Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Saxaki píše:
Podle oplodnění 7+6. Podle menstruace je to víc, protože jsem měla ovulaci až 23 DC. Děkuju za slova podpory,ale myslím si,že už jsem ve vysokém týdnu na to,aby se tam ještě něco objevilo. Každopádně naděje umírá poslední.
Přesně tak nebo zkusit jít jinam? Na pohotovost?
@pedigka píše:
@Ppawlusha
Máme screening ve stejný den.
Hezké, já jdu v 8,45 a týden předtím na krev
@Saxaki držím palce, ať to dobře dopadne, u mě dlouho také nic nebylo pořádně vidět (asi jsem později měla ovulaci), a nakonec se objevilo vše, co má, i když taky jsem pořád nejistá… drž se ![]()
@pedigka @Ppawlusha ja jdu taky na screening 12.12.
v 10.00 hodin.
@Dannylinka píše:
@lucil-ka jedná fotka je od dr. a druhá ze scr. Já opravdu nejaly rozdíl nevidím. Možná někdo dostane jiný ze scr, ale já taktosamozřejmě ta první fotka je starší
Ale to jsou obě obyč fotky… Mě sestra na scr. říkala, že si budeme moct vybrat jestli tuhle obyčejnou, černobílou nebo 3D. Tam už ten rozdíl je fakt znát…
@Elzera píše:
@pedigka @Ppawlusha ja jdu taky na screening 12.12.v 10.00 hodin.
Jééé, já taky 12.12. ![]()
Ahoj holky mě teď v pondělí konečně po měsíci čeká druhá kontrola a musím říct, že začínám být pěkně nervózní. Ani obrázek zatím nemám. Screening mám plánovaný na 11.12. Tak snad bude krásný před Vánoční dárek a mimi v pohodě. Všem moc držím palce ať je vše tak jak má být, to jest úplně v pořádku.
![]()
Tedaaa Vám to pěkně vychází na 12.12. Já jdu příští týden na krev a pak se objednám na scr, tak třeba půjdu taky 12.12.
Jinak Vám přeji klidný pracovní den…
Ahojky,tak já od pěti nespím a zachvilku rážím na kontrolu,ufuf…
@Elzera děkuji snad ano. Člověk si nemůže černé myšlenky vůbec připouštět a musí se těšit. Ty dva týdny ti vůbec nezávidím, ale snad ti to uteče rychle
další kontrola by mi vycházela na 24.12.
takže si opět počkám… Ono je to vůbec jen samé čekání
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat