bych být 8+6 a na půlku prosince se mám objednat na první screening, jsem zvědavá, jestli tam už bude vidět pohlaví :mrgreen:

• načítám...
5447
21.11.18 03:13

@paandoraa já doma dělám opatrně skoro vše. Jen ty okna mě rajcujou,že nejsou umyty :( Manžel říká,ať na to prdím :lol: :lol:

• načítám...
5447
21.11.18 03:15

Já jsem opět noční pták. Jsem se byla podívat z okna, jestli naaaahodou třeba ještě nesnězi, i když vím, že hlásili, že uz nemá, škoda. Bylo to včera hezké.

Příspěvek upraven 21.11.18 v 08:27

• načítám...
473
21.11.18 07:14

@Smoulinka21
Kéž by to šlo už vidět! My včera s přítelem zrovna procházeli jména a zjistili jsme, že je docela problém pro chlapečka. Na holčičku jich je tolik pěkných a na chlapečka se příteli nic nelíbí. To, co mě ano, to on absolutně nechce.

Holky, jste úžasné, jak se vám daří ještě uklízet. Já poslední dobou mám takový splín, že absolutně nic nestihám. Doma bordel a není čas ani energie. Z práce přijedu tak po 17. hodině, včera až po 18. hodině, nachystám něco na večeři, popř. vařím oběd na další den a pak jsem mrtvá. K tomu pořád zimnice, včera bolest v krku a opět pocit na zvracení.

Sex určitě miminku nevadí, říkal mi to i gynekolog :D

• načítám...
malone.v
21.11.18 08:23

@paandoraa já jsem doteď nežehlila, ale spíš kvůli tomu, že jsem odpoledne už byla hrozně unavená po práci a bylo mi pořád na zvracení. takové ty základní práce jako utřít prach a dát nádobí do myčky jsem docela zvládala, ale do žehlení se pustím asi až teď když je mi trochu lépe.

• Upravit
330
21.11.18 09:03

@malone.v no jestli to zvládám tot otazka právě :D ze začátku vůbec. To jsem byla naprosto hystericka, že to nezvládnu. Taky mi bylo hodně spatne a byla jsem nepouzitelna. Ted už je Mi o něco lip naštěstí :) a ty máš taky druhe? Nebo první? To máme asi TP tak nejako podobne vid. Mne to vychází 28.5.

• načítám...
256
21.11.18 09:25

Tak díky holky, žehlení prubnu, jinak dělám doma snad vše, právě krom toho žehlení, vytírání a vysávání :-P Poslední dvě zvládá manžel ,–) V CARu mi MUDr. říkala, že není moc dobré, protože se ti napínají vnitřní svaly či co …ale je fakt, že to bych pomalu nemusela dělat nic :D

• načítám...
21681
21.11.18 09:39
@paandoraa píše:
Tak díky holky, žehlení prubnu, jinak dělám doma snad vše, právě krom toho žehlení, vytírání a vysávání :-P Poslední dvě zvládá manžel ,–) V CARu mi MUDr. říkala, že není moc dobré, protože se ti napínají vnitřní svaly či co …ale je fakt, že to bych pomalu nemusela dělat nic :D

taky dělám všechno, ale pamatuji si dobře, že s velkým břichem to nebylo vůbec příjemné vytírat :roll: to je moje neoblíbená činnost, na druhou stranu počkejte v červnu, jak budem všechny uklízet jak divé :lol:
Chlap pomáhá, ale prostě nemůžu po něm chtít po 10h šichtě aby šel vytírat… takže mi nic jiného nezbývá, ale hrozně se nutím do všeho

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100