Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky potřebovala bych radu od zkušenějších, zapomněla jsem se na to zeptat u lékaře. V prukazce mám vyplněno ze si mám zajít k praktickému a k zubaři. Bude to stačit až během ledna? V práci o těhotenství ještě neví a další lékaře bych už špatně kryla ![]()
@dixi10 já myslím,že s chodí kolem 20tt. Ale tak si můžeš k oboum zavolat a domluvit se.
@iwinek jsme si říkali,3.IVF dáme ze srandy dvě,třeba aspoň jedno se chytne…kdybychom věděli,že se chytne i to jedno,tak dáme jedno. Ale stalo se,já se těším,bude to teda asi masakr a moc si to asi nedokážu představit
![]()
@iwinek píše:
@mimka678 joo tak to je pochopitelný. Taky jsem nechtěla, aby se to vědělo brzo a bohužel do toho přišla oslava narozenin a zprava, toho dne jen potvrzena testem, se rozšířila rychlostí blesku. Takže teď musím doufat, že bude vše v pořádku a nebudu muset nikde nic vysvětlovat. Takže děláš jen dobře. Určitě podaří a bude to krásný dáreček pro všechnymě to tam dělá rozdíl jednoho dne, ale mám tušení ze se to bude posouvat vic ke konci června. Jak říkáš uvidíme
ono je to stejně jedno těch pár dní, dětičky si to stejně zařídí po svém
taky zastávám názor, že je zbytečný toho do sebe rvát vic než je potřeba takže to vždycky radši vydržím. Moc ti přeji, aby to brzo přešlo. Ono to vysiluje už tak a ještě k tomu tohle
![]()
Ano, tak jak pises, je lepsi to vydrzet, aby bylo vse v poradku
Kdyz jsem byla tehu a nedopadlo to, tak jsem byla z toho desne spatna a uz to nechci nikdy zazit..Ten pocit bezmocnosti..
To chapu, ze to neslo utajit, kdyz byla oslava
Ale predstav si, ze my meli taky, a tehdy jsem byla trosku nemocna, tak jsem to hodila na antibiotika, ktere jsem samozrejme neuzivala, no musela jsem zalhat
A ted bude mit neterka rok, bude zase oslava a ja nevim, co reknu
Jinak nemuzu citit ani zdaleka alko, ani kavu, proste nic..
Takze nevim jak se vymluvim
Vis, ja bych to chtela rict na Vanoce..
V lete nam umrel pejsek a bude nas u stolu min, tak jsem chtela pak rict, ze pristi rok nas bude o jednoho vic
No uz ted mam hodne velky brisko a taky pribiram, no nevim nevim, jak to zakamufluju
Uzivas vitaminky? Nebo jen listovku? Dekuji moc, mas pravdu je to vysilujici a to zadychavani ani nemluvim
Ted jsem uklizela v koupelne a natahlo mne z tech prostredku..Uz i myti zubu mam na deset minut
A myslis, ze budes protahovat terminek?
![]()
Příspěvek upraven 22.11.18 v 11:40
@sonci82 moc gratuluji ke kontrole to je paráda že je vše v pořádku a fotečky krásný hlavně jak jsou tam obě vedle sebe, to je miloucky
@Saxaki ty jo to mě moc mrzí že nic není vidět, ani prázdná dutinka ne?
Ach jo to jsou nervy. Tak držím pěsti jak říkáš naděje umírá poslední
@sonci82 dekuju za odpověď
to je hezky u nás taky zafungoval zákon schvalnosti. Obklopeni kamarády kterým se dlouhodobě nedaří jsme si jednou nedali pozor navíc mi to sní nevychazelo na plodné dny s ono se povedlo ![]()
@dixi10 je to úplně jedno, není žádný přesný termín kdy nebo že musíš jít, je to jen pro tebe. Já to minule v průkazce nevyplňovala, u obvoďáka jsem nebyla vůbec, a k zubaři klasicky, jak bylo naplánováno, ale průkazku jsem mu na nějaké zaznamenávání necpala ![]()
Holky mě je taky zle furt a jsem strašně spava. Dnes jsem začala 10 týden. Prisla mi zpráva že je Mimi Velké jako jahoda hihi. Na krev jdu za týden, to mi asi budou brát těch 5 zkumavek co? Se bojím že to na lačno nedám ![]()
Příspěvek upraven 22.11.18 v 11:52
Pak me asi za 2-3 tydny budou dělat ten utz skrinink u nás se tedy platí 1500 Kč. 12.12. je super datum ale raději bych 13 neb 12 jedeme pro meho taťku do lázní.
@sonci82 To jsou boží fotky
Já bych brala dvojčátka hned. Ale máš pravdu, že to bude asi mazec to všechno zesynchronizovat.
@sonci82 krásný překvapení. Hele bude to mazec, hlavně asi na začátku, ale vy to doma zvládnete. Vůbec bych se toho nebála
držím všech deset ať jde vše jak po másle ![]()
Jinak jsem se tedy včera vážila a mám nahoře asi půl kg což mě dost překvapilo na to jak žeru co 2 hod. Ale jak se nenajim umírám.
Holky mazete si uz necim pupík a prsa? Nevím zda už nezacit, z min tehu mám hnusné strie a taky nevím čím aby to opravdu fungovalo.
@dixi10 taky se nám povedlo náhodně neplánovaně a mimo plodné dny. Ale já po Mimi toužila už hodně dlouho takže jsem nadšená
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat