Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
14.11.18 10:33
@Siesta1 píše:
Ahoj holky, tak už jsem v 10. týdnu (9+1). Nevolnost se mi zlepšila, ale někdy sním jen poloviční porci. Oproti ne-těhotenství je to fakt změna, to jsem jedla dost a často. A únava mi nezmizela. Odpoledne je to vždy krizovka, včera jsem usnula jak jsem přišla z práce. Přítel moc s tím spokojen není, protože ho opravdu zanedbávám. Jak jste psaly o zhoršení ekzému a pleti, tak to mám taky. I když já s ekzémem bojuji celý život a už mi to přijde asi normální. Teda takové chutě, co popisujete :mrgreen: Jinak další týden v pondělí jdu na kontrolu a už bych měla dostat těhotenskou průkazku. Nemohu se dočkat až zase uvidím miminko :andel:

To mas skoro jako ja, dnes mam 9tt+0 :) Nevolnosti taky polevili, no nekdy se ukazou na cely den ;) Moje plet je hodne sucha ,hlavne ted v tehu :( Muzu se mazat i 3× denne a porad jsem jako suche listi :roll: Prukazku taky jeste nemam, uvidim, kdy mi ji dr.da :) Kontrola az za 10 dni, uz cekam dva tydny, jeste tak dlouho, normalne jsem z toho na prasky :think: :zed:

• načítám...
473
14.11.18 10:43
@mimka678 píše:
To mas skoro jako ja, dnes mam 9tt+0 :) Nevolnosti taky polevili, no nekdy se ukazou na cely den ;) Moje plet je hodne sucha ,hlavne ted v tehu :( Muzu se mazat i 3× denne a porad jsem jako suche listi :roll: Prukazku taky jeste nemam, uvidim, kdy mi ji dr.da :) Kontrola az za 10 dni, uz cekam dva tydny, jeste tak dlouho, normalne jsem z toho na prasky :think: :zed:

Jsem ráda, že nevolnosti jsou pryč. Jen jsem si všimla, že mi začíná vadit maso, nejvíc asi kuřecí (vepřové jsem i dřív moc nejedla). A tím, že jím méně, tak mám taky problémy se zácpou, jak psaly holky :roll: Taky jsem úplně vysušená, ale mívala jsem to i v ne-těhotenství, ale teď mi to přijde možná ještě víc. Pořád se musím mazat. Na tu kontrolu jdeš teda dost pozdě… Já měla jít už tento týden, ale v práci mi to nevychází. Gynekolog říkal, že mi vezme krev. Nevím teda proč… Jestli kvůli RHfaktoru nebo něco jiného…

• načítám...
2368
14.11.18 11:04
@Siesta1 píše:
Jsem ráda, že nevolnosti jsou pryč. Jen jsem si všimla, že mi začíná vadit maso, nejvíc asi kuřecí (vepřové jsem i dřív moc nejedla). A tím, že jím méně, tak mám taky problémy se zácpou, jak psaly holky :roll: Taky jsem úplně vysušená, ale mívala jsem to i v ne-těhotenství, ale teď mi to přijde možná ještě víc. Pořád se musím mazat. Na tu kontrolu jdeš teda dost pozdě… Já měla jít už tento týden, ale v práci mi to nevychází. Gynekolog říkal, že mi vezme krev. Nevím teda proč… Jestli kvůli RHfaktoru nebo něco jiného…

No prave, kvuli celodennim nevolnostem jsem byla totalne nepouzitelna :roll: Fakt mi bylo mizerne, nastesti jsem neblinkala no stejne ten pocit, kdyz je to na krajicku a ze vseho te natahuje :? Uz je to lepsi a snad se nam to tedy nevrati ;) Maso taky nemusim, smrdi mi i sunka..Brrr :roll: No taky hovezi steak by jsem jiste zvladla ;) To mazani mne rozciluje, protoze to vubec nepomaha a jeste mi kosmetika smrdi :think: Zrejme malo pijeme dr. rikal, ze to chce minimalne 2 litry pres den, a to ja dam jenom asi litr i to nasilu :nevim: Jj hodne mam pozde kontrolu, vlece se to strasne 8o Taky mam jit na odbery, myslim, ze az zacatkem prosince, jeste mi zadne dr. nebral, ani na hcg, protoze ja chodim zatim do nemocnice a tam mne jen vysetri a udela utz :) Rh faktor vim, ze mam pozitivni, jeste z preventivky, kdy mi zistovali krevni skupinu :) Dnes jsem jak mechem prastena, nechapu proc, kdyz jsem vcelku spala ok :nevim:

Příspěvek upraven 14.11.18 v 11:05

• načítám...
12032
14.11.18 11:05

Jeste mam odpracovano jen 5. mesicu…tak nvim no…

• načítám...
473
14.11.18 11:28
@mimka678 píše:
No prave, kvuli celodennim nevolnostem jsem byla totalne nepouzitelna :roll: Fakt mi bylo mizerne, nastesti jsem neblinkala no stejne ten pocit, kdyz je to na krajicku a ze vseho te natahuje :? Uz je to lepsi a snad se nam to tedy nevrati ;) Maso taky nemusim, smrdi mi i sunka..Brrr :roll: No taky hovezi steak by jsem jiste zvladla ;) To mazani mne rozciluje, protoze to vubec nepomaha a jeste mi kosmetika smrdi :think: Zrejme malo pijeme dr. rikal, ze to chce minimalne 2 litry pres den, a to ja dam jenom asi litr i to nasilu :nevim: Jj hodne mam pozde kontrolu, vlece se to strasne 8o Taky mam jit na odbery, myslim, ze az zacatkem prosince, jeste mi zadne dr. nebral, ani na hcg, protoze ja chodim zatim do nemocnice a tam mne jen vysetri a udela utz :) Rh faktor vim, ze mam pozitivni, jeste z preventivky, kdy mi zistovali krevni skupinu :) Dnes jsem jak mechem prastena, nechapu proc, kdyz jsem vcelku spala ok :nevim:Příspěvek upraven 14.11.18 v 11:05

S tím pitím to bude asi pravda, moc toho taky nevypiju. Tak nsad ti to rychle uteče do další kontroly:) Já se často koukám na internetu, v jakém týdnu jsem a jak se miminko podle toho vyvíjí. Někde jsem našla i těhotenský kalendář k vytisknutí. Chtěla jsem ho sem vložit, ale odkaz se mi nenačte. Tím se bavím já :D

• načítám...
2368
14.11.18 11:48
@Siesta1 píše:
S tím pitím to bude asi pravda, moc toho taky nevypiju. Tak nsad ti to rychle uteče do další kontroly:) Já se často koukám na internetu, v jakém týdnu jsem a jak se miminko podle toho vyvíjí. Někde jsem našla i těhotenský kalendář k vytisknutí. Chtěla jsem ho sem vložit, ale odkaz se mi nenačte. Tím se bavím já :D

Dekuji, snad to utece :) Taky sleduju, jak se mimi vyviji v danem tydnu, je to take milene, kdyz vidis, jak se z „cervicka“ vyklubava clovicek ;) Vidis, dobry napad ten kalendar, zisel by se, kouknu na nej ;) Dobrou chut k obedu :kytka:

• načítám...
194
14.11.18 11:52

Díky bohu, že zatím žádné nevolnosti nemám. Zatím u mě jsou stejné příznaky jako před zjištěním těhu, takže mě bolí hodně prsa, podbřišek a šílená únava. Jinak jsem nebyla zvyklá ráno snídat, ale teď jak aspoň něco nesnim tak je mi šoufl ale neblinkam. :palec:

• načítám...
Dagmar_Smith
14.11.18 12:14

@sonci82
No ja syry taky miluju, jako netehotna jsem ujizdela na sladkym az nechutne, je pravda, ze ted takovou strasnou chut nemam, ale stejne si dam, za to podstatne mene, tak uprimne doufam, ze se to bude jen snizovat a snizovat. :)

• Upravit
6078
14.11.18 14:07

Ahoj holky, tak radost - konečně se na ultrazvuku objevilo srdce :) takže dobrý a termín porodu mám 25. června :)

• načítám...
20
14.11.18 14:35

Chci se zeptat, jestli má někdo zkušenost. Včera jsem trochu krvácela, tak jsem raději jela na pohotovost. Všechno je v pořádku, ale paní doktorka změřila prcka na 10+6, podle MS jsem 9+6 dneska. Vychází tak o týden starší. Jde mi o to, že k doktorce jdu až za 14 dní a má mi brát krev a za další týden screeningovy ultrazvuk. Podle MS by to vycházelo docela dobře, ale podle včerejšího měření bych na ultrazvuk šla až nějakých 14+0. Myslíte, že mám zkusit zavolat k doktorce a zeptat se? Nerada bych byla za nějakou kozu, ale taky nechci nic podcenit.

• načítám...
79
14.11.18 14:41

Holky achjo…dneska první ultrazvuk a prázdný gestacni váček. Podle MS bych měla být 8+0. Doktor říkal,že se to občas stává a že za týden to může být třeba dobrý,ale já si myslím,že mě jen uklidňoval. Brali mi krev a za týden jdu na kontrolu. Četla jsem,že se to opravdu občas někomu stalo,že ještě nešlo nic vidět,ale to je mizivá pravděpodobnost :,(

• načítám...
5331
14.11.18 15:04

@Saxaki jo stalo a dokonce některé z nás tady. ???

• načítám...
581
14.11.18 15:10

@mimka678 mám dvě holky a u obou jsem měla krásnou pleť, silné vlasy ;)

• načítám...
581
14.11.18 15:11

@Saxaki mohla jsi mít ovulaci déle. U dcerky jsem ji měla až 30dc!

• načítám...
2368
14.11.18 15:14
@N-Nika píše:
@mimka678 mám dvě holky a u obou jsem měla krásnou pleť, silné vlasy ;)

No to jsi mne potesila :D Jinak mi desne lezou vlasy a to i pred tehu a hodne a ted se to zhosilo neskutecne :( Nevim, co s tim.. :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100