Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
757
15.11.18 20:19

@sonci82 tak my jména máme už dlouho. Pomohly nám starší děti :potlesk:
A taky jsi tak unavená? Já ráno vstanu, dojdu do krámu, dám snídani a jdu spát, pak oběd, pro děti do školy a spát a pak teda vydržím i do půl 10 :D . A nemůžu si pomoct, úplně mě únavou pálí oči :zed:

• načítám...
5447
15.11.18 20:24

@Jíťa31 chces vedet dnesni muj den? Cca od tri jsem nespala, mozna do pul sesty. Pak jsem se vzbudila asi 7:10, tak jsem se synem snidala, odesel do skoly a ja si zas lehla k manzelovi (ten ma az odpoledni), vzbudili jsme se asi v pul desaty, ale byla jsem hotova, jsem myslela, ze ani nevstavu a musela jsem si zase dat neco k jidlu. UVarila jsem obed a pak on odesel, ja jela neco vyridit do mesta, prijedu dom a ze si budu cist, byli asi tri..prectu stranku a spim, a malej prisel az po pul paty, mel i krouzek. No a doted jsem takova jak matoha a nevim, zda na manzela vydrzim az prijde. Ale taky vzdy hrozne citim oci, jak mi pali :(

• načítám...
5447
15.11.18 20:25

ale pokud ma manzel ranni, tak vstavam s malym stejne v sedm a pak uz nespim a chodim spat po obede a kolikrat spim dve, tri hodiny :D

• načítám...
546
15.11.18 20:36

Holky, me je vas lito, jak nemuzete jist a spat a na zachod a tak…ja uz jsem docela v poho i s tou unavou… jenom teda kdyz mam den, jako vcera - rano doktor, pak nejaky nakupy s chlaem, obed s tchanem, poklidit doma, nasi na kafe a pak litat po meste s mamou - nehty, vlasy, nakupy - byla jsem doma v devet, bolela me hlava a byla jsem asi i protivna, dneska jsem toho teda mela plny kecky i z prace :roll: alespon jsem si dala dobrej obidek :P (posilam fotku :) )

Jinak pred casem jste tu resily, jaky pouzivate appky, tak ja muzu doporucit (pouzivam obe):

1. Flo - prehledne zaznamenavani MS, ovu, pekne udelany pregnancy mode, zajimave tipy…myslim, ze ho oceni hlavne maminky dvojcatek, je tam hezky ukazany miminko, jak si plave a jdou nastavit i dvojcatka (taky prikladam foto :) )

2. I'm Pregnant - trackovani hmotnosti, doporucenne cviceni, trackovani pohybu mimca, jde tam udelat seznam co potrebujete dokoupit, co s sebou do porodnice atd. Pekny prehled vyvoje miminka tyden po tydnu, velikostni srovnani, jak roste v brisku, na co si ten ktery tyden davat pozor

Nevyhoda obou je pro neanglicky mluvici, ze nejsou v cestine :(

Příspěvek upraven 15.11.18 v 20:37

• načítám...
479
15.11.18 20:36

@MartaKosta mne se tedy mohutne spineni „povedlo“ nekdy 5.-6. tt. Potom uz ne. Pokud neni cervene, nemelo by to byt fatalni.

• načítám...
4025
15.11.18 20:37
@sonci82 píše:
@dixi10 jako holku-holky bych pojmenovala hned,ale kluka nevím..jedno jméno bych dala ještě možná,ale dvě…holčičky mají lepší výběr a já doufám,že aspoň budem mít páreček. A kdyby to byli dva kluci,tak mi švihne :lol: ale tak hlavně,aby bylo vše ok :palec:

Přesně ty holky nám jdou taky lip

• načítám...
227
15.11.18 20:54

@Sam4077 tak to bude obr.. já 10+2 a 29 mm :lol:

• načítám...
546
15.11.18 21:01

@Sasori tak to mam radost :lol: ja jsem k tomu strasne malinkata :D to budu za chvili jak obelix :lol:

• načítám...
1384
15.11.18 21:10

@Sam4077 mám aplikaci menstruační kalendář, pak lze přepnout na těhotenství, také fajn a je v češtině :palec:

• načítám...
202
16.11.18 06:31

Ahoj holky, teda včera jsem to zase nestihla číst a kolik je tu příspěvků. Vítám nové členy a taky trochu závidím, že už jste tak daleko :lol: Já dnes 7 + 5tt a včera jsem byla poprvé zpět na gyndě u mého doktora (do té doby IVF) a nedělal mi ani ultrazvuk (trochu víc jsem se těšila), ale 28.11. jdu na krev a pak v polovině prosince na screening až do Uničova :,( Jinak se ptal co a jak a říkal, že ta zácpa není dobrá, že bych měla chodit každý den a nařídil mi jíst každý večer hrušku a mít pohyb. Tak včera jsem se hodinu procházela venku a doteď mně bolí podbřišek, takže to asi bylo moc, ale zkusím o víkendu nějaké cvičení podle youtube. Jinak konečně pátek, takže Vám přeji, ať Vám poslední pracovní den uteče :srdce:

• načítám...
194
16.11.18 06:59

@Veerousek tak to jsme stejně, já dneska taky 7+5tt :D

• načítám...
Anonymní
16.11.18 07:23
@dixi10
@dixi10 píše:
Dekuju za odpovědi, já jsem strašně zvědavá a taky by nám odpadlo vymýšlení jednoho jména :potlesk:

To bohužel neopadne. V porodnici musíš vyplnit jména pro holku i kluka, kdyby náhodou. Nebo to alespoň předtím tak bylo (3 roky zpátky) A pokud nejsi vdaná, tak to budeš muset vyplňovat i na úřadě k přiznání otcovství. A k tvému dotazu ohledně pohlaví. Hrozně záleží, jak bude mimčo zrovna natočené. Když tam bude mít nohu, tak dr neuvidí nic, klidně do 25.týdne. Jedna kamarádka to tak měla. U mě to bylo na druhotrimestrálním screeningu, tj. Cca 20.týden, do té doby byl otočený zadkem :) Zatím ještě anonym P.

• Upravit
21681
16.11.18 07:58
@Gilmorka píše:
@dixi10 na screeningu ve 14tt

To je moc brzo, je to max. 70% protoze pohlavni hrbolek je podobny, az potom se rysuji pohlavni organy. Na druhem screeningu je to presnejsi, pokud se mimco hezky natoci a roztahne nozky :mrgreen:

• načítám...
21681
16.11.18 08:05
@Anonymní píše:
@dixi10To bohužel neopadne. V porodnici musíš vyplnit jména pro holku i kluka, kdyby náhodou. Nebo to alespoň předtím tak bylo (3 roky zpátky) A pokud nejsi vdaná, tak to budeš muset vyplňovat i na úřadě k přiznání otcovství. A k tvému dotazu ohledně pohlaví. Hrozně záleží, jak bude mimčo zrovna natočené. Když tam bude mít nohu, tak dr neuvidí nic, klidně do 25.týdne. Jedna kamarádka to tak měla. U mě to bylo na druhotrimestrálním screeningu, tj. Cca 20.týden, do té doby byl otočený zadkem :) Zatím ještě anonym P.

Jmeno muzete uvest az po porodu, to jen porodnice zbytecne tlaci.
 https://radiozurnal.rozhlas.cz/…odem-6286362

Ja mela druhy porod tak rychly, ze jsem porodila malem v aute par metru pred porodnici, papiry se vyplnovaly az v klidu po porodu :D

• načítám...
278
16.11.18 09:41

@Sam4077
@Sasori
Holky, moje mimco je v 9+6 39mm, az mi Dr. upravila na 10+6. No a ted jsem mela problem sehnat misto na ten screening v 1.trim. Nastesti se naslo volne misto u Apolinare, takze dneska vstavacka v 5:30 abych stihla dojet do Prahy..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100