Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@marquee ty jo tak teď ti nechci kecat s tím jídlem ale já myslím že jsem kousek rohlíku měla, no je to už 8 let tak přesně nevím no.
No tak se jíst nesmí tak se omlouvám za klamání
https://m.maminka.cz/…kou-cukrovku
Ahoj holky screening vzp proplaci do 30.11 tak si to pohlidejte dnes jsem byla na pojistovne kvuli proplaceni 1000 kc.
Dnes 10+1 miminko roste jak z vody me je hrozne dobre zatim si to fakt uzivam
jen vas nestiham cist ![]()
@Balua jako jak jen do 30. 11.?
to jako když já jdu až týden před vánoci tak nic nedostanu?
to by mě teda naštvali!!!
@Zuzka2016 dostaneš, jen ti to dají až v lednu, prostě vyúčtování za tento rok mají do konce listopadu. Ale mě se zdá, že screening je až do prosince
Holky, ja byla tenkrat 27.12. Na screeningu a slo to, ale jeste ten den jsem zasla na vzp
Pry ale zalezi na limitu a asi to ma kazda pobocka jinak ale poslali me z gyndy hned na pojistovnu ze pak s tim maji problemy ze to tak bylo i loni a ze nakonec davali nova potvrzeni ze byli az v lednu. A me v lednu 2015 neuznali scr. Z prosince ze to je z lonskeho roku a ze si mam uplatnit neco jineho.
@Balua píše:
Dnes 10+1 miminko roste jak z vody me je hrozne dobre zatim si to fakt uzivamjen vas nestiham cist
Jeee ty už máš tolik fotek?
Já jsem 7+6 a zítra mám teprve první kontrolu
Tak to trošku závidím. Ale my to dozeneme ![]()
@jasna.s díky za vysvětlení. Ja tyto věci řeším hned! Často pak ztrácím účtenku, potvrzení atd…
tak uvidím jak se s tím u nás poperou ![]()
@Balua píše:
Dnes 10+1 miminko roste jak z vody me je hrozne dobre zatim si to fakt uzivamjen vas nestiham cist
Krasne fotecky, hezky rostete
Taky moc nestiham cist, ani psat
Takze uz nemas nevolnosti? Kdy se to vytratilo? ![]()
Holky mohu intimní dotaz. Cítím takové šimrani lehké svědění na pipine u vstupu myslíte že to mohu namazat nějakým krémem na kvasinky z lékárny? Nebo kus k Dr? Uvnitř to zatím není jen na povrchu. Nevím jak se to řeší v tehu
ale vím že v práci už tak jsou nepříjemný že mám furt nějaký doktory.
A ještě se zeptám máte některá zácpu? Mě to tak trápí, břicho mě bolí, jsem nafouklá, v břiše miliony zvuků a když už něco vytla in tak jen pár srnčích bobků
vůbec nevím co s tím, ovoce sním celkem dost si myslím
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat