Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12032
16.11.18 14:08

Holky me je dneska taky divne, zacalo to vcera odpoledne, rano krece do zaludku a nemam na nic chut. 8o Takze jim z nutnosti. Ujedla jsem detem zvejky, to mi na chvilku ulevilo…

• načítám...
12032
16.11.18 14:09

Me kdyz se tocila v tehu hlava tak jsem mela zablokovanou pater…

• načítám...
243
16.11.18 14:29

Neví někdo co a tím ? Už týden mě fakt pekelné bolí v kříži a vystřeluje To do nohy a hýždí :,(

• načítám...
202
16.11.18 14:44

@Zuzu91 To nevím co s tím, já včera jak vařila tak mě začaly bolet tak záda, že jsem se nemohla pohnout a jediné co bylo tak jsem si mohla lehnout na tvrdou zem. Nikdy jsem to neměla a taky mě to docela vystrašilo..... Při větším potížích nebo bolestech tak určitě navštívit Dr, teď se nemá nic podcenit.

• načítám...
226
16.11.18 15:34
@PaníPsíčková píše:
Tak se drž.
Celý den jsem na tebe myslela. Hlavně, že to vypadá normálně.

Je, fajn mít podporu, diky, mám ji i doma. Muž je úžasný.

Příspěvek upraven 16.11.18 v 16:38

• načítám...
226
16.11.18 15:46
@Linda s píše:
@MartaKosta mne se tedy mohutne spineni „povedlo“ nekdy 5.-6. tt. Potom uz ne. Pokud neni cervene, nemelo by to byt fatalni.

Tak červené to bylo. Ale na ultrazvuku vypadal plod ok, jen mi pod tím myonem připadal takový stísněný. Chudák, měl 1.3cm a ten uzel 4cm. Tak na prcka intenzivně myslím, ať ho rychle předroste.

• načítám...
5331
16.11.18 16:46

Screening

Ahoj tehulky.
Miminko je naprosto zdrave, dokonce některé hodnoty jsou nad hodnoty, které umí ten přístroj změřit :palec: Prcek si zrovna cucal palec :lol: a mával nám :mavam: Takže jsme nejšťastnější a já mám ten nej dárek k narozeninám. Jen termín mám posunutý na 27.5., tak doufám, že mě odtud nevyhodite :oops: už jsem tu na vás zvyklá :*

• načítám...
12032
16.11.18 18:07
@Dannylinka píše:
Ahoj tehulky.
Miminko je naprosto zdrave, dokonce některé hodnoty jsou nad hodnoty, které umí ten přístroj změřit :palec: Prcek si zrovna cucal palec :lol: a mával nám :mavam: Takže jsme nejšťastnější a já mám ten nej dárek k narozeninám. Jen termín mám posunutý na 27.5., tak doufám, že mě odtud nevyhodite :oops: už jsem tu na vás zvyklá :*

Super gratuluji, krasna fotecka…Jasne ze te nevyhodime :) Vsak mas termin skoro v cervnu a miminko vyleze treba v cervnu nebo klidne o neco malo driv…Vsak termin je jen orientacni oni si to prcci zaridi jak buoz chtit… :)

• načítám...
12032
16.11.18 18:08

Holky, dnesni den byl pro mimise cukernata bomba, jedine cojsemdo sebe dostala bylo sladke nebo tousty…Snad zitra bude lepe…

• načítám...
Anonymní
16.11.18 18:53

Ahojte. Potrebovala bych radu jsem 8+6tt. Uz 4den mam zacpu a silene me boli hlava. A dnes se k tomu pridala i horecka. Cipky co jsem dostala v lekarne nepomahaji. Na radu kamaradky piju dnes celi den kefir a stejne nic. Nevite nektera co s tim? Dekuji

• Upravit
83
16.11.18 19:34

ahoj holky, konečně si vás taky dnes dočtu…a hned mám dotaz, máte výtok? já jsem 12tt
a musim si měnit kalhotky během dne, je mi to dost nepříjemný

• načítám...
56
16.11.18 19:46
@Anonymní píše:
Ahojte. Potrebovala bych radu jsem 8+6tt. Uz 4den mam zacpu a silene me boli hlava. A dnes se k tomu pridala i horecka. Cipky co jsem dostala v lekarne nepomahaji. Na radu kamaradky piju dnes celi den kefir a stejne nic. Nevite nektera co s tim? Dekuji

sušené švestky zaručeně pomužou , je to rada nad zlato od moji babičky ;) a opravdu funguje ! :kytka:

• načítám...
243
16.11.18 19:58

@baruanny v tehu naprosto normální ,pomůže intimka

• načítám...
243
16.11.18 19:58

@baruanny jen pozor pokud by výtok měnil barvu ,nebo zápach tak val k Dr.

• načítám...
Anonymní
16.11.18 20:12
@TatarkaAn píše:
sušené švestky zaručeně pomužou , je to rada nad zlato od moji babičky ;) a opravdu funguje ! :kytka:

Dekuju moc. Hned posilam manzela do obchodu. :) Doufam ze to pomuze. Pac ty krese uz jsou silene :,(

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100