Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21681
15.11.18 12:56

@Zupina pokud to brzo neprejde, tak bych si ho vzala

• načítám...
202
15.11.18 12:56

@Zupina Všude čtu, že by ses měla poradit s lékařem nebo lékárníkem o jakémkoliv prášku. Mně bolela hodně hlava, ale co jsem začala víc pít tak je to lepší. Teď se fakt snažím vypít ty 2 litry a hlava mně tolik nebolí, ale je to individuální. :)

• načítám...
81
15.11.18 12:57

A odkud jsi?? :) Moc gratuluji :)

• načítám...
81
15.11.18 12:58

@Veerousek Tak to máme skoro podobné :) Tak gratulace :)

• načítám...
81
15.11.18 13:00

Holky odkud kdo jste?? :) Jaká porodnice? :)
Dneska sem se dozvěděla z výsledku moči, že mám zánět… Tak snad to bude v pořádku a dr.obvodní mě řekl že můžu normálně brát penicilin, že to na mimčo nemá vliv, ale raději počkám na svého doktora :)

• načítám...
194
15.11.18 13:42

No tak holky s tou prací na mě nemáte, včera sem nastoupila do nové práce, takže klasika tři měsíce zkušební doba ale nepočítám že to vydržím a hlavně to za dva měsíce už bude pořádně vidět :( počítám že po svátcích půjdu marodit a co se bude dít potom už je pouze na rozhodnutí firmy. Dříve sem tu pracovala devět let tak snad se s nimi bude dát nějak domluvit :oops:

• načítám...
243
15.11.18 14:20

@Zupina prý max 3 paraleny za den nevadí

• načítám...
1384
15.11.18 14:20

Kladno, rodit budu opět na Kladně :mrgreen:
Jinak já dnes Ibalgin, také mi dost bolí hlava a v druhém těhotenství mě to teda trápí pekelně :zed:

• načítám...
113
15.11.18 14:42
@MartaKosta píše:
Hm, tak jsem začala špinit. Ještě jsem na kontrole nebyla, měla jsem jít 27.11. Podle kalkulačky bych mela byt v 8 +3. Moje doktorka má docela plno. Jsem mimo domov, na školení a teď nevím co mám dělat. Chjo.

Ahoj, ja jsem dnes 10+2 a spinila jsem už 3× nebo 4× někdy od 6. týdne. Pokud te nic nebolí a nekrvacis vyloženě, tak by to mělo být ok. Ja už jsem pak k MUDr.ani nejezdila. Většinou to trvalo par dnů a přišlo to, když jsem měla větší fyzickou nebo i psychickou námahu, než jsem byla zvykla. Doktorka mi doporučila klid, necvicit a nemít styk :lol: , jinak mi na to nic nedala. Tak držím palce, ať to u tebe taky nic není a doporučuji výše uvedené :) :palec:

• načítám...
5331
15.11.18 14:43

Holky, asi na mě něco leze. Rýma, škrábe v krku - co na to??? :nevim:

• načítám...
113
15.11.18 14:46
@Dannylinka píše:
Holky, asi na mě něco leze. Rýma, škrábe v krku - co na to??? :nevim:

Nakoupit citrusy a dělat si z nich několikrát denně šťávy, čím víc Cecka, tím lip :palec: mne to pomohlo :)

• načítám...
5447
15.11.18 14:59

Ahojky,tak mě bolela minulý týden hlava snad dva dny a pak už jsem nevydržela a taky si Paralen vzala,ale ten snad jediný se může v tehu.

Jinak já jsem z Plzně a rodit budu tady.
V noci jsem zase nespala snad od tří do půl 6,strašný :( A zase jsem celý den jak matoha. Dopoledne jakžtakž přežívám,ale odpoledne je mi divně a nevím,co bych snědla. Naobedvam se a ani ne za hoďku mám pocit hladu..teď je mi zas těžko,fakt super stavy.

• načítám...
79
15.11.18 15:00

Ahoj holky, ráda bych se k vám připojila :), dneska jsem 11+1 a termín mi vychází na 6.6…jinak je to mé čtvrté tehu ale ditko to bude, pokud vše dobře dopadne druhé.. mám za sebou ZT a SP loni a předloni a není tedy oč stát. Zatím se ale cítím fajn, az na každovečerni zimnici a semo tamo nějaké tlaky. Ale po předchozích zkušenostech už se taky pořád bojím, když nic necítím nebo naopak když mám tlaky, že začnu zase spinit pak krvacet a bude to v kelu.. už aby by první trim. Za námi, že? A já jinak ujíždím na kysaném zelí..ať segedin, nebo knedlo zelo a nebo cokoliv jiného.

Příspěvek upraven 15.11.18 v 15:00

• načítám...
5447
15.11.18 15:00

@Dannylinka já mám doma cucaci Septilan,ten se může taky v tehu :) Ten je právě dobrý na škrábání v krku,ale jestli to máš od rýmy,tak je lepší lehnout,čaje a spát :)

• načítám...
5447
15.11.18 15:01

@Pepida takže ta zimnice je normální? Já mám pocit,z bych tu každý večer umrzla :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100