Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
22.11.18 13:48
@Veerousek píše:
@mimka678 To jo, všude je nějaký bordel, ale nepřipouštíme si ho plně k tělu a snažíme se tomu vyhnout, naprosto ti chápu, ale mobil zatím nevypínám :lol:

No prave, ze je ho hodne vsude, tak se snazim aspon co to omezit :lol: Jinak ten mobil..Ja nemohla spat a pak jsem zacla vypinat mobil na noc a fakt je to o hodne lepsi..Pry vedci zistovali, ze to elektromag.vlneni rusi mozgovy klid, tak ted jsem spokojnejsi a nebudim se tak unavena ;)

• načítám...
1152
22.11.18 13:49

@mimka678 si pamatuji jak jsem u prvního pořád chtěla aby to už bylo vidět a pak už zase aby to vidět nebylo :D není zač snad ti to projde a tajemství se udrží co nejdéle ;) je teda fakt, že pomaličku začínám pociťovat problém u kalhot takže se opravdu něco s velikosti bříška děje :D jejda tak to se nedá nic dělat, je zase pravda, že každý pohyb se počítá. Ale odpočinek se naordinuj dokud to jde ;) ten jodid mi doktor psal už v prvním těhotenství a myslím, že to spíš preventivně píše všem, protože problémy nemám. Nebo o nich aspoň nevím.

• načítám...
1152
22.11.18 13:58

@Ppawlusha to je teda aspoň podle mě úplně akorát ten +-3letý rozestup. Úplně chápu, že bylo lepší počkat. Určitě všechno dopadne dobře a budete i se synátorem radovat z dalšího přírůstku ;) děkuji :kytka:

• načítám...
2034
22.11.18 14:12

@iwinek děkuju moc, uvidíme, jak dopadnou screeningy, i když cokoliv se může stát kdykoliv. Člověk má strach o toho prcka furt. Nejdřív SIDS, pak když se začne plazit, stavět, chodit, atd :mrgreen:

• načítám...
1152
22.11.18 15:47

@Ppawlusha pravda to může s tím bohužel nic neuděláme. Ono patří to vůbec neřešit, aspoň že už máme prcky a ti nám pomáhají ty myšlenky trochu odvést jinam. Nebo aspoň já to tak mám :palec: holt jsou to radosti i starosti…

• načítám...
79
22.11.18 15:47
@Zupina píše:
@Saxaki ty jo to mě moc mrzí že nic není vidět, ani prázdná dutinka ne? :,( Ach jo to jsou nervy. Tak držím pěsti jak říkáš naděje umírá poslední

No praveze prázdný gestacni váček,který se prý i krásné zvětšil. Ale nic v něm jsme zatim neviděli :(

• načítám...
130
22.11.18 17:13

Ahoj holky,fuška vás dočíst teda. Jsem během čtení chtěla říct pár věcí k tomu,ale po dočtení jsem vše zapomnela :lol: k tomu ultrazvuku,opravdu není obvyklé,dělat často utz,jsme moc zhyckany.je jen pár studií ohledně nesklodlivosti/škodlivosti,ke konci mého prvního tehu mi utz už ani nedělala,že prý je to zbytečný,stejně už se nedá rozeznat,jak je tam mackly.
S domácími pracemi,jsou babské pověry,že se při rizikovém nesmí žehlit nebo třeba vytirat. Potom v posledním trimestru se nesmí mýt okna,věšet záclony nebo prádlo.tim jak se vytahujem tak se může pupečníková šňůra omotat kolem mimi. Přímo ohledně mytí oken mám v okolí případ,kdy se mimo v posledních týdnech uškrtilo,druhá kamarádka porod uspíšila.
S mazáním pupku prý je důležité něco mastného,že stejnou službu udělá indulona nebo bambucke maslo

• načítám...
130
22.11.18 17:23

Jo a k barvením vlasů,mne třeba během celyho těhotenství barva nechytala. Nebo jen malinko a hned se vymyla. Kadeřnice mi říkala,že hormony jsou potvory,nekterym to prý chytne úplně jinak a hlavně když se odbarvuje,tak je to nejhorší,některým zákaznícim „hořela“ hlava (nemyslím plamenem :lol: ) a kadeřnici se má těhotenství hlásit,právě kvůli tomu nebo,že se vám může udělat zle

• načítám...
1204
22.11.18 19:51
@mimka678 píše:
Dekuji :hug: No snazim se fungovat jak se da, jenze nekdy jenom prozivam :) Nevim jestli nebudu mit neco s cukrem, jsem dost slaba :? A desne se zadychavam spatne se mi dycha :roll: Nejak brzo, ze?Na tu bolest hlavy ti co prosim pomaha? :) No prave, ze nejkrasnejsi obdobi..a kdy?Na zacatku des na konci des :lol: To mas jako ja, dnes 10tt+1 a termin 19.6.to ty asi 20.6. ;) :hug: Jsme na tom stejne ;)

Mám taky TP 20.6. :D

• načítám...
2368
22.11.18 20:12
@Dita0001 píše:
Mám taky TP 20.6. :D

Hezky, vitej v klubu ;) :srdce: Muzeme si porovnavat prubeh tehu, priznaky atd. ;)

• načítám...
2034
22.11.18 20:28

@iwinek ano, to máš pravdu. Kdyby toto bylo moje první těhotenství a já absolvovala to, co teď, tak bych byla hrozně vyplašená. Takhle aspoň člověk už má doma jednoho miláčka a má zkušenosti. Předtím jsem o těhotenství nevěděla skoro nic :roll:

• načítám...
2034
22.11.18 20:31
@vice píše:
Ahoj holky,fuška vás dočíst teda. Jsem během čtení chtěla říct pár věcí k tomu,ale po dočtení jsem vše zapomnela :lol: k tomu ultrazvuku,opravdu není obvyklé,dělat často utz,jsme moc zhyckany.je jen pár studií ohledně nesklodlivosti/škodlivosti,ke konci mého prvního tehu mi utz už ani nedělala,že prý je to zbytečný,stejně už se nedá rozeznat,jak je tam mackly.
S domácími pracemi,jsou babské pověry,že se při rizikovém nesmí žehlit nebo třeba vytirat. Potom v posledním trimestru se nesmí mýt okna,věšet záclony nebo prádlo.tim jak se vytahujem tak se může pupečníková šňůra omotat kolem mimi. Přímo ohledně mytí oken mám v okolí případ,kdy se mimo v posledních týdnech uškrtilo,druhá kamarádka porod uspíšila.
S mazáním pupku prý je důležité něco mastného,že stejnou službu udělá indulona nebo bambucke maslo

Ty jo, to je hrozný s tím udušením. Jak se to podařilo zjistit spojitost s mytím oken? Třeba syn měl šňůru kolem krku i kolem těla, takže nakonec císař, ale co jsem četla, tak cca 80%, jestli se nemýlím, rodí mimin se šňůrou kolem krku :nevim:

• načítám...
1384
22.11.18 23:17

Hezký večer holky. Kadeřnici, kosmetiku, nehty si v klidu dopřávám. I v prvním těhotenství… Na kosmetice mi jen vynechává čištění ultrazvukem, ale jinak vše ok :mrgreen:
Mažu se kokosovým olejem, ale stejně si myslím, že se to moc ovlivnit nedá.
Krev na screening mám za sebou a teď samotné ultrazvuk. Vyšetření 5.12. :srdce:

• načítám...
1152
23.11.18 07:18

@Dita0001 Zdravím to máš stejně jako já ;) to je hezky jak se tu scházíme :lol: už máš termín potvrzen podle utz nebo zatím podle ms?

• načítám...
1152
23.11.18 07:23

@Ppawlusha přesně tak. Taky jsem byla u prvního nezkušená a vše zjišťovala za chodu. I z kamarádek jsem byla první takže fakt nebylo kde brát :lol: a ty si v kolikátém týdnu? Omlouvám se jestli to tu někde je a já se ptám znovu, ale ta diskuze se nějak rozjela. Pokud ti to teda nevadí říkat :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100