Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
8.11.18 19:34
@Saxaki píše:
Kdyby to bylo on generaci,tak by musel být z dvojčat někdo z linie rodičů ne? :lol: Já to tak právě mám - tety dvojčata. A na první prohlídku jdu až příští tyden :think: a to jsem 7+1 TT. Já vám tak závidím,že už se těšíte na další kontrolu a já ještě nemám bza sebou ani první :roll:

Jako predpoklad, neni to pravidlo no tak se to pry nejcasteji „dedi“ :) Neboj, vse bude v poradku, to uz budes mit hezky tyden a mozna i dve srdicka :) :srdce:

• načítám...
79
8.11.18 19:39
@mimka678 píše:
Jako predpoklad, neni to pravidlo no tak se to pry nejcasteji „dedi“ :) Neboj, vse bude v poradku, to uz budes mit hezky tyden a mozna i dve srdicka :) :srdce:

Neblbni :) já bych chtěla jen jedno,kdybych si mohla vybrat. Tak snad :lol:

• načítám...
83
8.11.18 20:43

@Dannylinka jé já to viděla u doktorky, jak jí přišlel balík s happy boxem, a já nic nedostala..chci taky ;)

• načítám...
21681
8.11.18 21:04

@Saxaki vetsinou zeny v rodine dedi viceovulacni cykly… Ja mam sourozence dvojcata, sestrenice ma dvojcata a moje prvni tehotenstvi bylo taky dvoj, ale v 8tt prezilo jen jedno. Ted se modlim, at je jen jedno :mrgreen:

• načítám...
2368
8.11.18 21:22
@Saxaki píše:
Neblbni :) já bych chtěla jen jedno,kdybych si mohla vybrat. Tak snad :lol:

Nikdy nevis, pak das vedet ;)

• načítám...
50
8.11.18 23:13

Ahoj :mavam:
Všem moc gratuluju ! :kytka:
Já cca 7tt, prvorodička, včera mi pan doktor řekl, že to budou DVOJČÁTKA.
Zcela neplánované početí, ale mám velikou radost.
Příští kontrolu mám až 21.11. ( za dva týdny ), řeknu vám, že se do té doby asi zblázním zvědavostí a strachem z toho, aby bylo všechno v pořádku! :lol:
Jsem v naprostých začátcích co se týče zjišťování informací o těhotenství, takže jsem velice ráda za tuto diskuzi ;) :hug: :lol:

• načítám...
5331
8.11.18 23:37

@baruanny tak se zeptej sestry :palec:

• načítám...
2368
9.11.18 04:14
@Hanullak píše:
Ahoj :mavam:
Všem moc gratuluju ! :kytka:
Já cca 7tt, prvorodička, včera mi pan doktor řekl, že to budou DVOJČÁTKA.
Zcela neplánované početí, ale mám velikou radost.
Příští kontrolu mám až 21.11. ( za dva týdny ), řeknu vám, že se do té doby asi zblázním zvědavostí a strachem z toho, aby bylo všechno v pořádku! :lol:
Jsem v naprostých začátcích co se týče zjišťování informací o těhotenství, takže jsem velice ráda za tuto diskuzi ;) :hug: :lol:

Vitej a velka gratulace ;) :srdce: At vse probiha, jak ma ;) :srdce:

• načítám...
227
9.11.18 06:20

Tak jak jste začli s tou demencí, tak já mám obrovskou.. :lol: mám kiks za kiksem. To, že si nemůžu vzpomenout na slova, to už neřeším. Že ani už neumím vařit, na to si přítel zvykl. Prostě v jídle půl balička pepře, nebo ho zapomenu osolit.. téměř na denním pořádku. Ale že do práce jdu s jedním namalovaným okem, nebo s každou jinou ponožkou… :lol:
Přítel říká, že naše miminko bude génius, protože me prej sezralo celej mozek :mrgreen:

• načítám...
202
9.11.18 07:00

Teda já tady nejsem odpoledne a nemůžu se dočíst :lol:
@Dannylinka pěkná výslužka, taky bych chtěla :lol: moje ségra dostala takovou výslužku, když se byla dívat v porodnici, když měli Den otevřených dveří.

Jinak k věku, jsem tady asi nejmladší :lol: měsíc před porodem mi bude 24 let, ale chtěla jsem brzo miminko, takže mi to nevadí, lepší jak pozdě :)

Jinak jak jsem říkala, že mi nic není a nemám těhotenské návaly, nechutě, apod… tak se to tento týden obrátilo a třeba dneska je to peklo v práci, i jsem uvažovala, že si vezmu indispoziční volno, ale určitě se mi bude ještě hodit v prosinci :,( Je ale konečně pátek tak Vám přeji, ať Vám to rychle ženy uteče a o víkendu si všechny odpočineme.

• načítám...
5447
9.11.18 07:37

@Hanullak ahojky, vítej a jsem ráda za každou další s dvojčaty ????????

• načítám...
115
9.11.18 07:51
@GoldGirl píše:
Holky, tak tam je :mrgreen: Nejsem 7+1 ale 6+5 a slysela jsem srdicko

Paráda, gratuluju! :potlesk: Tak to vidíš, takovýho strašení a nakonec je vše v pořádku. Ti doktoři by někdy fakt zasloužili.. :think:

• načítám...
115
9.11.18 07:58
@jasna.s píše:
Holky tak k té kole/kofole - hodně jsem to řešila minulé těh., protože jsem byla těhotná přes léto a co jiného studeného si dát, když ne pivo, tak kofolu. A našla jsme tabulky s obsahem kofeinu - jedna káva obsahuje tolik kofeinu, co dva litry kofoly. Takže řešit kolu/kofolu fakt nemá cenu ;)
Ad plavání: jak plavání dětí, tak plavání těhotných podléhá větším hygienickým nárokům, takže se infekce opravdu nemusíte bát :)

Jéé, to jsi mě uklidnila, děkuju. :D Sama jsem si to chtěla vyhledat, jak to s tím obsahem kofeinu vlastně je. Opravdu je totiž kofola teď to jediný, co mi při těch celodenních nevolnostech pomáhá. Musím si ji nosit už i do práce a dát si vždycky doušek, když je to nejhorší. Tak se nemusím trápit, že bych něco extrémně riskovala. :palec:

• načítám...
2368
9.11.18 08:33
@Sasori píše:
Tak jak jste začli s tou demencí, tak já mám obrovskou.. :lol: mám kiks za kiksem. To, že si nemůžu vzpomenout na slova, to už neřeším. Že ani už neumím vařit, na to si přítel zvykl. Prostě v jídle půl balička pepře, nebo ho zapomenu osolit.. téměř na denním pořádku. Ale že do práce jdu s jedním namalovaným okem, nebo s každou jinou ponožkou… :lol:
Přítel říká, že naše miminko bude génius, protože me prej sezralo celej mozek :mrgreen:

:lol: :potlesk: :palec: Vse zle, je na neco dobre :lol: ;) :palec:

• načítám...
9.11.18 08:39

@sonci82 To i ja :D :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky