Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sasori jsme skoro stejně, já dnes podle ms 10+6. 5.12. Mě čeká screening.
tak to budeš mít nějak podobně ![]()
Já dnes 8+0 kolegyně už to nějak vycítili pořád se mě ptají, ale nic jsem jim nepotvrdila dokud to nebude vědět šéfová a ty se fakt bojím takže si v hlavě pořád pripravuji jak ji to řeknu, ale kdykoli ji vidím ztratím odvahu. A nevím zda ještě není brzy. Kdosi tu psal že přišel o Mimi ještě i v 8+4 ![]()
@Jíťa31 mě podbřišek bolí taky často a jen vpravo kde je Mimi
taky mám velký strach. JE to pichlavá pálivá bolest. Mám už dvě děti a tohle je prostě jiné to jsem u nich neměla. Ale je mi teda zle dennodenně celý den nejhorší je to navečer, chodím spát dřív než děti abych tu nevolnost zaspala. A krásně se mi naplnili ty mé pytlíky od čaje kterým se jinak říká prsa, tak doufám že je vše ok ![]()
@MartaKosta Marti já se synem spinila v 9tydnu, bylo to na první svátek vánoční a akorát jsme se chystali to říct rodině.
Byl to děsný pocit,jeli jsme raději na pohotovost a tam mi ukázali Mimi i se srdíčkem, kterému se dařilo dobře, jen byl vedle něho hematom a ten způsoboval to špinění, tak jsem dostala něco na vstřebáni a uklidnění špinění a bylo to ok.
@Zupina píše:
@mimka678 ty vado to je kombinace Vanocka se salámemno já dnes snudala žitný chléb s žervé a navrch jsem si nakrájela kolečka banánu
taky super kombinace
Njn, kombinace jak vysita, jenze mazanec taky jime se sunkou nebo klabaskou
Banan na zerve, hmm lahoda
Dnes jsem nastesti udelala rybaci pomazanku, tak experimenty nebyly ![]()
@Slunicko.R já jdu příští týden na krev kvůli screeningu a to mě rovnou objedná.. říkala, že cca za 14 dní bych měla jít, takže to vychází na toho 3.-7.12. ![]()
@Sasori Já jdu na krev zítra a screening 3.12. ,–) Na ultrazvuku jsem byla naposledy 6.11, tak je to šíleně dlouhá doba…nejraději bych byla pořád u gyndaře a kontrolovala, zda je u mě mimi v pořádku
![]()
Ahoj tak já budu asi na přelomu červen červenec
Dneska 8+0 ![]()
@Bikoslave Ahoj. Máme to podobně, já jsem 7 + 4tt
termín mi vychází na 30.06. ![]()
@Zupina Jak jsme si už dřív psaly, já se to také bojím říct ředitelce, ale určitě dřív jak po 12tt to neřeknu… ![]()
Tak se holky hlásím z kontroly
vše v pořádku srdičko krásně tlouklo ) termín porodu 24. 6.
miminko změřila na 7+2 ale dle ms jsem 8+3 a říkala že se budeme řídit ms, že tady to první měření bývá nepřesné, že jde o setiny milimetru
dostala jsem průkazku a příští týden se mám objednat na screening
tak jsem zvědavá na kdy mě objednají ![]()
@paandoraa ani nemluv, taky jsem měla strach zda bude vše ok. Ale když jsem na ultrazvuku viděla mimco, tak mě spadl kámen ze srdce. Minulé tam byla jen rozmazaná cmouha
a teď už fakt pidi mimco
a u tebe to bude taky tak ![]()
@Zuzka2016 24.6. mám narozky taky bych chtěla aby se tak moje Mimi narodilo
Holky mě dnes Třešti hlava tak přemýšlím zda to přežít nebo zda si můžu něco vzít třeba paralen?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat