Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Katuska26 v 17. Týdnu už ucitis pohyby, mi to přijde zbytečné. Ale je to věc názoru ???? Navíc už ses u konce 3.trimestru a pravděpodobnost, že by se mohlo něco stát, je malá. Ale jestli to chceš kvůli potěšení ze srdíčka, tak to je věc druhá ![]()
Holky, tak mě bolí prsa trochu míň a nebo jsem si zvykla, ale ta únava se nezlepšuje vůbec, chodím po 5 z práce a mám chuť rovnou zalehnout, raní vstávání je pro mě za trest, tak snad se tohle zlepší ![]()
Holky čeká někdo druhé mimino a první se narodilo císařem? V noci mě šíleně bolela jizva.. Tak mě zajímá, jestli někdo nemá podobné problémy?
Ahojky o víkendu jsem tu nebyla jak jste se měli? Já nic moc nevolnosti nepřechází, nejhorsi je to ráno a večer to je masakr. Jsem 7+4 tak si to asi ještě pár týdnů uziju.
Jak se co dvě hodiny nenajim omdlivam, ale aspoň nezvracim. Únava taky nonstop. Na nevolnosti jim nějaké zázvorové pastilky ale zlepšení tedy minimální. Váha je zatím stejná ale večer mám vzdy pupík obří.
Na krev na skrinink jdu v 10.tt a řekli mi na lačno tak nevím ale asi to nedám a budu si muset vzít kousek rohlíku vstávám též po 5 a mám tam být v 8. U nás se tento skrinink platil vzdy už před 11 lety když jsem byla tehu s dcerou. Stoji 1500 Kč.
Já se holky pravidelne budím kolem 1hod v noci. To je mazec asi v tu dobu bude Mimi vstávat na jídlo.
jinak piju taky čaj nebo ředěný džus občas ochuceny birell, vodu teď nedávám ![]()
Holky jak to máte teď se sexem? Máte nemáte? Manžel ho samo vyžaduje ???? a i já mám sem tam chuť, ale trochu se bojím. I když Dr mi nic nezakázal, tak snad se nemůže nic stát
@Krjan ahoj mám dvě děti císařem. Naposledy tedy pred 7 lety. Jizva mě zatím neboli. Dr říkal že miminko je dobré uložené nahoře a uprostřed, což je super že je prý daleko od jizvy.
@Zupina nad tím sexem taky pořád přemýšlím…ale v centru nám to nezakázali,jen 3 dny po transferu se vyvarovat,a pak už nikdo nic neřekl. Samo mám trochu strach,ale zároveň i chutě
A si říkám,doufám,že pak nebudu krvácet apod.
Jinak se zas budem většinou kolem 3:40… Tak kdo nespí,mužem si psát
hihi A pak ještě usnu kolem paty a v sedm,když zvoni budík tak nemůžu vstát. Malej dnes budík neměl a spal taky,tak kdybych nevstala,tak do školy by asi přišel pozdě ![]()
@Zupina Ahoj, tak mi teď nesexujeme, ale já jsem po IVF, ptala jsem se dvou doktorů a jeden byl proti a druhý absolutně nic nenamítal…tak asi podle tebe jak se cítíš. Já se teď o manžela starám jinak
a vyzkoušíme to po prvním trimestru, chuť by byla…ale nechci si nic vyčítat ![]()
PS. Jinak gyndař, který byl proti, tak hlavně z důvodu možné zanesení infekce…že prý se žádného vyšťournutí bát nemusíme a že to miminku absolutně nevadí…
Příspěvek upraven 12.11.18 v 11:05
@GoldGirl píše:
Ja bych nerada nekoho urazila ale prijde mi to jako stejny nesmysl jako kdyz holky ve snazilkach psaly, ze nemaji 250kc na tehotensky clearblue.Tak snad kdyz planuju dite musim mit na test a kdyz si udelam dite tak 1500 na screening
![]()
Ja se teda budu muset otacet abych zaridila vse co potrebuju ale kdyz jsem chtela dite, musim mit na veci okolo:)
Myslela jsem to spíš tak, že pokud je to nutné a důležité těhotenské vyšetření, přišlo by mi zvlášní, kdyby se muselo platit. Jinak věřím, že je dost maminek, pro které je 1500 Kč (screeningů je víc, takže to bude asi i dražší) hodně peněz, ale přeci když otěhotním, třeba i neplánovaně, nepůjdu na potrat jen proto, že zrovna nejsem úplně v balíku, peníze nejsou vše, i když bohužel pro mnoho lídí jsou opravdu hodně.
Jinak vyšetření je i dále zdarma, všechny screeningy i odběry, dnes jsem se objednávala do Gennetu tak jsem se rovnou zeptala ![]()
@lucil-ka u nás se tedy prvotrimestralni skrinink platí a to odjakživa. Pak se ještě asi 300 Kč platí za test na cukrovku a jinak už nic. Jen nadstandard jako třeba 3d utz.
@paandoraa tak my počali přirozeně a ne úplně plánovane ale i tak se na miminko moc těšíme a přejeme si ho a žádné problémy s krvácením nemam tak snad ten sexík nevadí. Manžela navadim k opatrnosti a jen na krajíček
zas si rikam dokud nemám ten pupek tak ať si užívá ![]()
@Zupina nooo já jsem byla před otěhotněním sexuální mašina hihi
sranda, prostě jsem mohla pořád. A teď?? Já vám vůbec nemám chuť… a když už přijde na věc, tak jsem zadýchaná, jako kdybych uběhla maraton. Nechápu … ale sázím na hormony
budu doufat, že se mi ta chuť zlepší, abych se pořád nenutila ![]()
@Zupina máme úplně normlane, ze začátku sem Měla strach pac sem 2× po tom Měla lehce růžový výtok, ale dr mě zkontrolovala a Mám trošku křehký cipek.. Jinak vše ok… Mezi pochvou a delohou kde je mimco je spoustu tkáně atd atd takže mincu nemůžete ublížit…pokud máš chuť a dr nenajde na kontrole. 0ro.by sex neměl být, veselé do. Toho
..... Jinak chlap se kolikrát ani neptá, ví že ho neodmitnu
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat