Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
130
23.11.18 10:07

Co si matně pamatuju,tak po mytí,začla mít bolesti břicha,přestala mít pohyby,takže do nemocnice,ale bylo pozdě.
Samo,že to může být z čehokoliv jiného,ale přičítali to k tomu.
Jinak jak jsem si myslela,že jsem jak víc jak týden bez nevolnosti,tak včera zvracení,blbě jak na začátku.do toho šílená bolest kyčlí a píchání tam dole… :roll:

• načítám...
1152
23.11.18 10:14

@Ppawlusha tak to nejsme zase tak od sebe ;) už teď jsem zvědavá jak se ti prcci trefí :lol: ono je možná i o něco málo lepší moc toho nevědět. Člověk se pak tolik nestresuje, stejně to máme každá jinak…už kolikrát jsem slyšela úplný horory a pro mě nerváka to není úplně ideální :lol: :mrgreen:

• načítám...
178
23.11.18 10:44

Ahoj holky, tak se taky hlásím, pořád mi nic není, žádné těhotenské příznaky, jen jsem teda trochu stloustla, což mě štve, ale bude hůř, holt zase budu shazovat :D Kontrola v pondělí, 12.12. screening v Genetu (to jsem koukala, že je tu nějaké oblíbené datum). V jakém týdnu jsem pořád nevím, mám to nějaké celé posunuté, ale podle poslední kontroly asi nějak v 10.
Jinak manžel se na tu show na screeningu děsně těší, zjistila jsem, že z minula si toho pamatuje ještě víc než já, co sem dělo a co viděl, takže kdo váhá, jestli chlapa s sebou tak určitě :mrgreen:

• načítám...
1440
23.11.18 10:47

Tak to jste me trosku uklidnily…ja mam termin 29.6.-1.7. a male budou v srpnu tri roky a do toho musim zvladat praci, ale presne jak píšete, jsme ženský a nějak to zmakneme.

• načítám...
2034
23.11.18 11:20

@iwinek já jsem taky nervák, ale snažím se moc nestresovat. Teď s tím stejně nic neudělám a člověk jen musí věřit, že bude vše v pořádku
@vice tak to je pak dost možný, že to mohlo být tím :( to píchaní bude nejspíš od roztahování dělohy a známé se nevolnosti vracely až do konce druhého trimestru :roll:

• načítám...
5447
23.11.18 11:32

Ahojky :) No holky já jsem 9+4 a že bych měla nějaké extra velké příznaky se říct nedá. Možná,když déle nejím,tak mi bolí břicho,pak se přejím,tak mi bolí taky. Spíš u mě převažuje únava. A já jsem se modlila,abych nezvracela,když ani u malýho nic,tak jsem si říkala,že snad i podruhé to zvladnu. Jen vím,že ke konci tehu jsem trpěla jak pes na pálení záhy,ale pomáhalo Rennie,tak jsem vždy po jídle zobala :lol: :lol:

Včera mi i dr.rekl,že nevidí důvod,proč bych nemohla donosit obě do nějakýho slusnyho termínu,jedno dítě jsem měla v pohodě a pak podotkl,že jsem urostlá,tak by to neměl být problém :lol: No tak žádné tintitko nejsem. I ségra se divila kolik vážím,že by mi to neřekla..já říkám,odrezte mi prsa a mám min deset dole :lol: :roll:

• načítám...
1152
23.11.18 11:37

@lucil-ka ahojky tak vítej mezi námi :mavam: jeee jak ti závidím, že příznaky nemáš :palec: já dnes nemůžu ani stát jak žaludek a hlava stávkují. Ono je to jedno v kolikátém hlavně, že je vše v pořádku. Musím říct, že máš pravdu manžela nebo partnera sebou. U prvního prcka to byla chvíle, kdy jsem manžela poprvé viděla brečet. Krásný zážitek :srdce: :srdce: :srdce: teď prý půjde samo taky :palec:

• načítám...
1152
23.11.18 11:43

@sonci82 tak to je úplně skvělý,že ti v podstatě nic není. První dítko byla úplně v poho a přesně jak říkáš pak akorát ke konci žáha, ale teď no sranda :D neee prsa si musíš nechat :lol: budou ještě potřeba… S vahou bych si hlavu vůbec nelámala a v těhotenství to už vůbec nemá cenu řešit dokud je vše v pořádku tak co… :palec:

• načítám...
5447
23.11.18 12:36

@iwinek mám tu i průkazku,když jsem byla těhotná s Tomem a počáteční váha o 15 kg min než teď,hrůza. Jsem si kolikrát říkala,zacnu jíst pravidelně, neco dělat..a pak jsem zase začala,že to nemá cenu,až po porodu a tak :lol: Ono taky těch hormonů,co jsem do sebe nacpala je šílený, za poslední rok. Ale pak si říkám,že na tom jsou ženský i hůř :lol: :lol:

• načítám...
178
23.11.18 12:41

@iwinek Děkuji, já příznaky neměla ani u prvního, tak jsem ráda, že je to tentokrát stejně, mám doma 4 letého syna, takže je super, že se mu můžu plně věnovat :)

@sonci82 s váhou se teď v těhotenství vůbec netrap, já se naopak po prvním těhotenství dostala ještě do lepší formy než jsem byla před ním. Sundala jsem cca 20 kg a i kvůli tomu, aby měl syn zdravý základ jíme od té doby zdravě, takže zhubnout jde fakt kdykoli a není to žádná bojovka, u tebe to budou asi i ty hormony, až to vyprchá, tak to půjde dolů :)

• načítám...
1204
23.11.18 13:03
@iwinek píše:
@Dita0001 tak to už je v podstatě na pevno ;) mě to ještě musí přesně určit. Já mám scr. 11.12. Tak držím palce ať je miminko v pořádku :kytka: ;)

Dneska jsem si byla konečně pro průkazku. Dostala jsem i ten box pro těhotné. A byl tam růžový dudlík :D Tak mám radost jako malý děcko. Já si totiž trošičku víc myslím na holčičku :oops: Doma už mám dva kluky…

• načítám...
5331
23.11.18 13:08

@Zuzu91 no to je tedy opravdu nepovedena :( fotka. A za to si řekli 50,–? :roll: U mě si dělá doktor tu nejlepší vždy pro sebe a když mu řeknu, klidně i na poslední chvíli, že chci fotku , tak vytiskne 2 :palec: snad ze scr budeš mít hezčí :think:

• načítám...
1152
23.11.18 13:50

@Dita0001 ty jo já ani nevím, jestli ty boxy u nás vůbec dávají. Že by to bylo znamení? :palec: taky mam kluka teda jen jednoho, ale ta holčička to by bylo :srdce:

• načítám...
5447
23.11.18 14:01

@Dita0001 Jeee,já chci taky boxik ;) Nikdo mi nic nedal :( A tenkrat jsem ho dostala,ale to jsem nebydlela tady. Tak třeba se taky ještě dockam ;)

• načítám...
5331
23.11.18 14:05

@sonci82 musí být tvůj doktor registrovaným partnerem. Se zeptej :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky