Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zupina já jsem zatím ráda,že nepribiram. Možná jak jsem chodila do práce a fakt blbě jedla celý den,tak teď jak jim pravidelně a ne ty hnusy v práci,tak se prostě držím,zatím.
Tos mi připomněla,že vlastně si tak musím vzít 1500 na screening.
Jinak jsem si dneska taky priplatila 1000 a že budu mít častěji utz atd.
@dixi10 píše:
Já trochu čekala, že to nebude sedět, všude se počítá s cyklem 28 dní a já měla vždy 30 - 31. Jojo mám, večer mi přijde že je vždycky ještě větší, mám tu smůlu, že je na mě vidět každý kilo, což je blbý když to ještě nechci nikomu říkat.
No vidis to a muj cyklus byl porad 28 dnu a zkratil se na 26 dnu,tak ovulace 12-13ty den
Stejne se to bere pak podle UTZ kdyz dr.vidi velikost miminka
Taky to zakryvam no vypadam desne tehotne, tak nosim mikiny,volne tricka, bundy..
A snazim se chovat jakoze nic, no porad mam strach,aby jsem se neprokecla
Kdyz furt skuhram, ze jak se spatne citim,ze je asi blby tlak, ze jak mne boli zada atd. ![]()
@sonci82 Hmm u nás se za ty utz navíc taky platí, hold soukromá klinika, ale též si to zaplatím, chci vidět na vlastní oči že se Prckovi daří dobře
@mimka678 původně jsem měla podobný plán, ale moje mamka by to na mě poznala takže to věděla a kombinace štěstí a alkoholu udělala svoje
no co všechno bude prostě v pořádku tečka
juuu to je krásný plán úplně vidím jak bych byla rozněžnělá
to teda nebudeš mít jednoduchý
volný oblečení a vymluvit se třeba na migrénu u té jsou i nevolnosti…přeji hodně štěstí s kamufláží
na mě teda asi není nic moc vidět, ale to bude i tím, že nejsem úplnej hubeňour
brala jsem, ale pak mi doktor napsal listovku a jodid takže zobu jen to. Máš se na úklid vytento a odpočívat. Určitě doma nemáte na podlaze bláto tak úklid počká až ti bude líp
myslím, že bude protože se mi opravdu nechce věřit, že by to všechno do sebe až tak přesně zapadlo. No uvidíme člověk míní příroda mění ![]()
Holky u nás v práci co jsou tu se mnou v kanclu to už taky poznali, ale zatím jsem jim to nepotvrdila. Čekám na 12tt a nejdřív to musím říct sefce
@Zupina mazat klidně můžeš. Já už mažu. Ale někde jsem četla, že pokud se mají udělat udělají se ať se maže sebe víc. Každopádně mám z minulosti taky, a proto to tentokrát zkusím. Budu aspoň vědět, že jsem pro to něco udělala ![]()
@dixi10 Ahoj, zubař mi byl doporučen 2× - 1× na začátku druhého trimestu, 1× cca týden před porodem (to fakt nevím jak se tam budu s tím pupkem valit) a praktit - 1× na začátku druhého trimestru.
@Zupina jj, u nás taky, těhotenský balíček 2 000, ale aspoň budu více v klidu ![]()
@Zupina Drž se, já taky v práci zatloukám…a to tady každou chvíli někdo slaví narozeniny, takže jakože piju z papírového kelímku a pak to nenapádně vyleju
. 11.12. máme teamovou večeri, tak bycho to chtěla oznámit tam.
@Zupina píše:
@dixi10 taky se nám povedlo náhodně neplánovaně a mimo plodné dny. Ale já po Mimi toužila už hodně dlouho takže jsem nadšená
já byla v naprostým šoku, vůbec jsem to tak rychle nečekala, přítel měl docela problémy a do dnes je urologický pacient, takže o to byla šance menší, radost mám samozřejmě taky, jen mi pár dnů trvalo se z toho vzpamatovat ![]()
Jinak jak jsem si pochvalovala, že mi je líp, tak dneska je mi strašně - zimnice, ospalost, žaludek na vodě a to jsem si myslela, že jsem z toho venku ![]()
@iwinek píše:
@mimka678 původně jsem měla podobný plán, ale moje mamka by to na mě poznala takže to věděla a kombinace štěstí a alkoholu udělala svojeno co všechno bude prostě v pořádku tečka
juuu to je krásný plán úplně vidím jak bych byla rozněžnělá
to teda nebudeš mít jednoduchý
volný oblečení a vymluvit se třeba na migrénu u té jsou i nevolnosti…přeji hodně štěstí s kamufláží
na mě teda asi není nic moc vidět, ale to bude i tím, že nejsem úplnej hubeňour
brala jsem, ale pak mi doktor napsal listovku a jodid takže zobu jen to. Máš se na úklid vytento a odpočívat. Určitě doma nemáte na podlaze bláto tak úklid počká až ti bude líp
myslím, že bude protože se mi opravdu nechce věřit, že by to všechno do sebe až tak přesně zapadlo. No uvidíme člověk míní příroda mění
Tak nekdy to fakt nejde zakryt, proste je to poznat a uz se to neschova
To je fajn napad s migrenou, dekuji za tip
Budu muset zkusit jestli mi to projde
Kdyz by to neslo na svatky, tak aspon po 1.screeningu, tak snad se to povede
Jodid beres kvuli stitne zlaze?
Ja musim primo prasky od endokrinolozky, takze jodid by nestacil
Taky nejsem hubenour, tak akorat jenze brisko narostlo brzo a taky celkove hrubnu, musim jist, jinak je mi hrozne spatne ![]()
Nemame neporadek, jenze ja jsem detailistka, musi byt vse v poradku v tom se na sebe zlobim
Odpocivat moc neumim v tom jsem pripad..
Uvidis, mozna ze hezky terminek vyjde
![]()
Holky, jak to mate s barvenim vlasu a lakovanim nehtu?
Pry se mame vyhybat chemikalijim, coz barvy a laky jsou..Tak nevim, kdy je to lepsi, jestli az pozdeji v tehu nebo na zacatku to nevadi..Barvite si vlasy? ![]()
@mimka678 vlasy si moc nebarvim asi tak 3× za rok jen a na nehty chodím gelové tak nevím zda to vadí zrovna včera jsem byla. Ale kámoška blondýna chodí je kadeřnici co měsíc s chodila tak i v tehu a bylo to ok
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat