Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jeste souhrn z vcerejsi kontroly
dle MS 9+3 mimco 31mm, a doktor rikal, ze srdicko bije pravidelne
![]()
A jeste fotecka ![]()
@MartaKosta ahoj, taky mi doktor nasel myom. Ale rika tomu radeji svalovy uzel. Prekvapilo me,ze rikal,ze nehrozi potrat, ale muze to ovlivnit porod. Nekdy je kvuli tomu treba cisar
… Kdyz jsem procetla vsechno na netu, tak jsem si rekla,ze na to bude lepsi nemyslet. A snazim se ho vytesnit.
@Dannylinka radi ted virozy no,.ja myslim,.ze vitaminy a cajicek pomohou
zitra na tebe budu myslet a cekat na zpravu, jak jste dopadli ![]()
Holky tak zima mi je taky, chlap se doma peče a já bych klidně přitopila
chutě teď nemám skoro vůbec, spíš nechutě někdy nejsem schopna za celej den vymyslet na co bych měla chuť, jim jen proto, ze musím. Kuřecí maso mi vadí od 6 týdne, teď se přidalo i vepřové, celkově sním teď masa minimum ![]()
Jinak gratuluju všem ke krásným fotkám, já mám jednu z 6 týdne kde není skoro nic poznat tak se těším na kontrolu 19.11 měla bych být konec 10. týdne a snad už bude něco poznat
holky kdo už mate děti, kdy vám řekli pohlaví? ![]()
ahoj holky to jsem rada ze nejsem jedina kdo prasi. Jim porad dost peciva nejak si nemuzu pomoct snad se to zlepsi jak prestanu mit nevolnosti. Na sladke se nemuzu většinou podívat ale uz jsem parkrat snedla balicek susenek. Jiny stav no
. Taky mam virozu chytla jsem ti od maleho.
@Linda s
NJ, já do toho špiním, už jsem vcera házela flintu do žita, neb mě vyděsilo co a kolik toho ze mě vyteklo. Manžel z toho byl taky vyjukaný a špatný.
@dixi10 u prvního mi to řekli ve 20tt a u druhého v 16tt. ![]()
Teď u dvojčat nevím kdy to půjde vidět ![]()
Dekuju za odpovědi, já jsem strašně zvědavá a taky by nám odpadlo vymýšlení jednoho jména ![]()
@Jíťa31 no já na ta dvojčata jsem taky zvědavá
snad se to zjistí včas,ať se pak může zařizovat ![]()
@dixi10 jako holku-holky bych pojmenovala hned,ale kluka nevím..jedno jméno bych dala ještě možná,ale dvě…holčičky mají lepší výběr a já doufám,že aspoň budem mít páreček. A kdyby to byli dva kluci,tak mi švihne
ale tak hlavně,aby bylo vše ok ![]()
@MartaKosta píše:
Tak, manžel pro mě přijel na školení, a jeli jsme k doktorovi.
Doktor mě prohlídl, a vypadá to v pořádku. Poprvé jsem viděla srdíčko. Vedle však našel miom a předepsal utrogestan, napsal mi neschopenku.
Já jdu studovat, co je to myom a co mám očekávat.Příspěvek upraven 15.11.18 v 17:15
Tak se drž.
Celý den jsem na tebe myslela. Hlavně, že to vypadá normálně.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat