Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5447
22.11.18 11:50

@Zupina já jsem zatím ráda,že nepribiram. Možná jak jsem chodila do práce a fakt blbě jedla celý den,tak teď jak jim pravidelně a ne ty hnusy v práci,tak se prostě držím,zatím.

Tos mi připomněla,že vlastně si tak musím vzít 1500 na screening.

Jinak jsem si dneska taky priplatila 1000 a že budu mít častěji utz atd.

• načítám...
2368
22.11.18 11:54
@dixi10 píše:
Já trochu čekala, že to nebude sedět, všude se počítá s cyklem 28 dní a já měla vždy 30 - 31. Jojo mám, večer mi přijde že je vždycky ještě větší, mám tu smůlu, že je na mě vidět každý kilo, což je blbý když to ještě nechci nikomu říkat. :mrgreen:

No vidis to a muj cyklus byl porad 28 dnu a zkratil se na 26 dnu,tak ovulace 12-13ty den :lol: Stejne se to bere pak podle UTZ kdyz dr.vidi velikost miminka ;) Taky to zakryvam no vypadam desne tehotne, tak nosim mikiny,volne tricka, bundy.. :think: A snazim se chovat jakoze nic, no porad mam strach,aby jsem se neprokecla :mrgreen: Kdyz furt skuhram, ze jak se spatne citim,ze je asi blby tlak, ze jak mne boli zada atd. :lol:

• načítám...
13012
22.11.18 11:55

@sonci82 Hmm u nás se za ty utz navíc taky platí, hold soukromá klinika, ale též si to zaplatím, chci vidět na vlastní oči že se Prckovi daří dobře

• načítám...
1152
22.11.18 12:02

@mimka678 původně jsem měla podobný plán, ale moje mamka by to na mě poznala takže to věděla a kombinace štěstí a alkoholu udělala svoje :D no co všechno bude prostě v pořádku tečka :D juuu to je krásný plán úplně vidím jak bych byla rozněžnělá :srdce: to teda nebudeš mít jednoduchý :think: volný oblečení a vymluvit se třeba na migrénu u té jsou i nevolnosti…přeji hodně štěstí s kamufláží :dance: na mě teda asi není nic moc vidět, ale to bude i tím, že nejsem úplnej hubeňour :lol: brala jsem, ale pak mi doktor napsal listovku a jodid takže zobu jen to. Máš se na úklid vytento a odpočívat. Určitě doma nemáte na podlaze bláto tak úklid počká až ti bude líp ;) myslím, že bude protože se mi opravdu nechce věřit, že by to všechno do sebe až tak přesně zapadlo. No uvidíme člověk míní příroda mění :P

• načítám...
13012
22.11.18 12:03

Holky u nás v práci co jsou tu se mnou v kanclu to už taky poznali, ale zatím jsem jim to nepotvrdila. Čekám na 12tt a nejdřív to musím říct sefce

• načítám...
256
22.11.18 12:05

@sonci82 Krásné fotečky :srdce: :srdce:

• načítám...
1152
22.11.18 12:07

@Zupina mazat klidně můžeš. Já už mažu. Ale někde jsem četla, že pokud se mají udělat udělají se ať se maže sebe víc. Každopádně mám z minulosti taky, a proto to tentokrát zkusím. Budu aspoň vědět, že jsem pro to něco udělala :palec:

• načítám...
256
22.11.18 12:07

@dixi10 Ahoj, zubař mi byl doporučen 2× - 1× na začátku druhého trimestu, 1× cca týden před porodem (to fakt nevím jak se tam budu s tím pupkem valit) a praktit - 1× na začátku druhého trimestru.

• načítám...
256
22.11.18 12:11

@Zupina jj, u nás taky, těhotenský balíček 2 000, ale aspoň budu více v klidu :palec:

• načítám...
256
22.11.18 12:13

@Zupina Drž se, já taky v práci zatloukám…a to tady každou chvíli někdo slaví narozeniny, takže jakože piju z papírového kelímku a pak to nenapádně vyleju :mrgreen: :mrgreen: . 11.12. máme teamovou večeri, tak bycho to chtěla oznámit tam.

• načítám...
4025
22.11.18 12:22
@Zupina píše:
@dixi10 taky se nám povedlo náhodně neplánovaně a mimo plodné dny. Ale já po Mimi toužila už hodně dlouho takže jsem nadšená

já byla v naprostým šoku, vůbec jsem to tak rychle nečekala, přítel měl docela problémy a do dnes je urologický pacient, takže o to byla šance menší, radost mám samozřejmě taky, jen mi pár dnů trvalo se z toho vzpamatovat :lol:

• načítám...
4025
22.11.18 12:23

Jinak jak jsem si pochvalovala, že mi je líp, tak dneska je mi strašně - zimnice, ospalost, žaludek na vodě a to jsem si myslela, že jsem z toho venku :zed:

• načítám...
2368
22.11.18 12:36
@iwinek píše:
@mimka678 původně jsem měla podobný plán, ale moje mamka by to na mě poznala takže to věděla a kombinace štěstí a alkoholu udělala svoje :D no co všechno bude prostě v pořádku tečka :D juuu to je krásný plán úplně vidím jak bych byla rozněžnělá :srdce: to teda nebudeš mít jednoduchý :think: volný oblečení a vymluvit se třeba na migrénu u té jsou i nevolnosti…přeji hodně štěstí s kamufláží :dance: na mě teda asi není nic moc vidět, ale to bude i tím, že nejsem úplnej hubeňour :lol: brala jsem, ale pak mi doktor napsal listovku a jodid takže zobu jen to. Máš se na úklid vytento a odpočívat. Určitě doma nemáte na podlaze bláto tak úklid počká až ti bude líp ;) myslím, že bude protože se mi opravdu nechce věřit, že by to všechno do sebe až tak přesně zapadlo. No uvidíme člověk míní příroda mění :P

Tak nekdy to fakt nejde zakryt, proste je to poznat a uz se to neschova ;) To je fajn napad s migrenou, dekuji za tip :* :hug: Budu muset zkusit jestli mi to projde ;) Kdyz by to neslo na svatky, tak aspon po 1.screeningu, tak snad se to povede :) Jodid beres kvuli stitne zlaze? :) Ja musim primo prasky od endokrinolozky, takze jodid by nestacil :zed: Taky nejsem hubenour, tak akorat jenze brisko narostlo brzo a taky celkove hrubnu, musim jist, jinak je mi hrozne spatne :?
Nemame neporadek, jenze ja jsem detailistka, musi byt vse v poradku v tom se na sebe zlobim :lol: Odpocivat moc neumim v tom jsem pripad.. :zed: Uvidis, mozna ze hezky terminek vyjde ;) :srdce:

• načítám...
2368
22.11.18 12:44

Barveni vlasu

Holky, jak to mate s barvenim vlasu a lakovanim nehtu? :think: Pry se mame vyhybat chemikalijim, coz barvy a laky jsou..Tak nevim, kdy je to lepsi, jestli az pozdeji v tehu nebo na zacatku to nevadi..Barvite si vlasy? :)

• načítám...
13012
22.11.18 12:52

@mimka678 vlasy si moc nebarvim asi tak 3× za rok jen a na nehty chodím gelové tak nevím zda to vadí zrovna včera jsem byla. Ale kámoška blondýna chodí je kadeřnici co měsíc s chodila tak i v tehu a bylo to ok

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100