Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
227
14.11.18 08:36

Jo a s tím hermelínem - plíseň, kterou obsahuje vylučuje v těle velké množství aminů, které můžou způsobit potrat. Tě listeriózy, bych se tolik nebála..

• načítám...
2368
14.11.18 08:41
@MartaKosta píše:
@mimka678
Asi Vám vezmu iluze, v prvním těhotenství jsem měla pleť krásnou a mám krásnou holku, akorát ke konci těhotenství jsem strašně otekla a zvětšil se mi nos, jak princezně ze Tří veteránů.

Tak to by bylo fajn, vzdycky jsem chtela princeznicku ;) :srdce: A snad mi nos neporoste jezisi :D

• načítám...
2368
14.11.18 08:44
@Zupina píše:
@mimka678 kakao hmmm bych si i dala. Mám tu horkou čokoládu tak si jdu udělat tu, jsi me úplně na to navnadila.

Jj, je fajn dat si kakao, ja piju hodne malo mlika a zrovna kakao muzu a z cokoladky bude mnamka ;) :palec:

• načítám...
13012
14.11.18 08:47

@mimka678 byla výborná a k tomu Míša řezy neb kolegyně slaví narozky, no je to dnes opět hresici den.

• načítám...
2368
14.11.18 08:48
@Balua píše:
@mimka678 mivam treba kdyz se nenajim ale uz tak jednou za deset dni ale za chvilu je mi lip. Tyjo ani nevim kdy asi kolem 9 tydne

Tak to znam :) Bylo mi hodne spatne a ted se to zlepsuje, tak si klopu ;) Dnes mam 9tt+0, mozna mas podobne tyden ;)

• načítám...
2368
14.11.18 08:49
@Zupina píše:
@mimka678 byla výborná a k tomu Míša řezy neb kolegyně slaví narozky, no je to dnes opět hresici den.

Njn, same dobrotky :D Mbe teda moc sladky nebere a to jsem vzdycky musela mit jednu sladkost denne :think: Fakt to vypada na klucika :lol:

• načítám...
5447
14.11.18 08:52

Teda takové chutě hned po ránu,Míša řezy mňam! My o víkendu měli BeBe buchtu (buchta,puding,sušenky,čokoláda) :pankac:
A v sobotu máme u našich oslavu,taťka má 70.,tak budou taky mnaminky :dance:
Já dneska se synem snidala rohlík s máslem a medem.

• načítám...
13012
14.11.18 08:59

Holky já sladký taky moc nemusím teď, spíš výjimečně. No jsem zvědavá co z té bublinky bude. Už se nemůžu dočkat až to bude vidět.

• načítám...
12032
14.11.18 09:05

Holky kafe taky nemuzu, karo jen rano v 5.30 a po hodine jeste dopijim po dceri minicaro slazene. Jinak ho moc nemusim.Pred tehu mi chutnalo. Nastesti mi zade zacala chutnat voda, jinak nevim co bych pila. Jinak tsky nemam na nic moc chut, ted jsem snedla cini minis s mlekem. Davala jsem to detem k snidani tak mi na to ted prisla chut…

• načítám...
2368
14.11.18 09:26

Holky moje snidane… :zed: Kdyby nekdo videl, tak asi bude koukat, ze jsem blazen.. :D Vanocka se salamem a k tomu kakao a zajidani redkvicky, okurky, rajcatka :lol: :zed: Boze muj, jeste, ze to nikdo nevidel :lol:

• načítám...
12032
14.11.18 09:54
@mimka678 píše:
Holky moje snidane… :zed: Kdyby nekdo videl, tak asi bude koukat, ze jsem blazen.. :D Vanocka se salamem a k tomu kakao a zajidani redkvicky, okurky, rajcatka :lol: :zed: Boze muj, jeste, ze to nikdo nevidel :lol:
:lol: tu vanocku si dokazu predstavit s tvrdym salame, napr herkulesem :lol: .Ja ted puju banan s mlekem ale dostala ksem chut nana okurku asi si jeste dojdu namatat rohlik pomazankovim maslem a na to kyselou okurku…
  • načítám...
12032
14.11.18 09:56

Holky jak to je s pracovni neschopnosti, kdyz me dr necha az do materske, muze me behem te doby zamestnavatel vyhodit?Myslim ze ne, ale nevim. Navic jak to bude s materskou kdyz mi zavazek konci na konci kvetna…?
 Dik

• načítám...
473
14.11.18 10:02

Ahoj holky, tak už jsem v 10. týdnu (9+1). Nevolnost se mi zlepšila, ale někdy sním jen poloviční porci. Oproti ne-těhotenství je to fakt změna, to jsem jedla dost a často. A únava mi nezmizela. Odpoledne je to vždy krizovka, včera jsem usnula jak jsem přišla z práce. Přítel moc s tím spokojen není, protože ho opravdu zanedbávám. Jak jste psaly o zhoršení ekzému a pleti, tak to mám taky. I když já s ekzémem bojuji celý život a už mi to přijde asi normální. Teda takové chutě, co popisujete :mrgreen: Jinak další týden v pondělí jdu na kontrolu a už bych měla dostat těhotenskou průkazku. Nemohu se dočkat až zase uvidím miminko :andel:

• načítám...
546
14.11.18 10:06

@Lemur84 vyhodit te urcite nemuzou, ale nevim jak to je kdyz ti bude koncit smlouva pred materskou. Vlastne ted te muzou vyhodit v podstate jen za hruby poruseni pracovni kazne, coz neschopnost neni :hug: snad jsem ti pomohla :)

• načítám...
2368
14.11.18 10:29
@Lemur84 píše: :lol: tu vanocku si dokazu predstavit s tvrdym salame, napr herkulesem :lol: .Ja ted puju banan s mlekem ale dostala ksem chut nana okurku asi si jeste dojdu namatat rohlik pomazankovim maslem a na to kyselou okurku…

No tak tehu ma zvlastni chute, uz se nedivim nicemu :lol: Prve dny jsem ficela na drubezi tlacenke s cibuli a octem :lol: Zajimave, ze co mi chutnalo mi ani vubec nechybi.. :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100