Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
546
13.11.18 20:23

@Sasori @Zupina

Ja to raly pekne vedu, dnes uz jsem fakt neoodolala a k veceri chleba s maslem a olomocky tvaruzky :nevim:

Jako x tydnu se ovladam a nedala jsem si ten nakladanej hermos, ale tohle jsem nedala :think:

• načítám...
178
13.11.18 20:26

@Sam4077 haha tak to máme stejně, u mě taky vedou tvarůžky, hermelín a ještě teda ten smradlavej romadůr, ten teď jedu každý večer, ještě, že ho mají zrovna v Tescu v akci :D Jinak to jako žádné zlo nevidím, jasně, je to tučné, ale jinak zdravé a plné bílkovin, takže žádné výčitky, naopak lepší než se cpát sladkým :)

• načítám...
Dagmar_Smith
13.11.18 20:35

Ahojky

Ahojky, ja mam termin konec cervna-zacatek cervence:). Mela bych ted byt 7 tydnu, uz mam 1 utz za sebou, jelikoz jsem slabe krvacela, ale vse bylo v poradku. Oficialni prvni UTZ me ceka tento ctvrtek. Jinak uz 2 tydny me take trapi pupinky po celem obliceji :lol: je to fakt des, pripadam si jak 13tka :mrgreen: a o ekzemu ani nemluvim, ten se mi taky dost rozjel. 8o

• Upravit
546
13.11.18 20:38

@lucil-ka

No hermelin a niva jsou prej blby kvuli tem plisnim… ale kdo se v tom ma vyznat :nevim:

Ja si koupila jeste takovy ty mini zavinacky a chlap mi je nedovoli jist, ze nemam mit morsky ryby…

Spravne je asi jenom bilej jogurt a polnicek mam ten dojem :lol: :lol:

• načítám...
546
13.11.18 20:44

@kata19 fotka nahozena :)

• načítám...
243

@Follynka nápodobně :zed:

• načítám...
Dagmar_Smith

Co se jidla tyka, tak jim taky hodne ovoce a ujizdim i na sladkem a jeste se priznam, ze obcas si dam i nejaky ten fast food :oops: :pocitac:
Je to hruza, ale kdyz je chut, tak je chut ???? jinak jim celkem normalne.

• Upravit
178
13.11.18 20:45

@Sam4077 nee to je hloupost, je to vlastně taková zkomolenina. Je to kvůli tomu, že některé sýry z nepasterizovaného mléka mohou mít vyšší možnost nákazy listeriozou, ale u nás jsou skoro všechny z pasterizovaného, nepasterizované v obchodě prakticky nenajdeš :)

Podle testů je o hodně větší možnost nákazy neumytým masem, neumytou zeleninou, některými uzeninami, a hlavně lahůdkářskými výrobky (chlebíčky, takové ty mazlavé saláty atd) takže na to bacha a u sýrů jen mrknout, jestli jsou z pasterizovaného mléka, v těch podle kontrol a testů ta lysterioza prostě není.

A zavináčky a rybky klidně taky, jen právě pozor na syrové, tam je taky možnost té listeriozy.

Ony se nás holky těhotné různé zdroje snaží viděsit, ale většinou úplně bezdůvodně, takže sýrům zdar :D

• načítám...
243
13.11.18 20:57

@lucil-ka ale teď si mě trošku vyděsila :D já si ujíždím. Na salatech z lahudkarstvy :lol: :D

• načítám...
546
13.11.18 20:58

@lucil-ka kdyz on je pritel strasnej v tomhle… tak toho vzdycky vyuzivam aspon kdyz jsme nelde s nekym, kdo nevi o tehu a on mi nemuze nic rict :lol: ale pak mi trosku vynada… no zitra se na kontrole na tohle vsechno zeptam doktora a pak uz mi to zakazovat nemuze :lol:

• načítám...
178
13.11.18 21:08
@Zuzu91 píše:
@lucil-ka ale teď si mě trošku vyděsila :D já si ujíždím. Na salatech z lahudkarstvy :lol: :D

Jee to jsem nechtěla, žádný stres, ona ta možnost nákazy je hodně nízká. Je to hlavně u výrobků, které jsou třeba po trvanlivosti, špatně skladované, z špatných hygienických podmínek, není to samozřejmě ve všech lahůdkových salátech :mavam:

• načítám...
5447
13.11.18 21:22

@Dagmar_Smith ahojky :) ja taky jim, na co mam chut, ale je fakt, ze jsem jedla dost sladky a ted moc nee…

ale ty plisnovy syry bych si fakt nedala :lol:

• načítám...
12032
13.11.18 21:30
@marca9 píše:
@Zupina taky mám občas chutě že nikdo nechápe :lol: třeba fazolovou polévku s uzeninou a do toho smažená volska oka :lol: fotku tedy nemám

Ja rohlik s maslem a marmeladou a na to nakrajene redkvicky… :oops: :lol:

• načítám...
5447
13.11.18 21:33

@Lemur84 tak redkvicky na marmeladu, to slysim prvne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
12032
13.11.18 21:37
@sonci82 píše:
@Lemur84 tak redkvicky na marmeladu, to slysim prvne :lol: :lol: :lol:

Je to vyborny!!! :lol:

• načítám...