Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
256
17.11.18 16:40

@GoldGirl Ahoj, služba je dle mého stejná jen to tam vypadá líp, jedná se o malou kliniku ve vile (ale výhledově se stěhují) a berou na čas ;)

• načítám...
280
17.11.18 20:45

@Krjan Na screening jsem objednaná už déle, v době, kdy mimi vcelku odpovídalo podle MS (to bylo jen o 3 dny větší). Moji doktorce se však zdálo, že by to mohlo být přece jen na screening brzy a to právě i když už bylo větší o ten týden. Doporučila mi zavolat si znovu a přeptat se (pro jistotu), tak jsem volala a řekli mi, že je to v pořádku že můžu normálně tak jak jsem objednaná. A to jsem paní uvedla jak týden podle ms tak podle utz

• načítám...
5331
17.11.18 20:47

@CoComela v klidu, od začátku mi vuuubec nic není. Jsem 12+5. Kdybych ho neviděla na utz, nevěřil A bych, že jsem těhotná. Včera jsem byla na screeningu a jsme naprosto zdraví :hug: takže se raduj, že netrpis

• načítám...
757
17.11.18 21:04

@jasna.s mě doktor objednal do své ordinace na 30.11. prý přijít na lačno protože bude brát krev a moč s sebou… utz v ordinaci má svůj a kvalitní. Mysliš že by to mohl udělat i on? Funguje i jako doktor v centru asistované reprodukce… :nevim:

• načítám...
5331
17.11.18 22:00

@Jíťa31 záleží jesli na to má certifikát. Někteří doktoři to dělají. Je to opravdu komplikovaný utz, není to na 5 min.

• načítám...
241
17.11.18 22:17

@Dannylinka dekuji za podporu :) Ja si stale rikam, ze jsem jedna z tech stastnejsich, co se nevolnosti tyce, ale cervicek obcas zahloda :roll:

• načítám...
24
17.11.18 22:45

Ahoj holky, je už někdo na neschopence? Můzu se zeptat na pár věci?
Když budu na neschopence tak mateřská se počitá z toho zaměstaní kde jsem byla tři roky? nebude ohled na neshopenku? A kdy mi skonči neschopenka a bude mateřská? A rovnou po mateřské v pul roce je rodičák? Na internetu je milion članku ale nemužu se v tom vyznat :nevim: nikdy jsem nebyla ani na neschopence ani na UP tak v tom mám bordel, když se zeptám kamaradek, bylo by jim jasné proč se ptám a to chci udržet do vánoc. Moc prosim o info.

• načítám...
3077
18.11.18 07:29

@Jíťa31 To budeš v jakém týdnu? Dost možná ti jen budou brát krev na krevní obraz, cukrovku a pohlavní nemoci. Já takhle šla na odběry a nesla jsem i moč. Na screening nemusíš být nalačno a dělá se mezi 11.-14. týdnem.

• načítám...
3077
18.11.18 07:30

@Dannylinka Joo a dodatečně vše nejlepší k narozeninám! :kytka:

• načítám...
5331
18.11.18 08:06

@jasna.s děkuji. Jak to dopadlo vám?

• načítám...
178
18.11.18 09:02
@CoComela píše:
@Dannylinka dekuji za podporu :) Ja si stale rikam, ze jsem jedna z tech stastnejsich, co se nevolnosti tyce, ale cervicek obcas zahloda :roll:

Žádný stres :) Taky mi od začátku vůbec nic není, občas jen únava. Prostě každá žena to má jinak, buď ráda, že je ti fajn. Vím, že někdo třeba tvrdí, že to, že je ti zle znamená, že je vše v pořádku, a když ti nic není, je to divné, ale fakt není. Měla jsem to tak i u prvního syna, že mi nic nebylo a vše proběhlo bez komplikací a je z něj super zdravý chlapík :mavam: Každá na těhotenství holt reagujeme jinak :)

• načítám...
12032
18.11.18 11:48
@FrenchPAW píše:
Když budu na neschopence tak mateřská se počitá z toho zaměstaní kde jsem byla tři roky? nebude ohled na neshopenku? A kdy mi skonči neschopenka a bude mateřská? A rovnou po mateřské v pul roce je rodičák? Na internetu je milion članku ale nemužu se v tom vyznat :nevim: nikdy jsem nebyla ani na neschopence ani na UP tak v tom mám bordel, když se zeptám kamaradek, bylo by jim jasné proč se ptám a to chci udržet do vánoc. Moc prosim o info.

Ja jsem na neschopence a taky nevim jak to budu mit, ja mozna ani na materskou nedosahnu…pracovala jsem jen 5. mesicu a pres dva roky na UP kvuli detem a predtim necely rok jsem pracovala. Jenze jsem vycetla ze musis mit odprac 270mes za posl. 2 roky, tak asi budu mit smulu…

• načítám...
11
18.11.18 11:57

Ahojte :) pokud muzu tak se k vam pridam. jsem ve 12. tydnu a termin mam 6.cervna. jen dva tydny uz jsem na neschopence, ale doufam, ze do prace se budu moct jeste vratit.

• načítám...
226
18.11.18 15:05
@FrenchPAW píše:

Teď jsem na neschopence a doufám, že za 14 dní budu moc do práce. Mateřská se počítá z průměrného přijmu, ne z neschopenky. Já si myslím, že pokud by jsi ukončila neschopenku a pak nastoupila na mateřskou, tak máš nárok na klasických 28 týdnů mateřské a pak přecházíš na rodičovskou dovolenou. Ale netuším, jak je to s dočerpáním dovolené atd.
Pokud jsem to napsala špatně, tak se omlouvám, na personálním by ti to pak měli říct přesně a zeptáš se jak to budeš oznamovat v práci.
Já to v práci musela říct, že jsem v jiném stavu, protože jsem přerušila školení a šla na nemocenskou.

• načítám...
4025
18.11.18 15:53
@Dannylinka píše:
@sonci82 Taky už mám, včera mi přišel :dance: dnes se mi taky blbě spalo, ale to bude možná nervozitou. Dnes oznamujeme pritelovo rodině :pankac:

Tak jak proběhlo oznámení? My to zatím pořad odkladame :oops:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí