Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
546
22.11.18 08:50

@sonci82 drzim palecky :hug:

• načítám...
2368
22.11.18 08:54
@iwinek píše:
Ahoj holky mě teď v pondělí konečně po měsíci čeká druhá kontrola a musím říct, že začínám být pěkně nervózní. Ani obrázek zatím nemám. Screening mám plánovaný na 11.12. Tak snad bude krásný před Vánoční dárek a mimi v pohodě. Všem moc držím palce ať je vše tak jak má být, to jest úplně v pořádku. :srdce: :srdce: :srdce:

Ahoj, drzim palecky, at vse dobre dopadne na kontrole ;) Taky cekam po mesici a to budu mit v sobotu, uz ted jsem ve stresu :roll: Musime myslet pozitivne a verit, ze vse bude v poradku ;) Pak napis, jak bylo :kytka:

• načítám...
1152
22.11.18 09:02

@mimka678 děkuji a též držím palce ať už ten zbytek času uteče rychle a vše je v pořádku . Přesně tak žádný stresy a pozitivní myšlení, i když ono se to snáz řekne jak udělá :D určitě se ozvu, co a jak dopadlo. A doufám, že i ty pak napíšeš jen samé skvělé zprávy :srdce: :palec:

• načítám...
2368
22.11.18 09:05
@iwinek píše:
@mimka678 děkuji a též držím palce ať už ten zbytek času uteče rychle a vše je v pořádku . Přesně tak žádný stresy a pozitivní myšlení, i když ono se to snáz řekne jak udělá :D určitě se ozvu, co a jak dopadlo. A doufám, že i ty pak napíšeš jen samé skvělé zprávy :srdce: :palec:

Dekuji, presne jak pises, tezko se to provede, furt se pozoruji, porad mam nevolnosti a jsem malem nepouzitelna a jeste to cekani, nekonecny pribeh :lol: Mas nejake priznaky, coze te hodne drzi? ;) Urcite si napisem, budu na tebe myslet a tesit se na hezke spravy ;) :hug:

• načítám...
1152
22.11.18 09:14

@mimka678 já teda už prcka jednoho mám, takže ten naštěstí zabírá hodně myšlenkové kapacity, ale i tak se tomu člověk prostě nebrání… Hodně mě trápí nechutenství. Taková myšlenka na sýr nebo rýži(což je průšvih, protože tu fakt miluju) s mým žaludkem dělá divy :,( ale co je snad nejhorší je věčná únava. Jinak vlastně pohoda v rámci možností :D a co ty? Pokud tě něco trápí, tak přeji ať to brzo vymizí a můžeš si to malinký užívat na 100% ;)

• načítám...
2034
22.11.18 09:16

@pedigka já Kostelec nad Labem. Moje gynekoložka má vše v ordinaci. Do Genetu pojedu, kdyby bylo něco v nepořádku

• načítám...
546
22.11.18 09:27

Holky, chystate se nekdo/mate zkusenost s UMPD v podoli?na me byli v patek na naberech trosku zli (ale ja u sebe nemela penezenku, takze ani karticku pojistovny, obcanku, zadanku na vysetreni - jen tehu prukazku, tak mozna proto)…(zli je velika nadsazka, ale vypruzena ta sestra u okynka trosku byla no) :) :nevim:

• načítám...
2034
22.11.18 09:29
@iwinek píše:
@Elzera děkuji snad ano. Člověk si nemůže černé myšlenky vůbec připouštět a musí se těšit. Ty dva týdny ti vůbec nezávidím, ale snad ti to uteče rychle ;) další kontrola by mi vycházela na 24.12. :D takže si opět počkám… Ono je to vůbec jen samé čekání :? :lol:

To s tím čekáním máš pravdu. Nejdřív první screening, pak druhý screening a pak nekonečno do porodu. Mě u syna nejméně utíkal první trimestr, druhý utekl hrozně rychle a měsíc do porodu se táhl hrozně. Navíc byl leden. Zima, sníh a náledí, takže ani procházka nic moc, ale zase se člověk netahal ve vedru s pupkem

• načítám...
2368
22.11.18 09:36
@iwinek píše:
@mimka678 já teda už prcka jednoho mám, takže ten naštěstí zabírá hodně myšlenkové kapacity, ale i tak se tomu člověk prostě nebrání… Hodně mě trápí nechutenství. Taková myšlenka na sýr nebo rýži(což je průšvih, protože tu fakt miluju) s mým žaludkem dělá divy :,( ale co je snad nejhorší je věčná únava. Jinak vlastně pohoda v rámci možností :D a co ty? Pokud tě něco trápí, tak přeji ať to brzo vymizí a můžeš si to malinký užívat na 100% ;)

No prave, ze ja jeste ditko nemam a nevolnosti mam celodenni, takze je mi mizerne vkuse a to pred nedavnem, se to trosku zlepsilo a zase je to zpatky :roll: Taky nemam chut na nic a vse mi smrdi, nechutna, no kdyz nejim, je to jeste horsi, takze cpu do sebe i kdyz mne natahuje :poblion: Nastesti nezvracim no mam na male :?
Uz mi smrdi vse i parfem, avivaze, ciste pradlo, mam ted cich jako policajni pes vyhledavac :D Dekuji, snad to prejde cim driv, uz aby bylo po prvnim trimestru :) Jeste mne boliva hlava, a unava taky no ob den, nastesti neco i stihnu udelat, jen musim hodne spocivat jinak je to mazec :nevim: :D Kolikaty tyden mas? ;) :srdce:

• načítám...
1152
22.11.18 09:53

@Ppawlusha tak u prvního mi to uteklo nějak nevím jak. Člověk chodil do práce a nebyl čas na nic jiného. Ale je pravda, že ten měsíc před porodem stál za to…já si právě odtahala ten pupek, syn je v září. Procházky sice být mohli, ale nešlo to kvůli vedru a otokům. Takže si nevybereme :D každopádně jak jsem teď doma vleče se to nějak hůř :nevim:

• načítám...
1152
22.11.18 10:06

@mimka678 jejda tak to si na tom chudáku hůř, ale jednou musí být líp. Děláš správně jíst se musí aspoň něco i když to nejde. Ty i to mrně potřebujete z něčeho existovat… Bolest hlavy znám od prvního moc dobře. Skoro půlku těhotenství mě to trápilo. Teď musím zaklepat jen občas. Vážně by mě zajímalo kdo přišel s tim, že tohle je nejkrásnější období :D z téhle stránky věci teda vůbec :D dneska je to 10+0 takže 11tt…kolik si ty? :kytka:

• načítám...
2368
22.11.18 10:13
@iwinek píše:
@mimka678 jejda tak to si na tom chudáku hůř, ale jednou musí být líp. Děláš správně jíst se musí aspoň něco i když to nejde. Ty i to mrně potřebujete z něčeho existovat… Bolest hlavy znám od prvního moc dobře. Skoro půlku těhotenství mě to trápilo. Teď musím zaklepat jen občas. Vážně by mě zajímalo kdo přišel s tim, že tohle je nejkrásnější období :D z téhle stránky věci teda vůbec :D dneska je to 10+0 takže 11tt…kolik si ty? :kytka:

Dekuji :hug: No snazim se fungovat jak se da, jenze nekdy jenom prozivam :) Nevim jestli nebudu mit neco s cukrem, jsem dost slaba :? A desne se zadychavam spatne se mi dycha :roll: Nejak brzo, ze?Na tu bolest hlavy ti co prosim pomaha? :) No prave, ze nejkrasnejsi obdobi..a kdy?Na zacatku des na konci des :lol: To mas jako ja, dnes 10tt+1 a termin 19.6.to ty asi 20.6. ;) :hug: Jsme na tom stejne ;)

• načítám...
2034
22.11.18 10:16

@iwinek
Je teda fakt, že když člověk chodil do práce, tak přišel do jiného prostředí a řešil pracovní věci. Já z práce odcházela na MD 8 týdnů před termínem, ale do posledního týdne před porodem jsem ještě na svůj vlastní popud pomáhala z domova novým kolegyním. Teda až v září, tak to sis to léto tedy musela užít. Já otoky měla taky, ale jen v prvním trimestru, když byly 40. Představit si v tom vedru chodit na monitory nebo rodit…i když ono už i v tom červnu může být hic. A jakpak máš staré první dítko?

• načítám...
1152
22.11.18 10:21

@mimka678 to dobře znám někdy je den, kdy už to vážně nejde a je nejlepší jít spát a doufat, že druhý den bude líp. To je klidně možný. Rozhodně to všechno na prohlídce řekni doktorovi ať o tom ví. Z krve by to měl zjistit. Na hlavu vlastně nic jen klid a zaspat. Bylo mi řečeno jedině nějaké bylinky optat se v lékárně, ale s těma opatrně. Minule jsem měla nějaký mazání na spánky a stalo za prd… Každopádně hodně pít. Jeee tak to je hezký jak jsem se pěkně sešli :hug: ty termíny se ještě nejspíš trochu promění po screeningu ale o moc to nebude :palec:

• načítám...
5447
22.11.18 10:28

Holky,ufuf,vše v pořádku. Mimousci oba prospívají a mají 2,7 cm ???? Mám asi 5 fotek a krásne tloukla obě srdíčka,nádhera. Utz dělal už přes břicho a nejdřív prohmatnul břicho a říkal,že už je to na pohmat krásne cítit.
13.12. jdu teda na krev a screening,dělá to on a posílá to na genetiku a výsledky pak za týden.
Průkazku už taky mám - stejnou jako s Tomem ????

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100