Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
243
9.11.18 20:19

@FrenchPAW ano přesně jak píšeš :palec:

• načítám...
24
9.11.18 20:20

@Zuzu91 děkuji moc za info :hug:

• načítám...
243
9.11.18 20:22

@FrenchPAW nechceš si třeba psát soukromé? Jako neví. Úplně vše ale s něčím můžu poradit. Budeme. Mít taky první a v únoru mi bude 28 :) tak by jsme si mohly vyměňovat pocity :D

• načítám...
548
9.11.18 20:54

@FrenchPAW Pokud jsi mela posledni ms 20.9., tak jsi dnes 7+1tt, to znamená na zacatku osmého týdne, ale miminko je staré 6 týdnů, protoze k oplozeni dochazi cca dva tydny od prvniho dne menstruace. :kytka:
Tady ten odkaz je docela fajn a píšou co se v jakém týdnu děje.
https://www.maminkam.cz/…a-kalkulacka#…
To jsi o dva dny déle těhotná než ja :D , v pondeli jdu teprve na srdicko, tak doufam, ze vse bude o.k.

• načítám...
24
9.11.18 21:03

@ii-ivuska děkuji za info a na srdíčkó nás vzal hned v pondělí a bylo tam ( já samozdrejme viděla jen flek) říkal doktor :lol: poslal mi fotku na e-mail a když jsem doma zjistila ze ma 0,8 Cm tak jsem nevěřila co to je za fazolku :D přeji ať kontrola taky dopadne dobře ❤️

• načítám...
143
9.11.18 21:05
@mimka678 píše:
Vitej, gratulace ;) Dle MS to mas uplne stejny jako ja ;) :palec: :srdce:

Paráda :jazyk:

• načítám...
5331
9.11.18 21:38

@jasna.s mě právě objednali na scr až za týden, protože už budou výsledky krve. Takto ti přeci nemohou vydat úplnou zprávu. Už jsem o tom slyšela, ale lepší je to takto nadvakrát. Dnes na krvi brali 9-10h a na scr jdu v 14:10h. Kouzlila mi tam místo :pankac:

• načítám...
4025
9.11.18 22:19
@Lemur84 píše:
Holky mam dotaz, co myslite mohu tri nealko piva?Neublizi to prckovi?

Hele já třeba se snažím to moc neřešit, nepiju ale skleničku 0,2 normálního piva si v pohodě dam, myslím ze skrz podíl alkoholu to určitě problém nebude, kolik má cukru nevím ale nemyslím si ze víc než džus takže já bych se nebala :roll: beru to tak i s jídlem jim všechno na co mám chuť jen ne syrový maso a celkove si dávám vetsi pozor na kvalitu

• načítám...
4025
9.11.18 22:23
@Gilmorka píše:
@mimka678 ;)Ze screeningu mam velky strach. Jdu az ve 14 tydnu ma to nekdo taky tak? Mate uz brisko jsem tehotna teda podruhé a uz mam :roll:.

Jsem těhotná poprvé ale byla jsem hodně stihla takže břicho už mám vidět dost a musím řešit oblečení, přijde mi ze večer ho mám větší než ráno :nevim: mimo to rostou i prsa :dance:

• načítám...
616
9.11.18 22:36

Ahoj holky, už dlouho jsem nic nenapsala :? Bavili jste se o věku… je mi 28 a při porodu mi bude už 29 ;) manželovi je 27 a už máme holčičku 2 roky :andel:
Jinak k těhu nevolnostem… už se mi to trochu lepší, trpěla jsem hodně na zimnice :( ty už jsou snad pryč! A celodenní nevolnosti se zkrátili na odpolední/večerní. Tak snad už bude líp! Jinak všem gratuluju k úspěšným utz. Já jdu ve čtvrtek 15. 11. a už se nemůžu dočkat! :srdce: :dance:

• načítám...
12032
10.11.18 07:41
@dixi10 píše:
Hele já třeba se snažím to moc neřešit, nepiju ale skleničku 0,2 normálního piva si v pohodě dam, myslím ze skrz podíl alkoholu to určitě problém nebude, kolik má cukru nevím ale nemyslím si ze víc než džus takže já bych se nebala :roll: beru to tak i s jídlem jim všechno na co mám chuť jen ne syrový maso a celkove si dávám vetsi pozor na kvalitu

Byla jsem na pohrbu. A alko pivo jsem nechtela. Takze vcera jsem nejaky cukr vubec neresla. Mela jsem jeden jeden Jujce do pulitru, 3 nealko piva obed, cerny caj s cukrem a zakusek. V noci mi bylo neuveritelne tezko, bolel me zaludek, brcho nafoukle, asi nesedlo to nealko pivo… :zed:

• načítám...
62
10.11.18 08:42

Ahoj holky mám dotaz, taky někoho šílené pichne v břiše při kychnuti nebo zakaslani ?? Mě to až v noci vzbudilo a jsem z toho nějaká nervózní.

• načítám...
1945
10.11.18 09:04

@lol28 mam neco podobneho kdyz zakaslu, rychle vstanu nebo se v noci otacim z boku na bok. Uz jsem ri resila s mudr myslela jsem ze je to kvuli jizve po sc.

• načítám...
1945
10.11.18 09:05

@Zuzka2016 ty zimnice jsem taky mela a ani jsem si to nespojila s tehu

• načítám...
616
10.11.18 09:16

@Gilmorka mě je zima pořád kvůli nízkému tlaku, ale toto teda bylo šílený! Zle mi bylo od žludku a do toho třesavka ale tělo mi na omak hořelo, šílenej stav! :zed: doufám že už je to opravdu definitivně pryč! :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100