Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lemur84 A muzu se zeptat, proc jsi na tom byla tolikrat? Mne prekvapuje, ze mi jeste nedelali nic ani z krve a rovnou tohle… Navic takhle brzy. Cenim si toho, ze nechce nic zanedbat, ale napred jdu na oGTT a az pak na krev do poradny ![]()
@Káťa19 Gratuluji.
Taky jsem se dívala na tvou fotku a taky nic moc nevidím
tak že manžela chápu, ale já celkově na těch fotkách vidím jen rozmazané fleky, asi mám nejaky divný práh vnímání nebo co.. nebo malou představivost. ![]()
@Káťa19 máš nádhernou fotku, by mě zajímalo co by viděl na mě, tam je totiž jen smouha v 8tt
![]()
@Sasori tak on ten plod ma vlastne jen velkou hlavu a prtave koncetiny, takze fakt je jeste brzo, jsem 10+2
@Káťa19 ahojky, gratulujem ku krasnej fazulke! Ja mam uplne rovnaku, ale v 8+6 podla MS, resp. 9+1 podla ultrazvuku. Nevies, ake bolo tvoje mimi velke?
@marquee píše:
@Lemur84 A muzu se zeptat, proc jsi na tom byla tolikrat? Mne prekvapuje, ze mi jeste nedelali nic ani z krve a rovnou tohle… Navic takhle brzy. Cenim si toho, ze nechce nic zanedbat, ale napred jdu na oGTT a az pak na krev do poradny
@Káťa19 no to nevadi, len ma potesilo, ked som videla, ze niekto ma tak podobny obrazok ![]()
Holky krásné obrázky já mám na obrázku jen bublinku jak Dr prohlásil zatím to není miminko ale jen shluk buňek. Teď už to zase je určitě jinačí hrozně rychle se vyvíjí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat