Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Saxaki píše:
Kdyby to bylo on generaci,tak by musel být z dvojčat někdo z linie rodičů ne?Já to tak právě mám - tety dvojčata. A na první prohlídku jdu až příští tyden
a to jsem 7+1 TT. Já vám tak závidím,že už se těšíte na další kontrolu a já ještě nemám bza sebou ani první
Jako predpoklad, neni to pravidlo no tak se to pry nejcasteji „dedi“
Neboj, vse bude v poradku, to uz budes mit hezky tyden a mozna i dve srdicka
![]()
@mimka678 píše:
Jako predpoklad, neni to pravidlo no tak se to pry nejcasteji „dedi“Neboj, vse bude v poradku, to uz budes mit hezky tyden a mozna i dve srdicka
![]()
Neblbni
já bych chtěla jen jedno,kdybych si mohla vybrat. Tak snad ![]()
@Dannylinka jé já to viděla u doktorky, jak jí přišlel balík s happy boxem, a já nic nedostala..chci taky ![]()
@Saxaki vetsinou zeny v rodine dedi viceovulacni cykly… Ja mam sourozence dvojcata, sestrenice ma dvojcata a moje prvni tehotenstvi bylo taky dvoj, ale v 8tt prezilo jen jedno. Ted se modlim, at je jen jedno ![]()
@Saxaki píše:
Neblbnijá bych chtěla jen jedno,kdybych si mohla vybrat. Tak snad
Nikdy nevis, pak das vedet ![]()
Ahoj ![]()
Všem moc gratuluju ! ![]()
Já cca 7tt, prvorodička, včera mi pan doktor řekl, že to budou DVOJČÁTKA.
Zcela neplánované početí, ale mám velikou radost.
Příští kontrolu mám až 21.11. ( za dva týdny ), řeknu vám, že se do té doby asi zblázním zvědavostí a strachem z toho, aby bylo všechno v pořádku! ![]()
Jsem v naprostých začátcích co se týče zjišťování informací o těhotenství, takže jsem velice ráda za tuto diskuzi
![]()
@Hanullak píše:
Ahoj
Všem moc gratuluju !
Já cca 7tt, prvorodička, včera mi pan doktor řekl, že to budou DVOJČÁTKA.
Zcela neplánované početí, ale mám velikou radost.
Příští kontrolu mám až 21.11. ( za dva týdny ), řeknu vám, že se do té doby asi zblázním zvědavostí a strachem z toho, aby bylo všechno v pořádku!
Jsem v naprostých začátcích co se týče zjišťování informací o těhotenství, takže jsem velice ráda za tuto diskuzi![]()
![]()
Vitej a velka gratulace
At vse probiha, jak ma
![]()
Tak jak jste začli s tou demencí, tak já mám obrovskou..
mám kiks za kiksem. To, že si nemůžu vzpomenout na slova, to už neřeším. Že ani už neumím vařit, na to si přítel zvykl. Prostě v jídle půl balička pepře, nebo ho zapomenu osolit.. téměř na denním pořádku. Ale že do práce jdu s jedním namalovaným okem, nebo s každou jinou ponožkou… ![]()
Přítel říká, že naše miminko bude génius, protože me prej sezralo celej mozek ![]()
Teda já tady nejsem odpoledne a nemůžu se dočíst ![]()
@Dannylinka pěkná výslužka, taky bych chtěla
moje ségra dostala takovou výslužku, když se byla dívat v porodnici, když měli Den otevřených dveří.
Jinak k věku, jsem tady asi nejmladší
měsíc před porodem mi bude 24 let, ale chtěla jsem brzo miminko, takže mi to nevadí, lepší jak pozdě ![]()
Jinak jak jsem říkala, že mi nic není a nemám těhotenské návaly, nechutě, apod… tak se to tento týden obrátilo a třeba dneska je to peklo v práci, i jsem uvažovala, že si vezmu indispoziční volno, ale určitě se mi bude ještě hodit v prosinci
Je ale konečně pátek tak Vám přeji, ať Vám to rychle ženy uteče a o víkendu si všechny odpočineme.
@Hanullak ahojky, vítej a jsem ráda za každou další s dvojčaty ????????
@GoldGirl píše:
Holky, tak tam jeNejsem 7+1 ale 6+5 a slysela jsem srdicko
Paráda, gratuluju!
Tak to vidíš, takovýho strašení a nakonec je vše v pořádku. Ti doktoři by někdy fakt zasloužili.. ![]()
@jasna.s píše:
Holky tak k té kole/kofole - hodně jsem to řešila minulé těh., protože jsem byla těhotná přes léto a co jiného studeného si dát, když ne pivo, tak kofolu. A našla jsme tabulky s obsahem kofeinu - jedna káva obsahuje tolik kofeinu, co dva litry kofoly. Takže řešit kolu/kofolu fakt nemá cenu
Ad plavání: jak plavání dětí, tak plavání těhotných podléhá větším hygienickým nárokům, takže se infekce opravdu nemusíte bát
Jéé, to jsi mě uklidnila, děkuju.
Sama jsem si to chtěla vyhledat, jak to s tím obsahem kofeinu vlastně je. Opravdu je totiž kofola teď to jediný, co mi při těch celodenních nevolnostech pomáhá. Musím si ji nosit už i do práce a dát si vždycky doušek, když je to nejhorší. Tak se nemusím trápit, že bych něco extrémně riskovala. ![]()
@Sasori píše:
Tak jak jste začli s tou demencí, tak já mám obrovskou..mám kiks za kiksem. To, že si nemůžu vzpomenout na slova, to už neřeším. Že ani už neumím vařit, na to si přítel zvykl. Prostě v jídle půl balička pepře, nebo ho zapomenu osolit.. téměř na denním pořádku. Ale že do práce jdu s jedním namalovaným okem, nebo s každou jinou ponožkou…
Přítel říká, že naše miminko bude génius, protože me prej sezralo celej mozek
Vse zle, je na neco dobre
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat