Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13.11.18 21:40

Zdravím

Ahoj budoucí maminky,
Já mam termín porodu podle aplikace 27 června..
Už jsem byla na ultrazvuku 2 krát.
A musím zaklepat, ale žádný nevolnosti nemám, ale za to se cpu.
Jo a akné se mi taky dělá což mě štve. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
3077
13.11.18 21:52

Mi se teď začaly dělat pupínky jen na pravé části obličeje :lol: ale asi to mám z mléka, protože jsem ho dřív moc nekonzumovala a teď jsem znovuobjevila kouzlo ovesné kaše s banánem. A taky z bílého pečiva, tomu jsem se bránila jako čert kříži a minuly týden mi skončila několikatýdenní vanockova mánie :lol: Jsem krevní skupina nula a pro tu není dobrý ani lepek, ani mléko. Co už :lol:

• načítám...
546
13.11.18 22:12

@jasna.s tak to jsme na tom uplne stejne.. nula a vanockova manie :lol:

• načítám...
202
14.11.18 07:23

Teda kombinace fazolové polévky s vajíčkem vede :lol: Já měla skoro každý den něco sladkého, ale teď se docela krotím a spíš mám chuť na slané věci, což jsem ráda, protože bych byla jak balon :lol: Jinak pleť mně trápí hodně a to víc, než předtím a tak to furt přisuzuji tomu, že prostě čekám holčičku a ta mi krásu bere :lol: :lol: :lol:

• načítám...
14.11.18 07:36

No já se toho sladkýho nemůžu zbavit ((((
To mě nenapadlo :lol: :lol: :lol: Akorát nevím jestli nečekáme holčičky všichni tady :lol: :lol:

• načítám...
13012
14.11.18 07:42

Hihi jsem ráda že v tom jídle nejsem sama :lol: jsou chvíle kdy mám hlad, ale chuť totálně na nic, pak mám zas chuť jako včera s tím aspikem a jen ho snim tak je mi zle. pleť mám ok, vlasy taky, jen pár bedaru v dekoltu a mezi prsama. Tak budu mít tedy asi kluka :roll:

• načítám...
13012
14.11.18 07:44

Jinak jsem tedy holky přestala pít kafe. Jak jsem to tu řešila, tak to prostě najednou přišlo samo. Přestalo mi úplně chutnat.

• načítám...
2368
14.11.18 07:52
@Zupina píše:
Jinak jsem tedy holky přestala pít kafe. Jak jsem to tu řešila, tak to prostě najednou přišlo samo. Přestalo mi úplně chutnat.

Taky jsem prestala pit kavu, uplne se mi zhnusila a nemuzu ani Caro, nebo Inku :roll: Tak obcas piju kakao :D A ja mam taky plet hezkou, zadny bedary, ani nic podobnyho, tak zeby jsme cekali kluciky? :think: :lol:

• načítám...
226
14.11.18 07:59

@mimka678
Asi Vám vezmu iluze, v prvním těhotenství jsem měla pleť krásnou a mám krásnou holku, akorát ke konci těhotenství jsem strašně otekla a zvětšil se mi nos, jak princezně ze Tří veteránů.

• načítám...
13012
14.11.18 08:09

@MartaKosta :lol: zvětšil se ti nos to je sranda. Já otekla u kluka, ale to bylo z horka je v červenci, tak teď mě to čeká asi zase.

• načítám...
13012
14.11.18 08:12

Jinak já bych holčičku ráda, mám doma oba exempláře a jeden zlobivý lump kluk mi stačí. I když pravda druhou hodnou holku mi stejně nikdo nezaručí :oops:

• načítám...
13012
14.11.18 08:14

@mimka678 kakao hmmm bych si i dala. Mám tu horkou čokoládu tak si jdu udělat tu, jsi me úplně na to navnadila.

• načítám...
323
14.11.18 08:31

@mimka678 mivam treba kdyz se nenajim ale uz tak jednou za deset dni ale za chvilu je mi lip. Tyjo ani nevim kdy asi kolem 9 tydne

• načítám...
227
14.11.18 08:34

Já a tím jídlem bojuju, když se nenajim, je mi špatně, takže něco naduju každý 2 hodiny. Snídani si před práci vždy koupím, nějaký rohlík se sýrem dnes jsem měla rohlík plněný šunkou sýrem. Svačina něco malého např. jogurt, ovoce, někdy i sladká tyčka, oběd co uvařím, vařím vaechno, druhá svačina kafe :roll: a k večeru se snažím jíst zeleninu, mozzarelu s rajčaty atd.
Jo a ujizdim na zavinacich ;) přítel to úplně nesnáší, tak to musím jíst potají v práci, ale bez dvou týdne bych se neobešla.

• načítám...
323
14.11.18 08:34

@Saxaki jsem zase vic hlidana kvuli predchozimu tehotenstvi se synem ale tentokrat si to uzivam :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100