Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
13.11.18 11:07
@Lemur84 píše:
Tak tady je nas mimozemstan… :srdce:

Gratulace, krasny :potlesk: :palec: :srdce: Kolikaty tyden mas? ;)

• načítám...
178
13.11.18 11:26
@Veerousek píše:
lucil-ka":https://www.emimino.cz/…il/lucil-ka/ Myslím, že když se jí ovoce dopoledne, sem tam něco malého z ovoce odpoledne tak to vůbec neuškodí a nepřispěje to k tomu, že se půjde dřív na záchod. V ovoci jsou vitamíny a jen cukr to rozhodně není.....

Nepsala jsem nejíst ovoce, ale nepřehánět to s ním :) Ano, krom cukru jsou v něm i jiné věci, omlouvám se, jestli jsem to napsala nějak špatně, ale celkově si myslím, že v těhotenství je dobré to s tím cukrem nepřehánět, jen věc názoru. Z mé zkušenosti holky prostě v těhotenství dost ovládají chutě dávají si toho sladkého až moc, proto je dobré to nepřehánět a snažit se zaměřit spíše na komplexní cukry, aby předešly únavě, zbytečnému přibírání a dalším kompikacím. Jinak jestli ovoce odpoledne, dopoledne nebo kdy je jedno, tělo potřebuje energii celý den, nejen ráno, takže v rozumné míře klidně kdykoli :)

• načítám...
12032
13.11.18 11:43
@mimka678 píše:
Gratulace, krasny :potlesk: :palec: :srdce: Kolikaty tyden mas? ;)
9+4 dle ms 10+1 dle uz
  • načítám...
227
13.11.18 12:04

@Lemur84 Máš krásnou fotečku, mimco tam aspoň trochu vypadá, jak k mimco :lol: :srdce:
Jsem zvědavá já, já jdu 15. Na druhou prohlídku, měla bych být 10+4, ale na první prohlídce mi rekl, že vypadá o týden mladší, ale že to tak bzry nerad říká.. že se to určí až teď. Když si na to vzpomenu, jsem trochu nervózní, zda vše bude ok. :think:

• načítám...
202
13.11.18 12:08

@Dannylinka :lol: :lol: :lol: :lol: super

• načítám...
202
13.11.18 12:11

@lucil-ka Ne nenapsala jsem to špatně, trošku mi to vyznělo jinak, protože jsem na fb ve skupině a tam ženský, co píšou o ovoci a pak jdou a dají si raději sladkou tyčinku, na ně jsem už alergická a ze skupiny i odešla, takže jsem to nemyslela zle ani já. Rozhodně je dobré to nepřehánět, ale myslím si, že spoustu ženských to bere tak, že jednou jsou těhotné tak se nebudou omezovat nebo říkají, že jí za dva :lol: což je pravda i nepravda..... Když je chuť tak i večer si dám klidně jablko než mou oblíbenou Milu :lol:

• načítám...
1945
13.11.18 12:12

Ahoj holky taky chodim mene na velkou. Vsimla jsem si ze kdyz piju vic cara tak chodim lip. Jinak s tim jidlem je to tezko. Cele roky si rikam ze dalsi tehu budu jist lepw zdrave a malo sacharidu ale je to jak pres kopirak. Na zelebinu se nemuzu podívat, luštěniny me silene nadymaji. Kdyz je mi zle tak pomuzou rohliky.

• načítám...
546
13.11.18 12:15

:mavam: ahoj holky, ja ted vubec nestihala cist, tak jsem vas ted dohnala :) vsem graruluju k foteckam a ze jste zdravy :srdce: :hug: ja mam kontrolu zitra, tak vam taky poslu obrazek fazolky, i kdyz asi poradnej vude az z porodnice ze screeningu v prosinci :nevim:

Jinak k bobko-srncimu tematu; poslusne hlasim, ze chodim 2× denne a srnka by se za vysledek rozhodne nestydela :lol:

• načítám...
256
13.11.18 12:25

Ahoj holky, taky mě v tomto období trápí zácpa, zatím jsem narazila na psyllium a dost mi pomáhá…návštěva toalety ob den ,–).

https://www.serafinbyliny.cz/…-detail-1768?…

• načítám...
13012
13.11.18 13:02

@Lemur84 to je boží, už takový krásný človíček, já chci taky

• načítám...
12032
13.11.18 13:04
@Sasori píše:
@Lemur84 Máš krásnou fotečku, mimco tam aspoň trochu vypadá, jak k mimco :lol: :srdce:
Jsem zvědavá já, já jdu 15. Na druhou prohlídku, měla bych být 10+4, ale na první prohlídce mi rekl, že vypadá o týden mladší, ale že to tak bzry nerad říká.. že se to určí až teď. Když si na to vzpomenu, jsem trochu nervózní, zda vše bude ok. :think:

Neboj, to bude v pohode. Tyden nic neni…

• načítám...
13012
13.11.18 13:07

@Gilmorka tak to máme stejné, rohlíky a piškoty, sem tam i cola, takže žádná hitparáda :zed:

• načítám...
13012
13.11.18 13:09

@paandoraa a ty to psylium pozres? Já ho nedávala ani normos natož v tehu.

• načítám...
13012
13.11.18 13:10

@Sam4077 tak to ti závidím, určitě by se mi ulevilo chodit takhle pravidelně :?

• načítám...
256
13.11.18 13:13

@Zupina No musím to dát na jeden zátah, jinak už to nedám…a bez toho byla návštěva wc hotový horor :( :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100