Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MartaKosta píše:
Hm, tak jsem začala špinit. Ještě jsem na kontrole nebyla, měla jsem jít 27.11. Podle kalkulačky bych mela byt v 8 +3. Moje doktorka má docela plno. Jsem mimo domov, na školení a teď nevím co mám dělat. Chjo.
A neboli te nic? Mozna jen je to hormonalni a nic to neznamena..Zrejme by trebalo aspon konzultaci po telefonu s dr.
Urcite to zkus..Pokud by to bylo vic dni, to uz by vedel, jestli treba Utros nebo Duphaston. Drzim palce ![]()
Špinění je docela v pořádku, horší by bylo krvácení.....
Včera jsem měla školení tak jsem to tu moc nečetla a nemůžu se dočíst ![]()
Jinak včera mi přišel Těhotenský deník a vřela moc všem doporučuji. Nejen, že krásně vypadá, ale jsou tam rady, typy a to od 1. týdne, včetně zaznamenání pocitů, dojmů, fotek, apod… až po porod a co si vzít do porodnice a tak. Už jsem včera začala postupně popisovat a jsem fakt nadšená. Posílám Vám i odkaz ![]()
https://www.knihydobrovsky.cz/…denik-630867?…
Na tomto odkazu je zbytečně drahý, já ho koupila za 207 Kč na megaknihy.cz ![]()
@Saxaki píše:
Děkuju za podporu. Ted jsem zjistila,že podle ovulace jsem 6+6,takže mne trochu svitla najede. Zítra chci jít na krev a v pondělí tak,ať vím na čem jsem. Já bych to taky nejradši nikomu neříkala do toho 12 týdne,ale s rodinou se vídáme hodně často a už teď je jim podezřelé proč si s nima nedám nic alkoholického atd.
Podezření mít můžou, u mě to máma taky vždy pozná
tak jestli jsi v 7.týdnu, tak to ještě máš čas, ale ta krev bude taky průkazná. U mě tedy říkala i minule gynekoložka, že vše vypadá normálně, což předtím nebylo. Hlavní, že můžeš otěhotnět přirozenou cestou, mám v okolí spousty holek, kterým nejde ani to. Těhotenství a zdravé miminko považuju za obrovský zázrak a dar. Věřím, že u tebe bude vše dobré ![]()
@Saxaki to mě mrzí!
člověk se těší na kontrolu že? A pak je zklamaný
ale uvidíš za týden, že bude všechno v pořádku ![]()
Holky poprvé jsem vyzkoušela Angelsounds, dnes 10+2 a krásně jsem slyšela srdíčko
je to teda umění ho najít, ale je to krása. V tehu pořád trpím prujmama, tak mám stavu a raději poslouchám, jestli bije ![]()
@Zuzka2016 píše:
@Saxaki to mě mrzí!člověk se těší na kontrolu že? A pak je zklamaný
ale uvidíš za týden, že bude všechno v pořádku
Děkuju za podporu. Každopádně jsem připravená na nejhorší,protože už jsem ve vysokém týdnu na to,aby tam nebylo nic vidět. No třeba se ale ještě vyklube
pak dám vědět. Děkuju ![]()
Dobré ráno holky, tak jsem do zakřikla dneska je mi první den špatně.. Mám žaludek na vodě. Co na to pomáhá? Snažím se do sebe dostat aspoň ovocný čaj.
@PaníPsíčková suchý rohlík nebo piškoty k čaji? Aspoň něco, není dobré být bez jídla, i když je ti špatně.
@Veerousek píše:
@PaníPsíčková suchý rohlík nebo piškoty k čaji? Aspoň něco, není dobré být bez jídla, i když je ti špatně.
Děkuji. Tak jsem do sebe nacpala pár piškotů a beru si do práce jogurt, kdyby se mi udělalo líp..
Tak já mám dneska po druhé kontrole
termín cca odpovídá podle MS bych dnes měla byt 10+4 podle ultrazvuku 10+2
vše prý vypadá v pořádku, mimco má 3 cm a už mám i fotečku ![]()
@mimka678 ty vado to je kombinace Vanocka se salámem
no já dnes snudala žitný chléb s žervé a navrch jsem si nakrájela kolečka banánu
taky super kombinace
@Zupina
pěkný kombinace, já nějaké vražedné kombinace nemám, ale za to mám furt chuť na tlačenku s cibulí, zavináče a takové, co jsem dřív nejedla ![]()
@Sasori krásná fotečka. Já jdu dnes na kontrolu, jsem 7 + 4tt, takže taková pěkná ještě nebude, ale i tak se těším, měl by mně dnes objednat už na krev a screening, to cca vychází za ty 4-5 týdnů ![]()
@Saxaki můj Dr tam neviděl nic a za týden už byla bublinka i se srdíčkem byla jsem tedy dle Ms 6+6 ale Mimi o něco mladší. doufejme že to budeš mít stejné a ještě se ukáže, třeba jsi opravdu měla dyl ovulaci. Brali ti krev na hcq? A půjdeš znovu na odběr? Já byla Ob den a HCG stouplo dvojnásobně
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat